Uykusuz sahur gecesi sohbetleri(iftar zamanı da bekleriz:))

ooooo menude neler var tatli disinda:CüvCüv:acim cok accokacimcoook doyamiyorum

canım

yayla çorbası yapıcam
geçen gelenlere folyoda sebzeli tavuk yapmıştım çok beğenildi tekrar onu yapıcam
pilav yaparım..
patatesi ya fırına koyarım ya da kremalı yaparım
zeytinyağlı fasulyemi pişirdim..

salata yaparım..

diğer aparatifleri henüz kafamda toparlamadım..

anladım ...dediğim gibi aile kültürü,görgü değişebiliyor, konyada da bu böyle
bazı garip kesimler yok değil var ama onlarında gerçek bir konyalı olduğu muamma
zaten...
neyseki eşin yönünden şanslıymışsın

valla heryorenin kendine ait farkli farkli adetleri var bende karadenizli erkekleri cok odun buluyorum mesela (bu arada kendimde karadenizliyim)ama erkekleri cogunlugu ickici kumarbaz tembel kadina siddet yok yok hepsi onlarda valla
karadeniz kadını en sevdiğim kadın tipidir. kimi tanıdımsa 10 erkeğe bedel mert, delikanlı, yürekli. ayrıca doğuştan komikler.

valla canım benim kayınvalidemden örnek vereyim 3-4 kaşık salçayı uzun süre kavurur. tuzu kaşık kaşık atar yağ desen vıcık vıcık. buna rağmen kimsede ne tansiyon var ne kalp. ben oraya gittiğimde pek yemek yiyemiyorum. benimde salça kavurduğum pek görülmez, 1 yada domates koymadıysam 2 tatlı kaşığı salçayı suyuyla beraber koyarım ki hafif olsun. eşim tabi annesi ve benim aramdaki uçurumda kaldı.
yarın misafirim gelecek..

kalkıp tatlımı yapayım bare :)

muhallebili kadayıf yapıcam
kolay gelsin yazmalım. eline sağlık

sağolasın yazmalım olumunekankayizsmile şimdiden ellerine sağlık...
bencede bu tatlının fotoğrafını ekle..

allah bereket versin daha ne olsun cokacimcoook

folyoda sebzeli tavugu nasil yapiyorsun tarifini versen :CüvCüv:sana zahmet bize eziyet

kızlar ben de geldim amma yoruldum
nasıl keyifler
amonra biz sana küsüz hııhh :dilcikar:

aman şeytan kulağına kurşun
zaten öyle olsa evlenmezdim.
aman ben ne dolmuşum bugün ya, gidecez ya ondan gerilmeye başlıyorum sanırım :)

3-4 kasik salcami :1shok:bir kavanoz salca 1 hafta dayanmaz :1ninca:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…