hoşbuldum reyyanım anam çocuğu uyutana kadar canım çıktı herkesin çocuğumu böyle neyse hamileleri korkutmamak lazım daha başlarına gelceklerden habersizler
napıyo bu saatte ayakta?rüya benim olluş seninkinin yaşındayken sabahın 6 sından önce uyumazdı
şu an 8 yaşında ve hala ayaktabenneyaptımki
gördüm canımcım cevap yazmıştım sen görmedin sanırım.
vuuuuuu süper ya benim de idolümsün sen artık :)
güzel cevap hatta direk kapak yani!
mirayhale, geçen gün kendi yengem sordu, düşünmüyoruz daha dedim ne dese beğenirsin. şimdiki gençler de olmayınca düşünmüyoruz diyorlar dedi :1shok: yaşınız geçiyor dedi bide. kpss varken ne iyiydi ya ne soran vardı ne eden. yada en güzeli atamalrı bekliyorum demek. atanamazsam tekrar kpss ye giricem o yüzden şimdi yapmak iyi olmaz derim, nasıl?
[/QUOTE
canım sen ne kadarlık evlisin?
bencede güzel fikir
gördüm canımcım cevap yazmıştım sen görmedin sanırım.
vuuuuuu süper ya benim de idolümsün sen artık :)
güzel cevap hatta direk kapak yani!
mirayhale, geçen gün kendi yengem sordu, düşünmüyoruz daha dedim ne dese beğenirsin. şimdiki gençler de olmayınca düşünmüyoruz diyorlar dedi :1shok: yaşınız geçiyor dedi bide. kpss varken ne iyiydi ya ne soran vardı ne eden. yada en güzeli atamalrı bekliyorum demek. atanamazsam tekrar kpss ye giricem o yüzden şimdi yapmak iyi olmaz derim, nasıl?
karıncalanma problemim de var leylekcim, bu dr bişey diyemedi, o yüzden gitmem gerek.ya bazen çok hızlı gidiyoruz kahve gözümüzden kaçabiliyo
gördüm ben de şimdi kusura bakma
bence başka doktora daha git pek aklıma yatmadı bu iş
ya da sorun yokmuş gelçi ikinci kez gerektiğinde başka doktora git
nereyi basıyonuz leynnnnnnnnnn
nereyi basıyonuz leynnnnnnnnnn
farkındayım canım merak etme.. iilikten maraz doğarmış hep. haklısın ve ben bunların hepsinin farkındayım canım.. tekrar birleşmem için bi neden yok ki..ee akıllanmadın da noldu
benim senin paran olmadı da noldu
yapmayın ya
niye hep bu kadar hassas olan kadınlar
bak amncia 10 yıllık evliyim ben
eşimin eski kız arkadaşı bile evimde misafir oldu düşün eşiyle
çok şey gördüm ben
ablam da böyle adadı adadı ve aldatıldı
senin o felsefene ben de katılıyorum ama bunu bi de dış göz olarak yorumlamaya çalış
sen onun annesi değilsinki
bu aldatmada senin tek seçun kendinden çok ödün vermen olmuş kızma bana
sen ona iki beden büyük gelmişsin o kadar
eğer olur da tekrar birleşirseniz sakın aynı şekilde davranma sakın
sana abla tavsiyesi
onun da sorumlulukları olmalı annesi gibi davranma
nolmuş 17 yaşında annesi öldüyse tamam çok acı ama bu onun bebek gibi pışpışlanmasını gerektirmez.onu da yaparsın ama tabi bi anne gibi davranmadan
haklısın canım arkadaşlarım hep eve sen geçindiriyosun evin kadınıda sensin nie evlisin o halde derlerdi illa ev arkadaşı lazımsa biz gelelim falan.. kocamıda kendimgibi sandığım için kaybettim ben..evet canim leylekin yazdiklarina katilmakla birlikte sunuda eklemek istiyorum gereginden fazla sorumluluk yuklenmissin sen. esine hem annelik hem eslik etmissin . hatta bir erkegin yapmasi gereken herseyide sen yapmissin .bundan sonra kendinden bu kadar odun verme asla.bosyere uzulen sen oldun .
napıyo bu saatte ayakta?
tv falan mı izliyor?
sanırsam vazgeçildi
dün gece ekim anneleri topici bizim burayı basıp kavga ettiler
ya benbunu bilirim bunu söylerim
erkeğin üzerinden yükümlülüğü kaldırmıycaksın
birzda borçlu olursa kaymak
ben bazen evde kendim yapabileceğim şeyleri bile yapmıyorum ayyy yapamadım yada sensiz gidemedim diyorum
yani kafası hep meşgul olacakki başka şeyleri düşünmeye fırsatı olmasın
aslında aramız gayet iyidir de 55 yaşında kadın işte,eskiden senesi dolmadan doğururlarmış. belki niyeti kötü değildi ama o kadar bozuldum ki, dedikleri gerçek olsa neyse, la daha çalışmaya bile başlamadık bee :) şimdi bakıcaz haftaya eşimin ailesinden ve akrabalarından ne inciler dökülecek. atamaları öne sürcem şimdi aklıma geldi karar verdim, eşimi de organize edeyim yerimsenibenya varya bazen boyle zamanlarda yakin akraba demicen lafi basacan ne varmis yasinda millet benim yasimda daha gezip tozuyor 33 den erken evlenmiyor hayatini yasiyor ayrica yalana niye ihtiyacim olsun ki yatak odamiza kamera yerlestirin bari demek gelirdi icimden oyle bir yengem olsa ama iste akrabalik iliskileri dis iliskilerden daha zor her aklimiza geleni soyliyemiyoruz.
arada tv izler arada tavşanla oynar arada da oyuncaklarıyla oynar oldu bitti böyleydi sıpa
doktora falan da gittik ama yok çocuk doğduğundan belli sevmiyo gece uykusunu
ne diyo biliyomusun
ya gece neden uyunurki hiç anlamıyorum sabah uyumak daha zevkli diyo
ve beni de böyle alıştırdı
iyilik ceza bağırtı ödül her yolu denedim ama ıı ıhh:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?