Uykusuz sahur gecesi sohbetleri(iftar zamanı da bekleriz:))

yok canım ya valla olsa tükan seninfisfisfis
deriinsss topkapıya mı gitttin
var ya o kadar özledimki çok uzun zaman oldu gideli
yani en son lisedeydim ya

nedir bu tombul kuş ?? sarissa :jeyyar:
Yakında ben olacağım tombul kuş, Dimi güzel temennisi.

Bu arada hoş geldin Dimi

Evlendiğimiz hafta kayınvalidem söylemeye başlamıştı bize de kaydirigubbakcemile3
Bakarız canım opuyorumnanaktan

yawyumm siz açın topiki ben tam gaz destek veririmm ardınızdanda ben gelirim...
ben gaza getirmeyin herifde yok hemen yaparım vallahii gaza gelmeye çok müsaitim hahahaha kaydirigubbakcemile3

O zaman biraz daha gaz verirsek tarihi öne çekebiliriz

anldım canımcım. herkesin beklediği bişeyler var. bizde kpss yi bekledik, sonra kistimin erimesini, o arada zayıflamamı, şimdide ilacın bitmesini. öyle ha deyince olmuyor. insanlara anlatamıyorsun o ayrı. devamlı bebek sorarlar, herkese de herşey anlatılmaz. o çok bilmiş terli komşulara desem kistim vardı diye direk dedikodu çıkacak kadıncağız kısırmış vah vahh diye. anlıyorum yani seni. en güzeli soranlara daha düşünmüyoruz bakalım kısmet falan deyip geçiştirmek.

hahaha kızım biraz daha gaz verseniz sizden bile önce yapıcam bu gidişlee kaydirigubbakcemile3
o kadar çok istiyorum yani sen anlaaa..
sebeplerini uzun uzun yazdım demin okudun mu kuzum boshayallersmile

AYNEN bende öyle diyorum kaydirigubbakcemile5
burda birbirimizxin samimiyetini biliyoruzda arka sebeplerini anlatıyoruz yoksa herkese anlatılmıyor dediğin gibi
aynı şekilde bende mayısa kadar bireaz kilo vermek istiyorum. malum düğünden sonra çok aldım boshayallersmile bebişde olunca hiç veremem....

yok bebişim seneye sonbahar kaydirigubbakcemile3
hem ilan ederim ben tüm yayın organlarından bir hamile kalsam ne yazılar yazarım ona ne yazılar
sen çift çizgiyi görmeye başladın mı patiklerini neyini örmeyi sonbahara ancak yetiştirim :hulya: kaydirigubbakcemile3
orası muhakkak, bilinçli bir hamileden notlar okumak keyifli olacak yerimseniben inşaallah prensesim Şeniz

Burası tam karılar hamamı gibi kim kime cevap veriyo, konu ney, her kafadan bir laf çıkıyo :roflol::roflol::roflol:
Burcuözge nasılsın çılgın gelinim hele şükür çeyiz topiğinden başka bir yere adım atabilmişsin :mymeka:

benim kayınvalidem her aradığında soruyor alsanaalsanasmile ee kpss bitti yok mu bişeyler?
size ne güzel baskı yapan yokmuş bak şanslısın.

aa bize karılar hamamı dedi buuuuuuuuu :1shok:

hoşbulduk kızlar

bende dünden peynirli çörek var
mikrodalgada iki tur çeviririm taptaze olur yer herüfcüğüm

kız sende aynı derinsin terli komşusu gibikaydirigubbakcemile3
valla bi süre daha beklememiz lazım canım sağlık sorunlarımdan dolayı doktorlar izin vermiyor

hahahhaaaa
ama bizim komşu varyaaa bir anda 3 üz doğurduuu.... kaydirigubbakcemile3 heh bunuda deyince tam terli komşu oldum kaydirigubbakcemile3

yokkk ben sadece bizim ileride otansiyel açılacak bebek topikine ada topluyorum ondan yani....
sağlık sorunu neyse kuzucum allah acil şifalar versin yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…