Uykusuz sahur gecesi sohbetleri(iftar zamanı da bekleriz:))

Aklında olsun Gölcükten kısmet bulursan haber ver bize kaydirigubbakcemile3

Hoş geldin bu arada.

hoşbulduk canımm opuyorumnanaktan

ayy çok fenaa çöp çatarımm bennn kaydirigubbakcemile3

elimdee şahaneee sıfırr kilometre bir aday vardıı yeni gitti tühhhhboshayallersmile

kime lazımm guclubacismile

bende gittim kursa üstelik alandan hazırlandım, beklediğimin baya altında geldi. bazılarının sıfır emekle 120 yapmaları bana ne hissettiriyor tahmin bile edemezsin.
yalnız eğitim- sen başkanı işin peşini bırakmayacak gibi görünüyor, bizimkinin üstünü örtseler bile eylüldekinde güvenlik maksimum olacak bence. kopya değil de, sorular yine kolay olursa dediğim gibi katsayıdan dolayı puanlar düşer. aslında örnek teşkil etmesi açısından şanslısınız. ben sınavdayken dumurdan dumura koştum. çıkan kişilerin hepsi bu işte bi pislik var ama neyse diyorlardı. konuşmayayım şu konuyu diyorum olmuyor. unutamıyorum. :çok üzgünüm:

hoşbulduk canımm opuyorumnanaktan

ayy çok fenaa çöp çatarımm bennn kaydirigubbakcemile3

elimdee şahaneee sıfırr kilometre bir aday vardıı yeni gitti tühhhhboshayallersmile

kime lazımm guclubacismile

Oh Kocaeli şubesi geldi işte kaydirigubbakcemile3

Hemşehrine lazım canım:))

bence de boşver ya aklına getirmemeye çalış...bende malum memurlar sitesine felan bakmıyorum artık her şey sinirlerimi bozuyor ...uzak duruyorum ..

hoşgeldin burcuözge, senin nikah resimlerini görmüştüm. zaten bi daha da unutmadım :))

iyi yapmışsın, seneye girersem annemlere bile söylemeyeceğim. sadece eşim bilecek sakin sakin girip yapıcam inşallah. bakalım hakkımızda hayırlısı. ne mezunusun?

Kahve gelmiş hoş gelmiş a.s.
Demek sen de oğlaksın kaydirigubbakcemile5

Laylaylom, Derind Allah kolaylık versin sizlere. İnşallah kazanıp atanırsınız.

iviiiit, gel tokuşalım sempatiksalakcinni

Leylek abisine mi gitmişti bugün gelmez mi acaba..?

di mi ve si mi nerede acaba ..?

Bence Leylek gelmez bu gece sempatiksalakcinni

Öbürlerini de bilmem artık, yorum yok. sonra başım belaya giriyor sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3 Sıra kimdeydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…