canım sendemi elazığlısın çok şükür kendi memleketimde birini bulabildim bu topikte :)
olur leylek persembe aksmaın akadar yazabılırsın tabı
progestan canım.. 3 ay devam etmem gerekiyo ilaca zaten..ilacın adı ne amncia
en azından 7 aya kadar dayansalar inşallah
aman yat o zaman bak
teyzemin daha yeni torunu oldu
7.aya yeni girmiş erken doğum oldu
bebekler küvezde ama sağlıklı
biri 900 gr biri 1050 gr
inşallah yatark devam et bişey olmadan atlatırsın merak etme
canım kolay değil böle bişey benim için.. ya kovulucam ya istifa edicem yada home office çalışıcam.. bakalım..yatman gerekıosa yat canm ya
allah korur canm sen merak etme allaha bırak kendını,sen doktorun dedıgını yap allah sana yardım eder
saol teyzesii..
Allah korusun miniğini.
dua ederim inşallah ben ona bu gece.
sabah kalktığımda kızlar kahverengi lekelenmem de vardı. kızım rahim ağzına yaklaşmış.. bu merak edenler için durum..
Merhaba kızlar :)
Dün bilgisayarım değil de netim gitti.
Zaten erken yatacaktık sonra da sahur vs erken yattık.
pathemin rüyası ilginçmiş mi ama.. ben hamile değilim.
bugün o çok tedirgin olduğum muayeneye gittim.Artık elle muayene bitmiş yani dr öyle dedi.
Malum aletle baktı mantar varmış. ben bir başladım ayy bende mantar olamaz ben günde 2 kere duş alırım falan.. alakası yok dedi mevsim yaz havalar çok sıcak gittiğin bir wc'den ve hatta eşinin gittiği bir wc'de bile almış olabilirsin dedi..
fitil akannehir ve jel verdi. bu arada Allah'a şükür kist vb birşey yokmuş.
Adetimin neden geciktiğine ise bugün verdiğim kanların sonuçlarından sonra karar verecekmiş.
yumurtlarımın ölçülerini vs not etti ve anlamadığım bir sürü şey.. bir de suratsız kadın pek hoşlanmadım açıkcası ..
normal kan sonuçları 2 saat içinde belli oluyormuş ama benim ki yarın 2.5 kaldı niye bilmiyorum sizinki öyle dedi laborant :1ninca:
bu arada hiç çıplak kalmadım.belinize böyle hmm mutfak önlüğü gibi birşey bağlıyorsunuz öyle bakıyor.
o yüzden rahattım ama yine de sıkmışım ki kendimi sıkyorsun diye uyardı..!
öyle işte.. asıl sonuç yarın ortaya çıkacak en azından kist yokmuş öğrendim dilerim yumurtalarda da sorun yoktur biricik yumurtalarım benim naniknanik
bu arada hamile olan ben olmadığıma göre kahve çalışmalara başlamamış olsada inşallah o hamile kalır biran önce de efesine kavuşur.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?