sen çift çizgiyi görmeye başladın mı patiklerini neyini örmeyi sonbahara ancak yetiştirim :hulya: kaydirigubbakcemile3
orası muhakkak, bilinçli bir hamileden notlar okumak keyifli olacak yerimseniben inşaallah prensesim Şeniz
Burası tam karılar hamamı gibi kim kime cevap veriyo, konu ney, her kafadan bir laf çıkıyo :roflol::roflol::roflol:
Burcuözge nasılsın çılgın gelinimhele şükür çeyiz topiğinden başka bir yere adım atabilmişsin :mymeka:
yok canım ya valla olsa tükan seninfisfisfis
deriinsss topkapıya mı gitttin
var ya o kadar özledimki çok uzun zaman oldu gideli
yani en son lisedeydim ya
sarissayla leyleği birbirine düşürdüm uzaktan keyifle izliyorum
kazenin konusuna bi bakayım merak ettim.
sen çift çizgiyi görmeye başladın mı patiklerini neyini örmeyi sonbahara ancak yetiştirim :hulya: kaydirigubbakcemile3
orası muhakkak, bilinçli bir hamileden notlar okumak keyifli olacak yerimseniben inşaallah prensesim Şeniz
Burası tam karılar hamamı gibi kim kime cevap veriyo, konu ney, her kafadan bir laf çıkıyo :roflol::roflol::roflol:
Burcuözge nasılsın çılgın gelinimhele şükür çeyiz topiğinden başka bir yere adım atabilmişsin :mymeka:
benim kayınvalidem her aradığında soruyor alsanaalsanasmile ee kpss bitti yok mu bişeyler?
size ne güzel baskı yapan yokmuş bak şanslısın.
erkekler hamamı mı diseydim :tomato: hani kahve ikramı yok mu hep kendine mi koliksin Çok üzgünüm çoook ben de kahve çok severim sositosositoaa bize karılar hamamı dedi buuuuuuuuu :1shok:
:roflol::roflol:
valla ole hakaydirigubbakcemile3cok seslı burası
OLCA hosgeldın balımmmm
leylek neyin var senin canım ya, yazmıştım görmedin heralde. oruç tutamıyorum demişsin ya bide.
çıkıyorum kızlar ben ,görüşürüz
valalhi tatlişkom ben elimden geldiğince herkese yetişmeye çalışıyordum.
Çok teşekkür ederim.. Sen patiklerini hazırla gelir o teyzesi naniknanik
Valla ne biiyorsam ne öğreniyorsam yazmak isterim..
hep deneyimin önemli olduğu dönemler..
deneylimli annelere de ihtiyacım var şutarafagitti
ayy burcuların çeyiz topiği de tarikattı.
bende evlendiğim dönem bir iki şey yazmıştım onlarda bana hiç yokmuşum gibi davranmışlardı.
kendi aralarındaki etkileşim çok güzel ama dış dünyaya kırıcı oluyor biras
çıkıyorum kızlar ben ,görüşürüz
bak bak bak büyümüş de sohbetlere katılırmış opuyorumnanaktan pembe dolabı ihmal etme sakın kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol:
valla ole hakaydirigubbakcemile3cok seslı burası
OLCA hosgeldın balımmmm
aa ayıpsın kkmızın çılgın ve de canayakın burcusunu tanımaz mıyımhee valalhiii ben zor yetişiyorum cevaplara hahahah
anaa sen benim çeyiz topikinde olduğumu nerden biliyordunn akannehir
yahu bir iki girişimde bulundum topikimden çıkmak için baktım böyle burdaki gibi sıcak muhabbet yok mecbur kasldım öyle. ama bak cici insanları bulunca burakmıyorumm kuzucumm Şeniz
canım kayın validem görümcem falan yok zaten eşimin tarafından yok o yüzden baskı.
ee bizimkilerde gezin tozun erken daha diyor...
arkadaş çevresi falanda sallamıyoruz işin aslı...
stres yapma o zaman hiç olmazz akışına bırak bence :1hug:
şu kk ya üyeliğimden beri ilk defa geyik topiğine takıldım ve burada kaldım desem :kedi:
hep konulara bakar geçerdim...bu başlığı görünce dayanamayıp girdim sohbet hoşuma gitti...
şu kk ya üyeliğimden beri ilk defa geyik topiğine takıldım ve burada kaldım desem :kedi:
hep konulara bakar geçerdim...bu başlığı görünce dayanamayıp girdim sohbet hoşuma gitti...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?