Uykusuz sahur gecesi sohbetleri(iftar zamanı da bekleriz:))

evet elazığın büyük düşünürü burada senin nasıl haberin olmaz
şimdi sahur hazırlıyo
bundan sonra takıl buraya sen
ama pişman olabilirsin
arkadaş elazığın hem düşünürü hem delisisempatiksalakcinni
canım sendemi elazığlısın çok şükür kendi memleketimde birini bulabildim bu topikte :)

progestan canım.. 3 ay devam etmem gerekiyo ilaca zaten..
yatman gerekıosa yat canm ya
allah korur canm sen merak etme allaha bırak kendını,sen doktorun dedıgını yap allah sana yardım eder
canım kolay değil böle bişey benim için.. ya kovulucam ya istifa edicem yada home office çalışıcam.. bakalım..

Allah korusun miniğini.
dua ederim inşallah ben ona bu gece.

saol teyzesii..

bende dua ederım amanciacım

kahvecım hayrlı sahurlar

dımı leylek amanciacım hepınıze hayrlı sahurlar,bende gıdıyım yemek yedım ama daha ezana bı saatten fazla var eksıklerımı tammlıyım,
opuldunuz

sağol pambığımŞeniz
canım aynı ilacı ben de kullandım hamileyken
hatta sonra aşırı kasılmalar su gelmesi rahim ağzı açılması falan derken daha bi sürü ilç da kullandım
ama bak olluş uyuyo içerde
inşallah sen bol bol dua et
Allah yardım eder
ama bak sürekli yat daha çok erken
en azından 7. aya gel
ikizler genelde erken doğuyo zaten

evet ben de kaçar vakit tamam
hepinizi baaaaaaaaaarrrrrçççç diye öpüklüyorumŞeniz
dimi karısı seni de öpeyim barisengözlerimebaksanab

Amancia inşallah bir şey olmaz canım.
Senin için ben de dua edicem.
Dikkat et sen de lütfen, yola çıkmayı filanda düşünme.
İnşallah hep beraber atlatırız bu süreci.

sabah kalktığımda kızlar kahverengi lekelenmem de vardı. kızım rahim ağzına yaklaşmış.. bu merak edenler için durum..

amancia cok dikkatli ol canim eger imkanin varsa birsure calisma evinde dinlen bol bol doktorun ne diyor peki istirhat etmelisin bence hafife alinacak bir durum gibi gorunmuyor allah yardimcin olsun

derinss tebrik ederim ilk muayeni oldunkaydirigubbakcemile5hadi darisi baska cekinen arkadaslarin basina olsun.
bundan sonra bir sorunun oldugunda hic ihmal etme korkacak birsey yokmus demiyerimsenibenbebek olmadigi icinde hem sevindim hem uzuldumkafamçokkarıştısevindim cunku sen pek hazir gibi gorunmuyorsun uzuldum topige bir tane daha hamile eklenmedigi icinneyse hayirlisi olsun saglikli ol da bebis zamaninda gelir insallah

ayyy derinsimm ban yemişş çok üzüldümm
ama kuzucum buraların sensizz tadı çıkmaz kii
burdaki her isim çok önemli valalhi biri olmayınca muhabbet eksik kalıyor sankii.
inşallah kısa sürelidir kuzum

amancia canım geçmiş olsun dualarımız korur küçük meleğimizi de sen gönlünü ferah tut yeterki

slm kızlarr :2:

kızlar selam.
bugün doktora gittim bende.
şükürler olsun kist miyom hiçbişey yokmuş, yumurtalıklar temiz çıktı.
karıncalanma hakkında tam bişey diyemedi, sorular sordu hiçbir şikayetim yok dedim.
özelde smear testi yaptırıcam, bakalım ne olacak.
umarım kötü bişey yoktur.
birde sormak istediğim iki şey var, folic plus yazdı günde 3 kez içecekmişim.
eczaneye sordum bide folbiol varmış fiyatı 1 tl gibi bişeymiş :1shok:
günde 1 defa içiliyormuş o. benim için 1 defa içilmesi daha cazip ama güvenemedim neden bu kadar fiyat farkı var diye.
sormak istediğim folic plus illa 3 defa mı içilecek, unutulursa ne olur?
ilaç kullanmakta pek yeteneğim yoktur da bebiş için telefonu kurarım gerekirse.
ikinci sorum şu: yumurtan oluşmaya başlamış, progesteron kullan 15 gün sonra gel yumurta çatlamış mı bakalım dedi :1shok:
progesteron nedir ya? eczaneye sordum bizde yok,kaçak geliyor o dedi:1shok:
kafam allak bullak oldu.

kahvekolik çoksevindim kistin olmamasına folbiol kilo yapıyor onu kullanmıştım 1 lira evet cnm bence farketmiyo ikiside ama hamilelikten önce başlansa daha iyi.başlanmadıysada biranönce başlamak lazım.

kızlar derinsden mesaj var

Kocasının iffetsiz dediği bir kadın vardı kocası ağladı diye affetmiş diye dalga geçtim onunla.. ondan banlanmışım ..
kk'nın bana iletisi de şu "öfkenize yenilip haklıyken haksız duruma düşüyorsunuz.."

çok üzüldüm kızlardan ayrı kaldım diye banım 1 hafta bayramlarını bile kutlayamayacağm.. ayrıca ip adresim banlanmış yazdıklarınızı bile okuyamıyorum..

ne diyeyim uzun zaman yokum kk'da zaten banım bitince de bayram başlıyor yine yokum tatil vs..

herkese selamlarımı ilet onları öptüğümü söyle olur mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…