Uykusuz sahur gecesi sohbetleri(iftar zamanı da bekleriz:))

sanırsam vazgeçildi

dün gece ekim anneleri topici bizim burayı basıp kavga ettiler

anladım kızlar..

Allah Allah kafamçokkarıştı

nese kavgasız bir ramazan diliyorum kaydirigubbakcemile3

napıyo bu saatte ayakta?
tv falan mı izliyor?

ee tamam o zaman özele git kahve ya
devlet hastanesindekiler bi alme olmuşlar
nasılsa farkını ödiyceksin araştır iyicene adam gibi bakıl
o akraba bozuntularına da söyle kendi yatak odalarının dışına çıkmasınlar
cıssslmaz:

evet ya sanki biz doğurunca millet bakıyo..

doğurmak hadi zor onu atlattık diyelim maddi olarak sanki çok kolay gibi herkes her dakika sormaktan zevk alıyor

ay yasida bayaga varmis canim eski nesil hep oyle ama evlenir evlenmez cocuk yapiyorlarmis simdi zzaman degisti farkliliklar ortaya cikti ama eski nesil halen eskide yasiyor sen b dersin onlar a der yani degistiremessin cocuk yapana kadar sorarlar cocugu yaparsin 2incii sormaya baslarlar bu boyle devam eder iyisi mi en iyisi duymazdan gormezden gelecen baska yolu yok

sanırsam vazgeçildi

dün gece ekim anneleri topici bizim burayı basıp kavga ettiler
vazgeçmek değil arkamızdan konuşuldu ben yaparım da, hamile olmaları tuttu beni.

ben evlenirken hep bunu tavsiye ettiler biliyormusun?
yapabileceğin şeylerde bile ben yapamıyorum de salağa yat dediler.

canım yaa tavşanı mı var onun? küçükken benim de vardı balkonda besliyordum annem içeri sokmazdı, ne severdim pamuk gibi bembeyazdı.
efe gece korkuyor olmasın? karanlıktan falan. gündüz uyutma o zaman, ertesi gün uykusuzluktan bayılır kalır zaten.

ya kızlar bana bi akıl verin

ben bu herife ne yapam sahurluk
krep demeyin tost demeyin

bunun dışında öneri bekliyorum 10 dakkaya mutfağa gidicem
ama ilham gelmedi bi türlü

kaydirigubbakcemile3ay kiyamam ya uyumak istemiyorsa zorlama bence demekki gunduzleri uyumak onun icin daha rahatlatici ilerde degisir o annesi daha 8 yasinda
valla kendi bilir miray artık
zaten ilerde ben bırakıp uyurum o da isteyince uyur ama çok zor niray özel hayat diye bişey kalmıyor ya

çok istiyosan sen bi tane daha doğur benim yakamı bırak de
ben öyle diyorum artık
tek başına yaramaz çocuk büyütmek çok reyyanın dediği gibi Allah acılarını göstermesin yeter milleti ırgalamaz
zaten aşırı yumuşak olduğumuzdan bunları duyuyoruz onlara bu hakkı biz veriyoruz bazen

kzılar ben çıkıyorum hepinize hayırlı geceler..

tüm konulara katılmama rağmen bazen burda tek başıma konuşuyomuş gibi oluyorum :

herkese hayırlı sahurlar inş..

onu da denedim kahvem yok ya yok
gene gündüz iki taşın arasında sızıp kalıyo ve uyandıramıyosun
zaten gece yanımıza falan çok gelir yani onu korkuyo diye alışsın diye hiç bi zaman klaranlığa mahkum eden zorba annelerden olmadım
ama biyolojik saati böyle sanırım artık ve okulda çok zorlanıyoruz maalesef
evet tavşanımız var tompik bey

işine karışmak gibi olmasın ama kardeş gibisi var mı, ben kardeşim için ölürüm, insan sevmeyi ve korumayı kardeşiyle öğreniyor.

tamam söylerim delikafadulden

evet ya sanki biz doğurunca millet bakıyo..

doğurmak hadi zor onu atlattık diyelim maddi olarak sanki çok kolay gibi herkes her dakika sormaktan zevk alıyor
sana da sormuyorlar mı seninde 14 ay olmuş. ay benim çevremmi böyle sinir?

Leylekkkk şu basılma hşkayelerinizi ne zaman anlatacaksın bize sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…