- 13 Şubat 2008
- 12.352
- 1.424
- 748
kızlar sahura ne yapcaksınız? gündüz iftar gece sahur telaşı habire düşünüyom...
annem bana sorardı kızım ne yapayım ben anlam veremezdim kadıncağız haklıymış ...
temem sende gell bize fikir verirsin şuu badyimi alalımm yoksa bunumuuuu zemuszemusKOCA YOK KIS DAHAkaydirigubbakcemile3
ay ceyız topıklerı cekmıo benı yabilmiyorumkismile
ben sızın pesınıze dusucem yoksa sımdı bebekle ısım yok
sempatiksalakcinni
benim kociş yok bende dünden kalan semizotlu börekleri atıştırıcam bu gece...kızlar sahura ne yapcaksınız? gündüz iftar gece sahur telaşı habire düşünüyom...
annem bana sorardı kızım ne yapayım ben anlam veremezdim kadıncağız haklıymış ...
Valla Burcu mayıs bize geç olur.
Gel orta yolda anlaşalım vereliniortak
a
ha kahve zaten ben o sarissayı bi yakalıyım var ya saçını başını kaydirigubbakcemile
kızlar duyan kalmadıysa kazen abimize bu linkten bir destek
ETİ Browni
topik de burada
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-hamami/385916-sok-sok-sok-kazeni-sobeledik.html
inanmıyoruummmmmmmm delikafaduldendelikafaduldendi mi hoşgeldin...
bizde karar verdik gibi olduk seneye bu zamanlar hatta sonbahar gibi..
Allah izin verirse..
Eşim bunalmış şirkette herkes bebek nerde sıra sende falan diyormuş..??
Derinss bende mi sorun var biz evleneli 6 ay olmadı mı diyor..
dedim öyledir.. sevgilin yoksa sevgilin yok mu derler.. var evliik derler sonra çocuk derler sonra ikincisi nerede derler..
vallahi ben bilmiyorumcok alakasız olucak ama tasarımdan tabela ıslerınden anlayan bırısı var mı ıcınızde bilmiyorumkismile
di mi hoşgeldin...
bizde karar verdik gibi olduk seneye bu zamanlar hatta sonbahar gibi..
Allah izin verirse..
Eşim bunalmış şirkette herkes bebek nerde sıra sende falan diyormuş..??
Derinss bende mi sorun var biz evleneli 6 ay olmadı mı diyor..
dedim öyledir.. sevgilin yoksa sevgilin yok mu derler.. var evliik derler sonra çocuk derler sonra ikincisi nerede derler..
cok alakasız olucak ama tasarımdan tabela ıslerınden anlayan bırısı var mı ıcınızde bilmiyorumkismile
inanmıyoruummmmmmmm delikafaduldendelikafadulden
aşkolsun üfürükten prensesim neden 6 ay sonra teyze olabileceğimi haber vermedin :mymeka: :umursamaz: kaydirigubbakcemile
derinss bencede çok yenisiniz siz altı aya geç derken biz bittik o zaman neredeyse 1 yıl olacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?