- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
rÖzele yazsana
r
Yazarım kuzu bir ara şimdi tekrar tekrar yazmak beni sinirlendiriyor.. Şimdi kafam iyiyken bozmayalım hiç keyfimizi .. Zaten zor toparlandım be kuzum ..
Oh oh kıyamam tamam tatlım..
Neeeeeeeeeeeeeeee
hanımlaaarrr bu gece nasılız?? uyku durumu ne safhada?
Fare derken laptopa takdığım fareden bashetmiştim kuzu .. Hürrem gibi açma öyle gözlerini korkuyorummmmmmmmm:18:
Valla bu gece en erken uyuyan üye ünvanını cilek adlı üye aldı .. Vizelerinin yoğunluğundan ötürü erken ayrıldı uyksuzlardan.. herkes bizim gibi sabahlamıyor ki be abla
He hebiliyorum be.
Vayyyyy benimle dalga geçiyorsun demek !Senin o tarağından altınlarını çalarım ruhun duymaz ! Anladın mı dişli tarak hıh !
patır patır dökülürler birazdan Yarın da tatil diicem ama bize her gün tatil
Anladım
Çalsan iyi olur aslında nicke ayrı bir hava katardın.
Aynen öyle bu gecede yine dün geceki gibi kart muhabbeti döner.. Tuğçe abla gündüz uğradı gezmeye gidiyorum dedi ve çıktı.. Hala gelemedi.. Nereleri gezdi bugun valla merak ettim... Az önce kk'da vişne suyu adı altında bir konu gördüm ve koşa koşa mutfağa gidip vişne suyumu kapıp geldimmmmmmmm
Dişsiz tarak
yeni nickim dişsiz tarak
Yok kuzum kalsın senin havan eksilmesin diye çalmayacağım bu seferlik .. =) Ayrıca sabit laptoplara göre daha rahat. Ben laptopu kucağıma alıp oturduğumda totoşum ağrıyor..
afiyet olsun..
tugçecanın mesaj kutusu da dolu.. bende 7 gibi dürttüm ama yok kayıp
gelir heralde bi iki saate
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?