amancia ayaklarını da yıkarmıydın sorması ayıp
akıllanmışsındır artık
hayır neden bu kadar adıyosunuz neden bukadar ödün veriyosunuz anlamıyorumki
sonra da bunu yapma hakkını buluyolar bu mahluklar işte kalkıyo bi tarafları bunların
Yupppiiiii ne güzelmiş hamile olmak, herkese naz yapabiliyorum kaydirigubbakcemile3
Şeniz Şeniz
her insan hata yapar, pişmanmış da bak, sana doğru adımlar da atıyor. için soğusa da affetsen aslında, diğer şekilde senin için de bebeklerin için de hayat zor olacak. bence hemen boşanmayı düşünme. nacizane ...
sağol canım normal hayatıma devam edicem de bayramda eşimin memleketine gidince 1000kişi soracak off..
sorana dusunmuyoruz henuz daha erken de gecistir ay ay millet konusurda konusur sinir ederler insani daha yeni evliyken basliyorlar deger verdigin insanlara durumu anlatirsin ama dis kapinin dis mandallarina dusunmuyorum de kapat gitsin
dünkü karıların topiğine baktım hala olyın yankıları devam ediyo
ama hiç demiyolar biz başka topiğe baskın yaptık diye
birak bosver o kisilerle o topikte bir kez bile muhabbetim olmadi canlari kavga istemis ama yanlis kisiye cattilar cunku ben hiccc kendimi strese sokamam
dünkü karıların topiğine baktım hala olyın yankıları devam ediyo
Kadının karakteri ortadaymış yani.yuvasını kendisi yıkmış zaten. bi kızı var 6 yaşında kocasını aldatmış boşanmışlar. aldattığı adamda kızı yüzünden evlenmemiş kadınla. mahkeme için araştırdım :) zaten bakınca anlaşılıo kadının nasıl bi karaktersiz olduğu ama inan aklımın ucundan geçmedi benim kocamlada yapacağı yuvamı yıkacağı..
allah bırakmasın..
ohhh kebap valla
iki agucukla hemen yelkenler fora
dimi sen 3 çocuktan sonra cozurtmuşsun be bacım:teselli:
olcaŞeniz
kahve geçmişte sana yazdım cevabını gördün inşallahbilmiyorumkismile
Bu arada ben dün kavgaya gelen kadınlara eksi rep vermiştim.
Hepsi bir üstüme çullanırlar diye düşünmüştüm ama hayret yapmadılar.
Fark etmediler mi acaba bilmiyorumkismile
bugün bende baktım topiclerine hala konuşuyorlar. hepsi hamile olduğu için ramazan günü kalp kırmayayım dedim. bizim hakkımızda da konuşmuşlar hemen saldırıya geçmişiz falan, asıl muhattap cevap vermemiş vs. alt tarafı göremiyoruz ama 10 kişi varızdır, gidip bizde onlarınkini basalım şu an :))))dünkü karıların topiğine baktım hala olyın yankıları devam ediyo
şerefsiz kadın, pislikyuvasını kendisi yıkmış zaten. bi kızı var 6 yaşında kocasını aldatmış boşanmışlar. aldattığı adamda kızı yüzünden evlenmemiş kadınla. mahkeme için araştırdım :) zaten bakınca anlaşılıo kadının nasıl bi karaktersiz olduğu ama inan aklımın ucundan geçmedi benim kocamlada yapacağı yuvamı yıkacağı..
allah bırakmasın..
kahve soranlara de
biz istemiyoruz
eşim diyoki ben daha sana doyamadım
şimdi çocuğa sevgi veremem dedi
de
çatlat
bazıları akraba içinde sırf rencide etmek için soruyolar
bugün bende baktım topiclerine hala konuşuyorlar. hepsi hamile olduğu için ramazan günü kalp kırmayayım dedim. bizim hakkımızda da konuşmuşlar hemen saldırıya geçmişiz falan, asıl muhattap cevap vermemiş vs. alt tarafı göremiyoruz ama 10 kişi varızdır, gidip bizde onlarınkini basalım şu an :))))
şerefsiz kadın, pislikklava:
onun gibilerin bi tarafını yakasım geliyor haaklava:
eşime çok acırdım ben leylek babasını kaybetti 17 yaşındayken içine kapandı baya bi hala da öyle. maddi durumu belliydi benim-senin paran kalmamalı bence evlilikte bizim paramız olmalı. hala da bu felsefem aynı akıllanmadım :)
ee akıllanmadın da noldu
benim senin paran olmadı da noldu
yapmayın ya
niye hep bu kadar hassas olan kadınlar
bak amncia 10 yıllık evliyim ben
eşimin eski kız arkadaşı bile evimde misafir oldu düşün eşiyle
çok şey gördüm ben
ablam da böyle adadı adadı ve aldatıldı
senin o felsefene ben de katılıyorum ama bunu bi de dış göz olarak yorumlamaya çalış
sen onun annesi değilsinki
bu aldatmada senin tek seçun kendinden çok ödün vermen olmuş kızma bana
sen ona iki beden büyük gelmişsin o kadar
eğer olur da tekrar birleşirseniz sakın aynı şekilde davranma sakın
sana abla tavsiyesi
onun da sorumlulukları olmalı annesi gibi davranma
nolmuş 17 yaşında annesi öldüyse tamam çok acı ama bu onun bebek gibi pışpışlanmasını gerektirmez.onu da yaparsın ama tabi bi anne gibi davranmadan
hoşbuldum reyyanım anam çocuğu uyutana kadar canım çıktı herkesin çocuğumu böyle neyse hamileleri korkutmamak lazım daha başlarına gelceklerden habersizler
gördüm canımcım cevap yazmıştım sen görmedin sanırım.ohhh kebap valla
iki agucukla hemen yelkenler fora
dimi sen 3 çocuktan sonra cozurtmuşsun be bacım:teselli:
olcaŞeniz
kahve geçmişte sana yazdım cevabını gördün inşallahbilmiyorumkismile
vuuuuuu süper ya benim de idolümsün sen artık :)kahve soranlara de
biz istemiyoruz
eşim diyoki ben daha sana doyamadım
şimdi çocuğa sevgi veremem dedi
de
çatlat
bazıları akraba içinde sırf rencide etmek için soruyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?