Uykusuz sahur gecesi sohbetleri(iftar zamanı da bekleriz:))

tekrar tesekkur ederim tarif icin
tarif defterime kopyaladim ilk yaptigim cheesecake oldu ama basarili oldu boyle kolay tariflere bayiliyorum hele yapinca tutturunca tadini tuzunu daha bir zevkle yapiyorum .
pazar gunu tekrar yapmayi dusunuyorum :kedi:bu sefer daha fazla koyacam malzemeleri ki obur kocis hepsini bitiremesinaklinialirimsmile

evet kahvecim herhalde dunku spor yormus bayaga

Kahve İstanbul'dakini bilmiyorum canım.
Tokattakinden bahsediyorum ben.
Ama dediğim gibi şimdiki fiyatı bilmiyorum.
tamam canım burdakide pek farklı olmasa gerek. bende bahçelievler medicali araştırayım bi.

benim konyali bir komsum var yemekleri harika oluyor:)ben yemek kismiyle ilgileniyorum
yemekleri de aşırı tuzlu,salçalı ve yağlı yaa -tatlicadiarzu-

iyi geceler canım görüşürüz. ramazandan sonra zaten gündüzleri toplaşırız.

delülerr sempatiksalakcinni
hava aniden 6 soğudu narin vücudum buna dayanamadı tabi.

kahvecim benim komsum kivaminda yapiyor valla ne cok tuzlu ne cok yagli bir manti yapiyor kadin aman allahim yemede yaninda yat :)

selam kahve...yok neden kızayaım ki her yerin olduğu gibi iyisi kötüsü mutlaka vardır.
tümünün inecelenecek vaka olmasına şaşırdım sadece :)
şu an zaten uzakdayım konyada yaşamıyorum özledim .. bir bakdım konya muhabbeti var
bende bulunduğum yerin insanlarına alışamadım daha her yerin farklı farklı işde...

valla heryorenin kendine ait farkli farkli adetleri var bende karadenizli erkekleri cok odun buluyorum mesela (bu arada kendimde karadenizliyim)ama erkekleri cogunlugu ickici kumarbaz tembel kadina siddet yok yok hepsi onlarda valla

bir de yemek olayı bizde yağlı,salçalı değildir..konyanın merkezindenim ben inanın ilçeleriyle
bile yemek kültürü farklı bizim evde mesela sadece fındık yağı,mısırözü ve zeytinyağı pilavlarda tereyağı kullanılır ben bildim bileli ...salça da normal kıvamındadır...off annemin yemekleri geldi aklıma:gitme:

valla heryorenin kendine ait farkli farkli adetleri var bende karadenizli erkekleri cok odun buluyorum mesela (bu arada kendimde karadenizliyim)ama erkekleri cogunlugu ickici kumarbaz tembel kadina siddet yok yok hepsi onlarda valla

kesinlikle.

benimki onyargi midir bilmem ama hoslanmiyorum pek karadeniz erkeklerinden a.s

tabiki öyle. beş parmağın beşi bir mi?
ben üniversiteyi 4 sene konyada okudum, sonra bir konyalıyla evlendim.
bana genelde alışkın olmadığım tipler denk geldi.
sana bir sürü sevmediğim yönlerini sıralayabilirim şu an.
kısacası konya insanını sevmiyorum.
Allahtan eşim hiç öyle değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…