- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
Pekte yakıştı sana .. 20'lik Dişi Çıkan Tarak .. Yok yaa ben hiç birine alışamadım .. Ben seni tadığım günden beri saray güzeli diyorum zaten artık nereden çağrışım yaptıda ben sana böyle birşey dedim onuda anlamıyorum
Ya en azından uzanıyorsun dönüyorsun kucağına alıp mutfağa gidip birşeyler alıyorsun vs vs. totoşun ağrığında da az yana çeviriyorsun hemencik haloluyor.
Ya şimdi bel ağrısından kıvranıyorum.
:82::82::82::82:
O bahsettiğin pozisyonlar zaten her tarafı ağrıtıyor.. Sabit pc'mde var fakat o biraz yavaş çalıştığından ben laptopu tercih ediyorum.. İşlemcisi iyi olsa otururum onun başında.. Koltuğunda bir problem olmasın arkaya falan yaslayabiliyor musun
Tuğçe ne yaptı :44:
Gül parmakların mı tutuldu kız ? İfadeni yesinler senin .. Çok yakışmış sana
Iyidir kiz muzik dinliyorum evde tek basimayim kocis calisiyo herifsizlikte zor vallaNabersin bacum:44:
hoşgeldin rüzgargülü..
margim gelirse bakalım zahmet olmazsa bide ondan rica edelim tugçe beni çok etkiledi..
melek kartı seçti dün akşam.. dumur etti beni :111:
Sigaradan baska ilk defa gordum degisik ifade kullandigini
Naber cicim
Iyidir kiz muzik dinliyorum evde tek basimayim kocis calisiyo herifsizlikte zor valla
Korkuyom seslerden :18:
Hosbuldum canim saol...
Size ne getirdim bakinnn
Sigaradan baska ilk defa gordum degisik ifade kullandigini
Naber cicim
Iyidir kiz muzik dinliyorum evde tek basimayim kocis calisiyo herifsizlikte zor valla
Korkuyom seslerden :18:
Hosbuldum canim saol...
Size ne getirdim bakinnn
Laptop bana daha rahat geliyor, koltukta bir problem yok ama kısa bir zaman sonra sıkılıyorum..
Hoşgeldin kuzum benim , iyi diyelim iyi olalım senden naber nasıl gidiyor tedavi süreci ? arada başka ifadelerede yöneleceğim tabi ama vazgeçilmezim hangisi olduğunu siz biliyorsunuz.. işte bu !
sen gülsün bize ne gerek vardı canımm
ayol ne varsa hanımlardan hanımlara var iyi ki varız yahuuu
korkma canım bak bende sana ne getirdim
Eki Görüntüle 572024
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?