Uykusuz ve İşsizlerin Sohbet Topiği ; Buyrun İçeri

O bahsettiğin pozisyonlar zaten her tarafı ağrıtıyor.. Sabit pc'mde var fakat o biraz yavaş çalıştığından ben laptopu tercih ediyorum.. İşlemcisi iyi olsa otururum onun başında.. Koltuğunda bir problem olmasın arkaya falan yaslayabiliyor musun

Laptop bana daha rahat geliyor, koltukta bir problem yok ama kısa bir zaman sonra sıkılıyorum..

hoşgeldin rüzgargülü..

margim gelirse bakalım zahmet olmazsa bide ondan rica edelim tugçe beni çok etkiledi..

Gül parmakların mı tutuldu kız ? İfadeni yesinler senin .. Çok yakışmış sana

Sigaradan baska ilk defa gordum degisik ifade kullandigini
Naber cicim
Nabersin bacum:44:
Iyidir kiz muzik dinliyorum evde tek basimayim kocis calisiyo herifsizlikte zor valla
Korkuyom seslerden :18:

hoşgeldin rüzgargülü..

margim gelirse bakalım zahmet olmazsa bide ondan rica edelim tugçe beni çok etkiledi..

Hosbuldum canim saol...

Size ne getirdim bakinnn

Sigaradan baska ilk defa gordum degisik ifade kullandigini
Naber cicim

Iyidir kiz muzik dinliyorum evde tek basimayim kocis calisiyo herifsizlikte zor valla
Korkuyom seslerden :18:

Hosbuldum canim saol...

Size ne getirdim bakinnn

Hoşgeldin kuzum benim , iyi diyelim iyi olalım senden naber nasıl gidiyor tedavi süreci ? arada başka ifadelerede yöneleceğim tabi ama vazgeçilmezim hangisi olduğunu siz biliyorsunuz.. işte bu !

sen gülsün bize ne gerek vardı canımm
ayol ne varsa hanımlardan hanımlara var iyi ki varız yahuuu

korkma canım bak bende sana ne getirdim

Hoşgeldin kuzum benim , iyi diyelim iyi olalım senden naber nasıl gidiyor tedavi süreci ? arada başka ifadelerede yöneleceğim tabi ama vazgeçilmezim hangisi olduğunu siz biliyorsunuz.. işte bu !

Hosbuldum tatlim.. Valla 2. ayim bu ay,bu ayda yumurtalarim gelismis hersey hazir dedi doktor ama ben umitli degilim gecen ayki gibi gunleri saymistik gecenkinde bunda saymiyoruz bile 3. aya hazirladik kendimizi yine doktora gideriz felan diye duunuyoruz.. Allah bilir gercide.. Iste oyle canim Allahim ne zaman nasip ederse artik. Ama bi problem yok olmamasi icin demekki zamani var henuz
Adetime 1 hafta kalmis hic farkinda deildim gun bile saymadim yani..
Seni cok gergin goruyorum su siralar,biraz relax ol duvari nem insani gam öldürür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…