Uykusuz sahur gecesi sohbetleri(iftar zamanı da bekleriz:))

kolay gelsin yazmalım. eline sağlık

opuyorumnanaktan

sağolasın yazmalım olumunekankayizsmile şimdiden ellerine sağlık...
bencede bu tatlının fotoğrafını ekle..

fırsat bulup resimleyebilirsem mutlaka eklicem canım..

allah bereket versin daha ne olsun cokacimcoook

folyoda sebzeli tavugu nasil yapiyorsun tarifini versen :CüvCüv:sana zahmet bize eziyet

şincik canım kuşbaşı tavuk etini soğan sarımsak ve salça ile soteliyorum..

ayrı bi yerde haşlanmış mantar,bezelye ve havucu ufak ufak doğrayıp tavada kekik kimyonla soteliyorum.

sonra etlerle bu sebzeleri karıştırıyorum..

tek kişilik folyolar kesip bu harçtan içlerine koyuyorum..

herkese bir porsiyon:)

sonra folyoyu kapatıyorum ama üstünü açık bırakıyorum..

açık yere kaşar rendesi koyup hopp fırına..

zaten pişmiş olan sebzeler kaşar eriyene kadar fırında kalıyor..

hem kolay hem leziiz yani

3-4 kasik salcami :1shok:bir kavanoz salca 1 hafta dayanmaz :1ninca:
rica ederim gerçekten öylesiniz ama. bizim trabzonlu arkadaşlar var ne zaman sıkılsak onlara gider gülmekten ölürüz. o şiveleri yok mu :roflol:
salçasını kendi yapıyor zaten. ben ufacık salçayı 1 -1.5 ay kullanırım.

başıyazmalı ben bu tarifi yapıyorum ama folyo bana sağlıksız geliyor folyoda yapmadım hiç
fırın poşetleri varya onda yapıyorum tabi porsiyonluk olmuyor ...

başıyazmalı ben bu tarifi yapıyorum ama folyo bana sağlıksız geliyor folyoda yapmadım hiç

doğrudur canım..

ben kolaylık olsun diye böle yaptım vallahi..

tabaklara koyu verdim hem hoş görğündü hem kolay oldu servisim..

nese ben kaçıyım tatlımı yapayım

harika ya ellerine saglik kesinliklle denicem bu kk cok ogretici bir site ya hem sohbet ediyoruz hem arkadas ediniyoruz hem yepyeni bilgiler yemek tarifleri ogreniyoruz

kasari servise yakin zamanda koyuyorsun demi?

Amonra hoş geldin canım.
Bugün iyi sükse yaptın kaydirigubbakcemile3

başına bişey geldi sandık lmaz:

canlarım benim ya sonradan
pişman da oldum başlıktan dolayı
ama maksat çarpıcı ve komik olmasıydı
adet yerini buslun diye
şimdiye kadarkiler hep öyleydi
konu kapanacağı zaman toplu bi
özür dilicem endişelenen herkestenohaoldumsmile

kızlar bugünlük benden bu kadar sabah bütünlemem var ama ben fink atıyorum buradakaydirigubbakcemile3
görüşmek üzere herkese hayırlı sahurlar

Gidenlere güle güle, gelenlere hoş geldiniz diyeyim, yemek yaparken kaçırmış olabilirim zemuszemus

fikralari cok meshurdur evet
tamam yemekte salca olmassa olmazdir ama 3-4 kasik biraz abarti yemegin tadinimi alcaz salca tadimi

evet bende duydum bunu folyolarin kanser yapma tehlikesi tasidigini soyluyorlar ne kadar dogru bilmiyorum aman o kanser yapar bu kanser yapar yasamayalim o zaman:)

anahtarlık ???? söle ikimizin resmi olan falan

olabilir yada bir resim cercervesi al ikinizin fotosunu koy icine guzelde bir mektup yaz en derin duygularini dok ortaya:lepi:ver eline zaten erkekler dogum gunlerine vs. cok ilgili degiller biz bayanlar gibi duygusallik tasimiyorlar maalesef

yok takılıyorum sana problem değil yani.
daha öncede öyle açılmış ben kazeni sobeledik başlığını görmüştüm kaydirigubbakcemile5

Pijema takım elbise çok büyük bir hediye.
Şu aşamada hiç gerek yok bence.
Nişanlı ya da evli olsanız olabilirdi ama şimdi bu kadar abartma.
Daha orta bir hediye bul.

olabilir yada bir resim cercervesi al ikinizin fotosunu koy icine guzelde bir mektup yaz en derin duygularini dok ortaya:lepi:ver eline zaten erkekler dogum gunlerine vs. cok ilgili degiller biz bayanlar gibi duygusallik tasimiyorlar maalesef[/QUOTE]

aynen bnmkini hatırlmamıstı önce yaa ben farkında olmadan sölediydim alsanaalsanasmile

Pijema takım elbise çok büyük bir hediye.
Şu aşamada hiç gerek yok bence.
Nişanlı ya da evli olsanız olabilirdi ama şimdi bu kadar abartma.
Daha orta bir hediye bul.

Saol sarissam senn de tavsiyenle değiştiriorum bu kararımı bakalım ya daha bi ay var ağrıtırım bi ara yine basınızı

BaSiYaZMaLiKiZ, mirayhale, pijema+, Sarissa

hepinizi öpüyorum

leylek martısı gelmedimi daha

olabilir yada bir resim cercervesi al ikinizin fotosunu koy icine guzelde bir mektup yaz en derin duygularini dok ortaya:lepi:ver eline zaten erkekler dogum gunlerine vs. cok ilgili degiller biz bayanlar gibi duygusallik tasimiyorlar maalesef

aynen bnmkini hatırlmamıstı önce yaa ben farkında olmadan sölediydim alsanaalsanasmile

bende esimle evlenmeden once dogum gunlerine cok onem verirdim onun her dogum gununde farkli farkli suprizler yapardim vs..evlendik yine ayni sekilde bu guzelligi surdureyim dedim ta ki birdogum gununde bana "hayatim ne gerek var dogum gunlerine bizler buyuduk cocukmuyuz bize hergun dogumgunu bosuna kendini yorma zahmet etme dedi":1shok:hoduk ne olcak romantizmin tum ozenimin icine ettialsanaalsanasmilebirdaha da dogum gunu mogum gunu yok sana dedim oh kurtuldum simdi dogum gunlerini kutlamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…