Uykusuz sahur gecesi sohbetleri(iftar zamanı da bekleriz:))

yarın Nımet hanım acıklama yapıcakmıs ,hiç sevmiyorum da zzatii kendılerııni alsanaalsanasmile

27 opuyorumnanaktan
belkıde kım bılır

bende gordum butun fotografları gercekten harıkaydılar
bende unutmadımmm
bısıklettekı rsmınızı bıle hatrlıomboshayallersmile

valalhi helal her şeyi hatırlıyorsun demekk:1hug:
bende 26 ya giriyorum 15 gün sonra boshayallersmile
asker olar mı yawyumm elimde bir aslternatif olabilierr aklinialirimsmile

yok be kuzum nerdeeeee kaydirigubbakcemile3
ama tarihi belirledikk sempatiksalakcinni
kocamın doğum gününde ilk tohumlama çalışmasına başlıycaz hahahaha kaydirigubbakcemile2

Hadi hayırlısı.
Güzel haberlerinizi bekliyoruz inşallah.
Biz de yeni başladık çalışmalara.

Hadi hayırlısı.

bende bu konudan dertliyim bebek topiklerine şöyle bir bakayım dedim azcık yazayım falan genelde her yerde yazarım anaaa hiç bir çocuk topikinde tutunamadım ayollboshayallersmile
şimdiye kadarda hiç bir yerde tutunma gereği duymadığımdan böyle kendimi kötü hissettim... hani insan paylaşmak istiyor birileriyle ama ıı ıhh olmadı yani..

"Ayy bizim komşunun kızı ebe oldu atandı kpss ile.." hay ebenin diyesim geliyor.. yavrum devlet kaç ebe alıyor bir sor kaç puanla giriyorlar bir öğren..? yok ancak konuş konuş..

"ayy senin bölüm benim dayımın oğlu gümrüğe gitti gümrük sınırına memur oldu sende birşey yok mu..?"

hıı ben kocamı bırakayım koştur koştur suriye sınırına gideyim..

ya herkesin hayatı şartları eğitimi farklı ..? nasıl basmaz kafa bunu..?
sınava girmek için mi sınava giriyorsun diyorlar bir de boğasım geliyor..

ne güzel bebek düşünenler artıyor...henüz düşünmüyoruz biz daha 1 yıl olmadı zaten
kendimi hiç hazır hissetmiyorum Allah öncelikle isteyenlere versin...umarım tez zamanda kavuşursunuz kızlar..

ayy trajikomik ama çok tatlı anlatmışsın yaaakaydirigubbakcemile3
aynı şey okul zamanında da olmazmıydı. bizim bilmem kim kaç puanla şuraya yerleşti sende yokmu bişiyyy.... hayy senindee tanıdığınındaaaa guclubacismile

yarın Nımet hanım acıklama yapıcakmıs ,hiç sevmiyorum da zzatii kendılerııni alsanaalsanasmile
yaa, neyi açıklayacak ki? 28inde öğretmen atamaları varmış onu açıklamasın sakın. atama yapıcaz iptal edemeyiz aldığınız puanları öpüp başınıza koyun dermiş bide. bende hiç sevmiyorum o konuşurken ki mimikleri yok mu

şimdi baktım evin çok ferah pırıl pırıl güle güle oturun.
hadi hayırlısı ne zamanki doğum tarihi?

Hadi hayırlısı.
bizim başlamamıza da az kaldı, bakalım bu topicten kaç tane bebiş çıkacak. ama strese sokmayalım birbirimizi.

ne güzel bebek düşünenler artıyor...henüz düşünmüyoruz biz daha 1 yıl olmadı zaten
kendimi hiç hazır hissetmiyorum Allah öncelikle isteyenlere versin...umarım tez zamanda kavuşursunuz kızlar..

canım bizimde 13 ay oldu mayısda denemelere başlıycaz yani neredeyse 2 sene olmuş olcak çalışmalara başladığımızda.
çokda geç kalmak istemiyoruz. kocişim genç baba olacakmış hahahah

ay sormayın öldürdü o tanıdıklar zaten mirmirmirmir fenalık geldi ..
demek hepimizin başına geliyor bu tanıdık vakalarguclubacismile

bebişle ilgili topik açarsanız benide çağırın zira açık olanlara kendini kabul ettirmek çok zor...
ee tabi onların arasında samimiyet kurulmuş falan boshayallersmile

oo pathem hadi iyisin ne güzel kısmetler bulunuyoryerimseniben

IZDIVAC OLDU BURASI VALLAHIkaydirigubbakcemile3

hoşbulduk tatlım nasılsın? opuyorumnanaktan

ıyım cm sende ıyıısn ıns

ay asker olmasın yabilmiyorumkismile
yıne bıse begenmedın dıcek bunlarda banakaydirigubbakcemile2

nıce seneler cnm ıstedıgın gıbı bı yıl olur ıns sımdıden dogum gunun kutlu olsun dıyelım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…