Uykusuz sahur gecesi sohbetleri(iftar zamanı da bekleriz:))

bana laızmdı kıs hemsonakaydirigubbakcemile3

yawyumm kaç yaşındaydın sen annemm :hulya:
Oh Kocaeli şubesi geldi işte kaydirigubbakcemile3

Hemşehrine lazım canım:))
heee hemşoma demekk hemen araştırmalara girişiyorumm
bılırım ama golcugu avucumun ıcı gıbı bılırım
degırmendrenın bazı yerlerını
ılk okulu ve orta okulu cengız topelde okudum degrmenderedekaydirigubbakcemile3

anaaaa belkide bir gün bir yerde karşılaşmışıktırr vayy anasınıı boshayallersmile

hahah ay çok tatlı yazmışsınnn kaydirigubbakcemile3
sadece nikahımı gördün kızz düğünü ekledim evimi ekledimmmm
yakında inşşşş bebişimide eklemek nasip olurrr:kedi:

iyi yapmışsın, seneye girersem annemlere bile söylemeyeceğim. sadece eşim bilecek sakin sakin girip yapıcam inşallah. bakalım hakkımızda hayırlısı. ne mezunusun?

Kesinlikle öyle yap.. Yani devlet meselesi yapıyor herkes bizde kimsenin haberi yoktu ikimizin de girdiğinden. ben kamu yönetimi mezunuyum ama baktı o yıldan atanmam da sıkıntı var gibi işletme okuyorum şimdi de son sınıfa geçicem inş..
sırf puan olsun belki işe yara bir gün diye girdim.. dilerim yarar sen ne mezunusun ..?

Burcuözge,hoşgeldin canım..
kendisi gibi burcuözgenin herşeyi evi düğünü hatta eşi..
hepsi keyifli görünüyor..
sıra bebişte :)

evet ya özellikle şu sistemden,konulardan bihaber olanlar bile yorum yapmıyolarmı sinir oluyorum...
bu ara her şeye herkese kulaklarımı tıkadım kpss hakkında yorum duymak istemiyorum

27 opuyorumnanaktan
belkıde kım bılır

bende gordum butun fotografları gercekten harıkaydılar
bende unutmadımmm
bısıklettekı rsmınızı bıle hatrlıomboshayallersmile

Bence Leylek gelmez bu gece sempatiksalakcinni

Öbürlerini de bilmem artık, yorum yok. sonra başım belaya giriyor sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3 Sıra kimdeydi

iyiydi :roflol:

Bence de

Sumak, İncim hoş geldiniz.

Kahve sen de KPSS'ye gireceksin sanırım.
Sana da Allah kolaylık versin.

canım temmuzda girdim ben. yada o bana girmi mi desem sempatiksalakcinni töbe töbee

bakayım diğerlerine de o zaman, merak ettim. hamile misin?

en iyisini yapmışsınız valla. ya bi cacıktan anlamayan her tür akraba eş dost arıyor ee kaç aldın, şunun kızı şuraya atanmış şu bu. ben bide bu kişiye kpss puanının sadece kurum içi sınavlara girebilmek için bir adım olduğunu nasıl anlatayım? kimseyi küçük görmek istemiiyorum ama bi şeyden anlamayan insan gelmiş bana ahkam kesiyor. :1closedeyes: neyse.. işletme bitirdim ben.

Burcuözge,hoşgeldin canım..
kendisi gibi burcuözgenin herşeyi evi düğünü hatta eşi..
hepsi keyifli görünüyor..
sıra bebişte :)

kaydirigubbakcemile3
evetttt sıra bebişte inşalalhh canımm boshayallersmile

niye beni hiç bu topike çağırmadınızzalsanaalsanasmile

pek keyifliymiş burasııı opuyorumnanaktan

kpss zede arkadaşlarım en az sizin akdar sinir oluyorum haberleri dinledikçee..
yazık günah milletin heycanlarıylaa hayalleriyle herşeyden en önemlisi emekleriyle oynuyorlar...guclubacismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…