Uykusuz sahur gecesi sohbetleri(iftar zamanı da bekleriz:))

tmam da canım tutup da peşinden gitmezdim yani orası kesin
beğenmediyse beğenmez
demek aynı dilden konuşulmadı
ha demin de arkadaş benim mesajıma güldü

aynen ya:sm_confused:

farkindaysan topiginize uzun zamandir ugramiyordum taki dune kadar dun ironic arkadasim beni sormus sormasaydi yine ugramayacaktim .
canim ben arkadan konusmam neyse o yani evet samimiyetsiz bir topik oldugunu dusunuyorum

ozaman samımıyetsız buldugun bı topıge msj yazacagına ıronıc arkadasımıza ozelden msj atsaydın dusuncelrını o sekılde dıle getırseydın bızlerı samımıyetsızlıkle suclamasaydın neyse herkese ıyı gecelr ıyı sahurlar

ya arkadaşım zorlamı sevmemiş sizi demekki
ne hakkınız var burda bizim muhabbetimizi bölmeye
bu ne saygısızlık
ne işiniz varsa onunla özelden çözün
yeter artık

arkadaslar sizlerden ozur dilerim valla bende sasirdim ne oldugunu anlamadim bu topige gelip beni gecenin bu saatinde bulup boyle bir mesaj yazdilar kusura bakmayin bilseydim bu kadar alincaklar hic yazmazdim ekim annelerine .
ama birarkadas beni merak etmis yazmis topige bende ona cevap yazmistim .

walla bişi demiom diom diom duramıom. demet arkadaşım. kavga nyetli yazmadı o yazıyı topiğe uğramadığı için arkadaşım buraya yazdı zaten bizi buraya davet etmiş mirayhale.

kızlar bende onların topicine mesaj yazdım

bi büyütmüşler olya abbbowwwww

ya arkadaşım sohbet etmek için geliyosanız eğer buyrun ama bu nedirki şimdi başka kimse kaldı mı diğer topikden kavga için gelicekşakkıdı
walla bişi demiom diom diom duramıom. demet arkadaşım. kavga nyetli yazmadı o yazıyı topiğe uğramadığı için arkadaşım buraya yazdı zaten bizi buraya davet etmiş mirayhale.

aa öyle düşünme lütfen neyse olabiliyor böyle şeyler.
bende şaşırdım ters cevap verdm, hamile kadınların kalbini kırmasaydım keşke diye üzüldüm sonrada. neyse bakalım oldu bitti, canını sıkma.

vay be bir mesajim ne kadar sukse yapmis boyle herkes gelsin hadi butun ekim anneleri toplanin :)
ay arkadasim ben senimi davet etmisim feyza arkadasimi davet ettim cunku yazmis sahur topiginde takiliyor bizim topige ugramiyor yazmis bende ona senide beklerim yazdim.
seni yada digerlerini davet ettigimi hatirlamiyorum.varmi oyle bir mesajim bul cikar ortaya .

kızlar bende onların topicine mesaj yazdım

bi büyütmüşler olya abbbowwwww

ya bende anlamadim millet yememis icmemis beni takibe almis :)
neyse kizlar ben yaticam yoksa bu boyle uzarda uzar kusura bakmayin bu topige gelipde boyle bir rahatsizlik verdikleri icin ben ozur dilerim sizlerden
hayirli geceler herkese

Benden daha sakin olması gerekenler var sanırım

Ben de buna sinir oluyorum işte, başka topiğe kavgaya gelenlere.
Derdin varsa özelden ya da ilgili topikten hallet lmaz:

ya arkadaşım sohbet etmek için geliyosanız eğer buyrun ama bu nedirki şimdi başka kimse kaldı mı diğer topikden kavga için gelicekşakkıdı

kavga için gelmediki sadece nedenini sordu o kdr .

arkadaşlar kendi topiğinizde yeterince arkasından yazı yazmışsınız zaten
biraz özgüveni olan insan şu yaptığınızı yapmaz
bizim de huzurumuzu kaçırdınız
çocukluktan bi farkı yok şu yaptığınızın
sizi kale almadan sohbete devam edicez
bu yüzden şu dakkadan sonra kimse sizi kale almıycak
ister kalın ister soru sorun şimdi
hayırlı geceler:1closedeyes:

dimim yarın iftara misafirlerim olucak benim
sülaleninihtiyar heyeti gelicek
geç kalabilirim şimdiden söyliyim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…