Uykusuz ve İşsizlerin Sohbet Topiği ; Buyrun İçeri

merak ettim meleem endişelendim.. her türlü iletişim yolunu denedim ulaşamayınca da korktum

merak ettim meleem endişelendim.. her türlü iletişim yolunu denedim ulaşamayınca da korktum

Daha yeni pc başına geçtim abla,yazdıklarını gördüm msnden de yazdım ama msn e bakmıyorsun herhalde.. Merak etme daha iyiyim şimdi en azından sakinim .. Sen napıyorsun ? iyi misin ?

Hoşgeldin de, moralin nasıl oldu durum ne tam olarak bilmiyorum ama umarım istediğin gibi gelişir herşey..

Hoşbulduk Saray Güzeli ,biraz daha iyiyim sağolasın canım .. İnşallah , istediğim gibi olur bu durum .. Omuzlarımdan öyle bir yük kalkacak ki anlatamam .. Düşün düşün geriliyorum. Kafa dağıtmak için buraya geliyorum . Bugun seninlede konuşamadık tam olayın üstüne gelince.. Sen nasılsın görüşmeyeli neler yapıyorsun canım ?

Ben iyiyim çok şükür.
O zaman ne yapacaksın düşünmüyeceksin akışına bırak canım dua et umarım istediğin şekilde olur.
( bu arada ne neyin nesi hiç bir fikrim yok, ne güzel fikir veriyorum.)

Ben iyiyim çok şükür.
O zaman ne yapacaksın düşünmüyeceksin akışına bırak canım dua et umarım istediğin şekilde olur.
( bu arada ne neyin nesi hiç bir fikrim yok, ne güzel fikir veriyorum.)

Olsun güzel dileklerde bulunmam senin ne kadar iyi bir insan olduğunu bana tekrar tekrar hatırlatıyor .. =) Bende öyle yapıyorum , düşünmeden edemiyorum ama biraz sabretmem gerek.. Hayırlısıyla sonuçlanacak şu iş ve büyük bir oh çekeceğim ! Sende hala nick değişikliğine gidemedin be kuzu ..

Tşk ederim canım benimmm.
İnşallah canım inşallah yeterki sabret ve üzülme hiçbirşey kendin kadar değerli değildir, o yüzden kafayı takıpta baş ağrısı yapma.

Nick değişimine gelinceee inan hiç uğraşmıyorum. Ne yapsam nasıl etsem bilemiyorum ki

Öyle deme değerli .. =) ve önemli bir konu .. Artık bi git nick değişikliğine git git git git !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…