kızlar derinsden mesaj var
Kocasının iffetsiz dediği bir kadın vardı kocası ağladı diye affetmiş diye dalga geçtim onunla.. ondan banlanmışım ..
kk'nın bana iletisi de şu "öfkenize yenilip haklıyken haksız duruma düşüyorsunuz.."
çok üzüldüm kızlardan ayrı kaldım diye banım 1 hafta bayramlarını bile kutlayamayacağm.. ayrıca ip adresim banlanmış yazdıklarınızı bile okuyamıyorum..
ne diyeyim uzun zaman yokum kk'da zaten banım bitince de bayram başlıyor yine yokum tatil vs..
herkese selamlarımı ilet onları öptüğümü söyle olur mu ?
maşallah ikinizede..sağol pambığımŞeniz
canım aynı ilacı ben de kullandım hamileyken
hatta sonra aşırı kasılmalar su gelmesi rahim ağzı açılması falan derken daha bi sürü ilç da kullandım
ama bak olluş uyuyo içerde
inşallah sen bol bol dua et
Allah yardım eder
ama bak sürekli yat daha çok erken
en azından 7. aya gel
ikizler genelde erken doğuyo zaten
teşekkür ederim canım.2 gündür söyliycem unutuyorum senin folik asit-demir gibi bi takim ilaçlara başlaman gerekiyo canım bi an önce görünebilsen doktora keşke..Amancia inşallah bir şey olmaz canım.
Senin için ben de dua edicem.
Dikkat et sen de lütfen, yola çıkmayı filanda düşünme.
İnşallah hep beraber atlatırız bu süreci.
eşek gibi çalışıyorum işteyim malesef..teşekkürederim canım..amancia cok dikkatli ol canim eger imkanin varsa birsure calisma evinde dinlen bol bol doktorun ne diyor peki istirhat etmelisin bence hafife alinacak bir durum gibi gorunmuyor allah yardimcin olsun
amancia canım geçmiş olsun dualarımız korur küçük meleğimizi de sen gönlünü ferah tut yeterki
slm kızlarr :2:
khve senin cevabın çok uzun bacım
gece yazarım artık zamanım yok şu an
progesteronu ben 3 ay kullandım
ne kaçağı eczacı onu bi tarafından uydurmuş
yok artık yaa
bu kadar da abartılırmıki
millet neler yazıyo neler
ayıp yani
bazen çok sinir oluyorum çoookkalsanaalsanasmile
hayır ıp adresini banlamak da ne oluyoralsanaalsanasmile
ya rüyya derinse söyle bayramdan sonra tatilden sonra ne zaman olursa olsun geri gelsin yaasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
bu arada herkese selam ve bay bay
akşama misafir var
geceleyin görüşürük artık
bi kaç yemeğin resmini çektim böyle çabuk çabuk eklerim inşallah
fazla bişey yok dediğim gibi ihtiyar heyeti gelicek ama olsun
kızlar derinsden mesaj var
Kocasının iffetsiz dediği bir kadın vardı kocası ağladı diye affetmiş diye dalga geçtim onunla.. ondan banlanmışım ..
kk'nın bana iletisi de şu "öfkenize yenilip haklıyken haksız duruma düşüyorsunuz.."
çok üzüldüm kızlardan ayrı kaldım diye banım 1 hafta bayramlarını bile kutlayamayacağm.. ayrıca ip adresim banlanmış yazdıklarınızı bile okuyamıyorum..
ne diyeyim uzun zaman yokum kk'da zaten banım bitince de bayram başlıyor yine yokum tatil vs..
herkese selamlarımı ilet onları öptüğümü söyle olur mu ?
merhaba kızlar ,ne kadar sayfa olmuş okumadım hepsını :)
ben topaarladım yarın bır haftası olucak bıle sureklı oradayım ,banka işleri filan koşturuyorum..
sarıssa tebrık ederım cnım ..
ben hamıle degılım ,zaten cok calısmadık hastane bahcelerınden eve gelmemıstık ..
yumurtlama gunlerınden once yaptık calısmayı ,sonrasından bugune kadar yapamadık kı zaten
üzüntüden fılan herhalde ben hasta oldum bıle ..belkı bı dahakı aya :)
kahvekolık ben folıcpuls kullanıyorum gunde 1 kullanıyorum bazen 2 90 tane var 8 tl eczacı onu onermıstı ..
kıstın olmamasına sevındım ,ama nıye progesteronu verdı sana doktor
merhaba canım nasılsın,geçmişi okudum,allah yavrularını sağ ve sıhhatli şekilde kucağına almanı nasip etsin inşallah,bugün nasıl bebeler?nbr kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?