Uykusuz ve İşsizlerin Sohbet Topiği ; Buyrun İçeri

hanımlaaarrr bu gece nasılız?? uyku durumu ne safhada?

Valla bu gece en erken uyuyan üye ünvanını cilek adlı üye aldı .. Vizelerinin yoğunluğundan ötürü erken ayrıldı uyksuzlardan.. herkes bizim gibi sabahlamıyor ki be abla

Son düzenleyen: Moderatör:
Valla bu gece en erken uyuyan üye ünvanını cilek adlı üye aldı .. Vizelerinin yoğunluğundan ötürü erken ayrıldı uyksuzlardan.. herkes bizim gibi sabahlamıyor ki be abla

patır patır dökülürler birazdan Yarın da tatil diicem ama bize her gün tatil

patır patır dökülürler birazdan Yarın da tatil diicem ama bize her gün tatil

Aynen öyle bu gecede yine dün geceki gibi kart muhabbeti döner.. Tuğçe abla gündüz uğradı gezmeye gidiyorum dedi ve çıktı.. Hala gelemedi.. Nereleri gezdi bugun valla merak ettim... Az önce kk'da vişne suyu adı altında bir konu gördüm ve koşa koşa mutfağa gidip vişne suyumu kapıp geldimmmmmmmm

afiyet olsun..
tugçecanın mesaj kutusu da dolu.. bende 7 gibi dürttüm ama yok kayıp
gelir heralde bi iki saate

Dişsiz tarak
yeni nickim dişsiz tarak

Pekte yakıştı sana .. 20'lik Dişi Çıkan Tarak .. Yok yaa ben hiç birine alışamadım .. Ben seni tadığım günden beri saray güzeli diyorum zaten artık nereden çağrışım yaptıda ben sana böyle birşey dedim onuda anlamıyorum

Yok kuzum kalsın senin havan eksilmesin diye çalmayacağım bu seferlik .. =) Ayrıca sabit laptoplara göre daha rahat. Ben laptopu kucağıma alıp oturduğumda totoşum ağrıyor..

Ya en azından uzanıyorsun dönüyorsun kucağına alıp mutfağa gidip birşeyler alıyorsun vs vs. totoşun ağrığında da az yana çeviriyorsun hemencik haloluyor.

Ya şimdi bel ağrısından kıvranıyorum.

afiyet olsun..
tugçecanın mesaj kutusu da dolu.. bende 7 gibi dürttüm ama yok kayıp
gelir heralde bi iki saate

Gelir gelir.. Onunda işi olmadığı zamanlarda takılır buralarda.. Evet dün bende mesaj çekmiştim özelden yollayamadım .. Sonrada hatırlatmayı unuttum .. Gelsinde söyleyelim.. Şeyy bugun konuları gezerken gördüm abla , bir arkadaş daha bu kart mevzusuyla ilgileniyormuş .. Hatta o kız bu topiğede gelmişti.. Nickini unuttum eğer yine gelirse birde ona açtıralım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…