- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
valla kafam beynim sallanıyor tatlımazıcık bir uykum var ama bu gece erken yatıcam inşallah
çok haklısın, ama dönem dönem sağlayamıyorum onu :) teşekkür ederim yarın kalkmayacağım başından herhalde :S
Bundan sonraki derslerinizi günü gününe çalışmayı denerseniz birdahaki vizenizde yada finalinizde zorlanmazsın
Marga, elektrikler gitti yavrum, telefondan girdim, ama cok zor oluyor böyle, haber vereyim dedim, elektrik gelir gelmez burdayim.
valla aynen çıkayım da bakayım diyorum zaten birazdan da olabildiğince, pek kafam almayacak ama deneyeyim :) çabalıycam canım teşekkür ederim :)
ne olmuş benim turtama? çabukcak dön bakim banaa..
margiii
aşkolsun sana..
merak ettim meleem endişelendim.. her türlü iletişim yolunu denedim ulaşamayınca da korktum
geldim fındığım.. sen yoksun lakin?
hoş sakinleştiysen sorun yok..
Hoşgeldin de, moralin nasıl oldu durum ne tam olarak bilmiyorum ama umarım istediğin gibi gelişir herşey..
Ben iyiyim çok şükür.
O zaman ne yapacaksın düşünmüyeceksin akışına bırak canım dua et umarım istediğin şekilde olur. ( bu arada ne neyin nesi hiç bir fikrim yok, ne güzel fikir veriyorum.)
Tşk ederim canım benimmm.
İnşallah canım inşallah yeterki sabret ve üzülme hiçbirşey kendin kadar değerli değildir, o yüzden kafayı takıpta baş ağrısı yapma.
Nick değişimine gelinceee inan hiç uğraşmıyorum.Ne yapsam nasıl etsem bilemiyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?