Sevindim opuyorumnanaktan sen kocanı düşünüp fazla yememiştin ama o midesine yenik düşmüş
Kadının her zamanki fedakarlığı işte.
Alla alla Kahve bugün erken gelmiş.
Spor yoktu sanırsam :jeyyar: delikafadulden
tamam canım burdakide pek farklı olmasa gerek. bende bahçelievler medicali araştırayım bi.Kahve İstanbul'dakini bilmiyorum canım.
Tokattakinden bahsediyorum ben.
Ama dediğim gibi şimdiki fiyatı bilmiyorum.
yemekleri de aşırı tuzlu,salçalı ve yağlı yaa -tatlicadiarzu-benim konyali bir komsum var yemekleri harika oluyor:)ben yemek kismiyle ilgileniyorum
iyi geceler canım görüşürüz. ramazandan sonra zaten gündüzleri toplaşırız.evet hayırlısı olsun ne diyelim belki herşey mükemmel gider...opuyorumnanaktan
kahvemmm bende sizi çok özlüyorummmmopuyorumnanaktan ama gel gelelim uykuya dayanamıyorummmmdelikafadulden
şu anda da gidiciyimmm...:roflol: zor dayanıyorum:roflol: hatta dayanamıyorum ufakdan kaçayım....:tomato: kocişim sabah erken gelecek uykumu almış olayımmmopuyorumnanaktan
oo bizim topikden yemek etkinliğine katılanlar olmuş...leylek ve pathem süperr
gözüküyor tarifler elinize sağlık kızlar...
delülerr sempatiksalakcinnitekrar tesekkur ederim tarif icin
tarif defterime kopyaladim ilk yaptigim cheesecake oldu ama basarili oldu boyle kolay tariflere bayiliyorum hele yapinca tutturunca tadini tuzunu daha bir zevkle yapiyorum .
pazar gunu tekrar yapmayi dusunuyorum :kedi:bu sefer daha fazla koyacam malzemeleri ki obur kocis hepsini bitiremesinaklinialirimsmile
evet kahvecim herhalde dunku spor yormus bayaga
anam senn oğlanda masallah bu sıralar ne görse istior ya boş bırakmıyor mideyi şakkıdı
Allah kabul etsin pambıkım opuyorumnanaktanbakamadım kıslar
ıslerımı halledıp gelcem bı kac saat yokum :)
sen benim kaynanamın yemeklerini gör kafamçokkarıştıkahvecim benim komsum kivaminda yapiyor valla ne cok tuzlu ne cok yagli bir manti yapiyor kadin aman allahim yemede yaninda yat :)
Merabaaa. :lepi:
iyi sohbetler. birden damladım ama sırnaşık şey
saol canım benm bian kimse duymuo sesimi sandım :çok üzgünüm:
valla heryorenin kendine ait farkli farkli adetleri var bende karadenizli erkekleri cok odun buluyorum mesela (bu arada kendimde karadenizliyim)ama erkekleri cogunlugu ickici kumarbaz tembel kadina siddet yok yok hepsi onlarda valla
tabiki öyle. beş parmağın beşi bir mi?selam kahve...yok neden kızayaım ki her yerin olduğu gibi iyisi kötüsü mutlaka vardır.
tümünün inecelenecek vaka olmasına şaşırdım sadece :)
şu an zaten uzakdayım konyada yaşamıyorum özledim .. bir bakdım konya muhabbeti var
bende bulunduğum yerin insanlarına alışamadım daha her yerin farklı farklı işde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?