- 13 Şubat 2008
- 12.352
- 1.424
- 748
bende iyiyim hamd olsun sahuru bekliyoruz işte :)))
27 opuyorumnanaktan
belkıde kım bılır
bende gordum butun fotografları gercekten harıkaydılar
bende unutmadımmm
bısıklettekı rsmınızı bıle hatrlıomboshayallersmile
iyiydi :roflol:
canım temmuzda girdim ben. yada o bana girmi mi desem sempatiksalakcinni töbe töbee
bakayım diğerlerine de o zaman, merak ettim. hamile misin?
en iyisini yapmışsınız valla. ya bi cacıktan anlamayan her tür akraba eş dost arıyor ee kaç aldın, şunun kızı şuraya atanmış şu bu. ben bide bu kişiye kpss puanının sadece kurum içi sınavlara girebilmek için bir adım olduğunu nasıl anlatayım? kimseyi küçük görmek istemiiyorum ama bi şeyden anlamayan insan gelmiş bana ahkam kesiyor. :1closedeyes: neyse.. işletme bitirdim ben.
Incim hos geldın cnm
valalhi helal her şeyi hatırlıyorsun demekk:1hug:
bende 26 ya giriyorum 15 gün sonra boshayallersmile
asker olar mı yawyumm elimde bir aslternatif olabilierr aklinialirimsmile
yok be kuzum nerdeeeee kaydirigubbakcemile3
ama tarihi belirledikk sempatiksalakcinni
kocamın doğum gününde ilk tohumlama çalışmasına başlıycaz hahahaha kaydirigubbakcemile2
burcuözge haklsın ya en önemlisi de emek bunu çok kolay harcayanlara sinir oluyorum
ben kararsızım uyusam mı beklesem mi diye
buraya bakmayı unutmuşumsempatiksalakcinni
ben yazdığımda kimseler yoktu şimdi hepiniz toplanmışsınız
Hadi hayırlısı.
Güzel haberlerinizi bekliyoruz inşallah.
Biz de yeni başladık çalışmalara.
en iyisini yapmışsınız valla. ya bi cacıktan anlamayan her tür akraba eş dost arıyor ee kaç aldın, şunun kızı şuraya atanmış şu bu. ben bide bu kişiye kpss puanının sadece kurum içi sınavlara girebilmek için bir adım olduğunu nasıl anlatayım? kimseyi küçük görmek istemiiyorum ama bi şeyden anlamayan insan gelmiş bana ahkam kesiyor. :1closedeyes: neyse.. işletme bitirdim ben.
"Ayy bizim komşunun kızı ebe oldu atandı kpss ile.." hay ebenin diyesim geliyor.. yavrum devlet kaç ebe alıyor bir sor kaç puanla giriyorlar bir öğren..? yok ancak konuş konuş..
"ayy senin bölüm benim dayımın oğlu gümrüğe gitti gümrük sınırına memur oldu sende birşey yok mu..?"
hıı ben kocamı bırakayım koştur koştur suriye sınırına gideyim..
ya herkesin hayatı şartları eğitimi farklı ..? nasıl basmaz kafa bunu..?
sınava girmek için mi sınava giriyorsun diyorlar bir de boğasım geliyor..
yaa, neyi açıklayacak ki? 28inde öğretmen atamaları varmış onu açıklamasın sakın. atama yapıcaz iptal edemeyiz aldığınız puanları öpüp başınıza koyun dermiş bide. bende hiç sevmiyorum o konuşurken ki mimikleri yok muyarın Nımet hanım acıklama yapıcakmıs ,hiç sevmiyorum da zzatii kendılerııni alsanaalsanasmile
şimdi baktım evin çok ferah pırıl pırıl güle güle oturun.valalhi helal her şeyi hatırlıyorsun demekk:1hug:
kocamın doğum gününde ilk tohumlama çalışmasına başlıycaz hahahaha kaydirigubbakcemile2
bizim başlamamıza da az kaldı, bakalım bu topicten kaç tane bebiş çıkacak. ama strese sokmayalım birbirimizi.Hadi hayırlısı.
Güzel haberlerinizi bekliyoruz inşallah.
Biz de yeni başladık çalışmalara.
ne güzel bebek düşünenler artıyor...henüz düşünmüyoruz biz daha 1 yıl olmadı zaten
kendimi hiç hazır hissetmiyorum Allah öncelikle isteyenlere versin...umarım tez zamanda kavuşursunuz kızlar..
ayy trajikomik ama çok tatlı anlatmışsın yaaakaydirigubbakcemile3
aynı şey okul zamanında da olmazmıydı. bizim bilmem kim kaç puanla şuraya yerleşti sende yokmu bişiyyy.... hayy senindee tanıdığınındaaaa guclubacismile
yaa, neyi açıklayacak ki? 28inde öğretmen atamaları varmış onu açıklamasın sakın. atama yapıcaz iptal edemeyiz aldığınız puanları öpüp başınıza koyun dermiş bide. bende hiç sevmiyorum o konuşurken ki mimikleri yok mu
şimdi baktım evin çok ferah pırıl pırıl güle güle oturun.
hadi hayırlısı ne zamanki doğum tarihi?
bizim başlamamıza da az kaldı, bakalım bu topicten kaç tane bebiş çıkacak. ama strese sokmayalım birbirimizi.
oo pathem hadi iyisin ne güzel kısmetler bulunuyoryerimseniben
hoşbulduk tatlım nasılsın? opuyorumnanaktan
valalhi helal her şeyi hatırlıyorsun demekk:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?