ah kuzucum ahhh bebim eşim sigortalı ama emekli sandığı.
yani ordu emekli sandığına bağlı bu ne demek biliyormusun?
ssk gibi gidip istediğimiz hastanede bakınamıyoruz.
eskiden en çok imtiyaza ordu mensupları sahipti şimdi ne yazıkki maleseff son yıllarda anlaşmalarımızı sıfırladılar. benim babam ssklıydı ne demek istediğini biliyorum her yerde baktırabiliyorduk kendimize. ama bu öyle değil iştee...
Emekli sandığı değil de orduyla ilgili bir durum o zaman bu.
Çünkü biz de emekli sandığına bağlıyız zaten.
iyi geceler kizlar masallah bu gece bayaaga kalabalik burasi:)
Sen yoktun ki bikere :umursamaz:
yok gibi görünürüm ama hep gözüm üstünde naniknanik
Emekli sandığı değil de orduyla ilgili bir durum o zaman bu.
Çünkü biz de emekli sandığına bağlıyız zaten.
evet canım olabilir. ordu mensupları sadece askeri hastanelerde görünsün diye yapılmış olabilir.. boshayallersmile işte bu sebepten çaresiziz. memlekete gidpp orda yappsam desem kocamdan ayrı olmak sitemme. yolculkuğa elverişli bir hamilelik olacakmı orasıda belli değil. bilmiyorum işte.... boshayallersmile
Miray hoş geldin canım.
Cheesecake i beğenmedin mi yorum yapmadın hiç bilmiyorumkismile
sengözlerimebaksanab kaydirigubbakcemileyok gibi görünürüm ama hep gözüm üstünde naniknanik
evet canım olabilir. ordu mensupları sadece askeri hastanelerde görünsün diye yapılmış olabilir.. boshayallersmile işte bu sebepten çaresiziz. memlekete gidpp orda yappsam desem kocamdan ayrı olmak sitemme. yolculkuğa elverişli bir hamilelik olacakmı orasıda belli değil. bilmiyorum işte.... boshayallersmile
oo bizim topikden yemek etkinliğine katılanlar olmuş...leylek ve pathem süperr
gözüküyor tarifler elinize sağlık kızlar...
bu huydaş mevzusu nedir ay?selamlar
huydaşımm Şeniz
hoşgeldin burcum özledik seni.bu gece kocam nöbetçi bende yalnızım canım sıkıldı bir bakim dedim hatunlar naber
selam hemşo :) kızdırdıysam üzgünüm ama öyleler.kahve ben de konyalıyım canım ...konya insanı incelenecek bir vaka mı ?:
amancia siz aynı evde mi kalıyorsunuz ?benim için bişey farketmedi canım.. bana koca olamadı çocuklarına baba olsun dileğindeyim ben.. mecbur kalmadıkça konuşmuyoruz zaten yabancı gibiyiz. odama gelip bişeye ihtiyacın var mı diye soruyo yarım saatte bir falan öyle..:sm_confused:
canım normalmiş böyle şeyler. bunları yaşayıp çok uykum var bu belirti mi diye soru soruyolardı hamiş adayları. sen 5 haftalıksın ya çok normal. maşallah size.Selam kızlar,
Bir miskinlik, bir tembellik var ki üstümde sormayın.
Gözüm sürekli yatakta, kafamı taşıyamıyormuşum gibi hissediyorum.
Mesaj yazmaya bile üşeniyorum resmen.
Bir de sürekli aç hissediyoru kendimi.
Bugün oruç tutmadım, bir şeyler yiyorum ama sanki hep midem kazınıyor bilmiyorumkismile
Burcu gözünaydın canım kardeşinin gelecek olmasına çok sevindi.
Laylay sen banlandın da haberin mi yok?
Hevinim, pijema, patim, amancia sizleri de öpüyorum.
Saymadığım varsa affola.
medical park 20-30 ha? kız sen ciddi misin? istanbuldaki mi?Canım özel hastaneler eskisi gibi değil ki.
Eşinden dolayı zaten sigortan var.
Belirli bir miktar muayene parası veriyorsun sadece.
Mesela ben Medical Park'a gidicem.
Şimdi ne kadar bilmiyorum ama 20-30 lira bir şeydi.
Gitmeyi düşündüğüm doktor ayrı üsret alıyormuş ama her seferinde değil.
olur mu canim harikaydi 1 dilim yiyebildim esim bitirdi kendime diye yaptim yarisindan fazlasini yemis ben uyurken gece resmini bile cekemedim :sinifsinif:
sengözlerimebaksanab kaydirigubbakcemile
Anladım canım hayırlısı diyelim o zaman.
Ben de kesnlikle kendi evimde olmak istiyorum.
hastayım üşütmüşüm de spor kaldı bugün sırnaşık şeySevindim opuyorumnanaktan sen kocanı düşünüp fazla yememiştin ama o midesine yenik düşmüş
Kadının her zamanki fedakarlığı işte.
Alla alla Kahve bugün erken gelmiş.
Spor yoktu sanırsam :jeyyar: delikafadulden
oo bizim topikden yemek etkinliğine katılanlar olmuş...leylek ve pathem süperr
gözüküyor tarifler elinize sağlık kızlar...
benim konyali bir komsum var yemekleri harika oluyor:)ben yemek kismiyle ilgileniyorum
hadi kızlarr toplucaa mucukladımm siziiiii
hamişlerii 2 kere mucukladımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?