Uykusuz sahur gecesi sohbetleri(iftar zamanı da bekleriz:))

anammm reyyanım basıyazmalımda burdayımıs zemuszemus

özledim falla sizleri topikimizi :kedi:

zehirlendim galiba gargara yuttum da bide fazla bekletmişim ağzımda iki gündür mide diye birşeyin olduğundan eminim artık mafoldumben

allah iyiliğini vere,çok mu susamıştın kızzkafamçokkarıştı

gargarayı sulandırmak lazım diye biliyorum ama...
geçmiş olsun canımm

evet kullandıktan sonra kalmadığından emin olan lazım ama ne bilim nefes borum deliniodu nerdeyse sempatiksalakcinni

neyse çok gıcık bi yere gidio konu eee ne var ne yok derins banlanmıs amancia işteen çıkacakmı dimi ve leyleki özledim hevinimlen konusamadım bile dıoğru dürüst

yavaş sor kııı
ben de bekliyorum arkadaşları bakem

ihtiyar heyeti henüz kalkmadı
şöyle öpücük atıp kaçıyım dedim
hepinizi baaaaaarrççççŞenizŞenizŞenizŞeniz

bizden de sana maaarrrççççŞenizŞenizŞeniz

alıntı yapın yanında hq gibi bir buton var ya
alıntı yapmak istediklerinin sonunda ona tıklayacan,en son alıntıda alıntı yapa tıklayacan tammmammm

ahanda yaptım

ihtiyar heyeti henüz kalkmadı
şöyle öpücük atıp kaçıyım dedim
hepinizi baaaaaarrççççŞenizŞenizŞenizŞeniz

ama leylekimmmm mafoldumben

ya bugun kızkardesim için numune bebek bezi istedim bikaç yerden acaba gelirmi reyyanım bi fikrin varmı

ahanda yaptım

ama leylekimmmm mafoldumben

ya bugun kızkardesim için numune bebek bezi istedim bikaç yerden acaba gelirmi reyyanım bi fikrin varmı
gelir bence
ben yatılı okulda çalışırken kızlarımız için ped istemiştim,numune değil ha resmen miktar yazıp istemiştim,gelmiştii biliyon muu

gelir yanii

gelir bence
ben yatılı okulda çalışırken kızlarımız için ped istemiştim,numune değil ha resmen miktar yazıp istemiştim,gelmiştii biliyon muu

gelir yanii

ya kızkardesim için henuz ilk bebekleri ve araştırırken buldum bende bide babam eger torun yaparsanız bana 6 ay ben alıcam dedi bezlerini erkk olduğunu öğrenince bide 1 yasına kadar alacakmıs ucu bana dokunuyor benm çeyizde ksııtlama olucak anlıcan :Saruboceq:

saka bi yana allah hayırlısını nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…