tmam da canım tutup da peşinden gitmezdim yani orası kesin
beğenmediyse beğenmez
demek aynı dilden konuşulmadı
ha demin de arkadaş benim mesajıma güldü
aynen ya:sm_confused:
farkindaysan topiginize uzun zamandir ugramiyordum taki dune kadar dun ironic arkadasim beni sormus sormasaydi yine ugramayacaktim .
canim ben arkadan konusmam neyse o yani evet samimiyetsiz bir topik oldugunu dusunuyorum
lisede olur ya, kızlar toplanıp başka sınıfa giderler.
birbirlerine çıkışta görüşecez derler.
şu anda o hissiyata kapıldım :)
walla bişi demiom diom diom duramıom. demet arkadaşım. kavga nyetli yazmadı o yazıyı topiğe uğramadığı için arkadaşım buraya yazdı zaten bizi buraya davet etmiş mirayhale.
arkadaslar sizlerden ozur dilerim valla bende sasirdim ne oldugunu anlamadim bu topige gelip beni gecenin bu saatinde bulup boyle bir mesaj yazdilar kusura bakmayin bilseydim bu kadar alincaklar hic yazmazdim ekim annelerine .
ama birarkadas beni merak etmis yazmis topige bende ona cevap yazmistim .
kızlar bende onların topicine mesaj yazdım
bi büyütmüşler olya abbbowwwww
walla bişi demiom diom diom duramıom. demet arkadaşım. kavga nyetli yazmadı o yazıyı topiğe uğramadığı için arkadaşım buraya yazdı zaten bizi buraya davet etmiş mirayhale.
kızlar bende onların topicine mesaj yazdım
bi büyütmüşler olya abbbowwwww
Benden daha sakin olması gerekenler var sanırım
Ben de buna sinir oluyorum işte, başka topiğe kavgaya gelenlere.
Derdin varsa özelden ya da ilgili topikten halletlmaz:
ya arkadaşım sohbet etmek için geliyosanız eğer buyrun ama bu nedirki şimdi başka kimse kaldı mı diğer topikden kavga için gelicekşakkıdı
tamam da bunun bi usulü olmalı, özelden sormak var, toplanıp resmen topic basmak var.kavga için gelmediki sadece nedenini sordu o kdr .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?