10 yıl..........
Yakında ben olacağım tombul kuş, Dimi güzel temennisi.nedir bu tombul kuş ?? sarissa :jeyyar:
di mi hoşgeldin...
bizde karar verdik gibi olduk seneye bu zamanlar hatta sonbahar gibi..
Allah izin verirse..
Eşim bunalmış şirkette herkes bebek nerde sıra sende falan diyormuş..??
Derinss bende mi sorun var biz evleneli 6 ay olmadı mı diyor..
dedim öyledir.. sevgilin yoksa sevgilin yok mu derler.. var evliik derler sonra çocuk derler sonra ikincisi nerede derler..
Bakarız canım opuyorumnanaktankızlar duyan kalmadıysa kazen abimize bu linkten bir destek
ETİ Browni
topik de burada
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-hamami/385916-sok-sok-sok-kazeni-sobeledik.html
yawyumm siz açın topiki ben tam gaz destek veririmm ardınızdanda ben gelirim...
ben gaza getirmeyin herifde yok hemen yaparım vallahii gaza gelmeye çok müsaitim hahahaha kaydirigubbakcemile3
bi tane olluşum var canım 8 yaşına girdi
hahaha o zaman direk anlatayım benn madem başladık muhabbete kuzucumm ,
biz düşünmüş taşınmış daha fazla dayanamayacağımıza karar veripp kasımda çalışmalara başlamaya karar vermiştik. sonra oturduk hesap kitap yaptıkk... anaa bebiş yaparsak zorlanıcaz. şöyleki biraz detaylı olacak ama özetliyim. marmarisdeki askeri hastane kötü. gölcükteki gibi değil. yani tatil yeri diye sanurım sağlık sektörü çok fazla gelişmemiş. tek bir tane özel hastane var. alternatif bile yok. şu durumda askeri hastaneninde düzenli bir kadındoğumcusu olmadığından, bir hamilelikte 3 asteğmen dr. değiştirmek zorunda kalacağımdan ve bunu istemediğimden tek alternatif kalıyor oda özel... ehh onun içinde para lazım. tek memur maaşıyla öyle şıp diye olmuyor ne yazıkkii boshayallersmile bilmem anlatabildim mi...
Yakında ben olacağım tombul kuş, Dimi güzel temennisi.
Bu arada hoş geldin Dimi
Evlendiğimiz hafta kayınvalidem söylemeye başlamıştı bize de kaydirigubbakcemile3
Bakarız canım opuyorumnanaktan
O zaman biraz daha gaz verirsek tarihi öne çekebiliriz
bir gün önce tava böreği bende yapmıştım pathem çok seviyorum
ben...ama bu gün fiks sahur mönüm olan tost ve kahvaltılık bir de çay ...
tüüü maşallahhhh
ee ona kardeş zmanaı gelmişşşş kaydirigubbakcemile2
anldım canımcım. herkesin beklediği bişeyler var. bizde kpss yi bekledik, sonra kistimin erimesini, o arada zayıflamamı, şimdide ilacın bitmesini. öyle ha deyince olmuyor. insanlara anlatamıyorsun o ayrı. devamlı bebek sorarlar, herkese de herşey anlatılmaz. o çok bilmiş terli komşulara desem kistim vardı diye direk dedikodu çıkacak kadıncağız kısırmış vah vahh diye. anlıyorum yani seni. en güzeli soranlara daha düşünmüyoruz bakalım kısmet falan deyip geçiştirmek.
sen çift çizgiyi görmeye başladın mı patiklerini neyini örmeyi sonbahara ancak yetiştirim :hulya: kaydirigubbakcemile3yok bebişim seneye sonbahar kaydirigubbakcemile3
hem ilan ederim ben tüm yayın organlarından bir hamile kalsam ne yazılar yazarım ona ne yazılar
vallahi ben bilmiyorum
evet genelde vardır bu gerçi bizimkiler erken yapmayın diyor da kaydirigubbakcemile3
biz istiyoruz yaa seviyoruz bebişde...
hayırlısı olsun
kızlar şimdi siz ne kadarlık evlisiniz? hele bir diyin bakim
sen çift çizgiyi görmeye başladın mı patiklerini neyini örmeyi sonbahara ancak yetiştirim :hulya: kaydirigubbakcemile3
orası muhakkak, bilinçli bir hamileden notlar okumak keyifli olacak yerimseniben inşaallah prensesim Şeniz
Burası tam karılar hamamı gibi kim kime cevap veriyo, konu ney, her kafadan bir laf çıkıyo :roflol::roflol::roflol:
Burcuözge nasılsın çılgın gelinimhele şükür çeyiz topiğinden başka bir yere adım atabilmişsin :mymeka:
kız sende aynı derinsin terli komşusu gibikaydirigubbakcemile3
valla bi süre daha beklememiz lazım canım sağlık sorunlarımdan dolayı doktorlar izin vermiyor
hoşgeldin olcaopuyorumnanaktan
ay senin bakarız canım demeni yeriim :kedi: özledim sarissamı opuyorumnanaktanBakarız canım opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?