sanırsam vazgeçildi
dün gece ekim anneleri topici bizim burayı basıp kavga ettiler
basiyazmali ve olca kizlar onemli bir konu degil 3-5 kisinin cani sykilmis dun gece bu topigi bastilar ben baska bir topikte baska bir arkadasa topigi samimi bulmadigimi yazmistim birkac kisi alinmis bunun uzerine bu topige gelip bana hesap sordular kendilerince:) olay budur kisaca onemsencek birsey degil
napıyo bu saatte ayakta?
tv falan mı izliyor?
olca 15 aylık evliyiim canım, yengemi duyanda 10 sene sanır dimi?
aslında aramız gayet iyidir de 55 yaşında kadın işte,eskiden senesi dolmadan doğururlarmış. belki niyeti kötü değildi ama o kadar bozuldum ki, dedikleri gerçek olsa neyse, la daha çalışmaya bile başlamadık bee :) şimdi bakıcaz haftaya eşimin ailesinden ve akrabalarından ne inciler dökülecek. atamaları öne sürcem şimdi aklıma geldi karar verdim, eşimi de organize edeyim yerimseniben
öğlencidir büyük ihtimalleylek
okul zamanı ne yapıyosun
vazgeçmek değil arkamızdan konuşuldu ben yaparım da, hamile olmaları tuttu beni.sanırsam vazgeçildi
dün gece ekim anneleri topici bizim burayı basıp kavga ettiler
ben evlenirken hep bunu tavsiye ettiler biliyormusun?ya benbunu bilirim bunu söylerim
erkeğin üzerinden yükümlülüğü kaldırmıycaksın
birzda borçlu olursa kaymak
ben bazen evde kendim yapabileceğim şeyleri bile yapmıyorum ayyy yapamadım yada sensiz gidemedim diyorum
yani kafası hep meşgul olacakki başka şeyleri düşünmeye fırsatı olmasın
canım yaa tavşanı mı var onun? küçükken benim de vardı balkonda besliyordum annem içeri sokmazdı, ne severdim pamuk gibi bembeyazdı.arada tv izler arada tavşanla oynar arada da oyuncaklarıyla oynar oldu bitti böyleydi sıpa
doktora falan da gittik ama yok çocuk doğduğundan belli sevmiyo gece uykusunu
ne diyo biliyomusun
ya gece neden uyunurki hiç anlamıyorum sabah uyumak daha zevkli diyo
ve beni de böyle alıştırdı
iyilik ceza bağırtı ödül her yolu denedim ama ıı ıhh:1no2:
valla kendi bilir miray artıkkaydirigubbakcemile3ay kiyamam ya uyumak istemiyorsa zorlama bence demekki gunduzleri uyumak onun icin daha rahatlatici ilerde degisir o annesi daha 8 yasinda
çok istiyosan sen bi tane daha doğur benim yakamı bırak deamin allahacılarını göstermesin leylek değişmicekmi yani.koşuyo bu çocuk sürekli.2 yaşına gircek ocakta.bende 31 yaşıma girdim.Bizede sorarlardı off ne sıkıcı millet sanki çocuk bakmak öyle kolay iş.hem sadece çocuk doğurmaya gelmişiz gibi davranıyorlar.bigün bi akrabam ısrar ediyor bak şöyle bilmem ne bende dedim sana söz allah nasip ederse menopoza girmeden doğurcam bi tane.şimdide ikincisi olcakmış.yok dedim canımı kimseye veremem bi daha.
ben de şaşmıştım kiiya kızlar bana bi akıl verin
ben bu herife ne yapam sahurluk
krep demeyin tost demeyin
bunun dışında öneri bekliyorum 10 dakkaya mutfağa gidicem
ama ilham gelmedi bi türlü
acelen ne kızzkzılar ben çıkıyorum hepinize hayırlı geceler..
tüm konulara katılmama rağmen bazen burda tek başıma konuşuyomuş gibi oluyorum :
herkese hayırlı sahurlar inş..
vazgeçmek değil arkamızdan konuşuldu ben yaparım da, hamile olmaları tuttu beni.
ben evlenirken hep bunu tavsiye ettiler biliyormusun?
yapabileceğin şeylerde bile ben yapamıyorum de salağa yat dediler.
kesinlikle asla çocukları tek başıma ne dr ne aşıya götürmem
sen git sen yap bişi için nese
hemen ayyy yapabilirmiyimki acaba diyorum
evin hiç bir sorumluluğu bende değil
bir tek faturanın nerede yatırıldığını bile bilmem
kzılar ben çıkıyorum hepinize hayırlı geceler..
tüm konulara katılmama rağmen bazen burda tek başıma konuşuyomuş gibi oluyorum :
işine karışmak gibi olmasın ama kardeş gibisi var mı, ben kardeşim için ölürüm, insan sevmeyi ve korumayı kardeşiyle öğreniyor.amin allahacılarını göstermesin leylek değişmicekmi yani.koşuyo bu çocuk sürekli.2 yaşına gircek ocakta.bende 31 yaşıma girdim.Bizede sorarlardı off ne sıkıcı millet sanki çocuk bakmak öyle kolay iş.hem sadece çocuk doğurmaya gelmişiz gibi davranıyorlar.bigün bi akrabam ısrar ediyor bak şöyle bilmem ne bende dedim sana söz allah nasip ederse menopoza girmeden doğurcam bi tane.şimdide ikincisi olcakmış.yok dedim canımı kimseye veremem bi daha.
tamam söylerim delikafaduldenee tamam o zaman özele git kahve ya
devlet hastanesindekiler bi alme olmuşlar
nasılsa farkını ödiyceksin araştır iyicene adam gibi bakıl
o akraba bozuntularına da söyle kendi yatak odalarının dışına çıkmasınlar
cıssslmaz:
sana da sormuyorlar mı seninde 14 ay olmuş. ay benim çevremmi böyle sinir?evet ya sanki biz doğurunca millet bakıyo..
doğurmak hadi zor onu atlattık diyelim maddi olarak sanki çok kolay gibi herkes her dakika sormaktan zevk alıyor
kzılar ben çıkıyorum hepinize hayırlı geceler..
onu da denedim kahvem yok ya yok
gene gündüz iki taşın arasında sızıp kalıyo ve uyandıramıyosun
zaten gece yanımıza falan çok gelir yani onu korkuyo diye alışsın diye hiç bi zaman klaranlığa mahkum eden zorba annelerden olmadım
ama biyolojik saati böyle sanırım artık ve okulda çok zorlanıyoruz maalesef
evet tavşanımız var tompik bey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?