- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
butun gun carsi pazar gezdim aksamda tansiyon yukselmis
Geçmiş olsun paris dikkat et kendine canım , ufaklıkta sende iyi olun .. Dengeli beslen sıkıntı stresten uzak dur
Eşin halletseydi bu tür işleri , yorma kendini fazla
butun gun carsi pazar gezdim aksamda tansiyon yukselmis
kemdimden bahsedeyim...zonguldaktayım.3 aylık evliyim.eşim almanyada.düğünden 1 hafta sonra gitti almanyaya.ben de ailemin yanında vizenin çıkmasını beliyordum.3 gün önce çıktı vize.denizli de çalışıyordum evlenmeden önce.kardeşim de orda okuyor diye...samsun da fizik bölümünde okudum.bakalım hayırlısıyla almanya ya gideceğiz.orda yeni bir hayat,yeni kültür,biraz korkuyorum açıkçası...
çok geçmiş olsun...aman dikkat et kendine...
zaten herseyi o tasidibende gezdim yaninda
özel mesaj yazmak için buralarda 100 mesaj yazmam gerekiyormuş...((
kemdimden bahsedeyim...zonguldaktayım.3 aylık evliyim.eşim almanyada.düğünden 1 hafta sonra gitti almanyaya.ben de ailemin yanında vizenin çıkmasını beliyordum.3 gün önce çıktı vize.denizli de çalışıyordum evlenmeden önce.kardeşim de orda okuyor diye...samsun da fizik bölümünde okudum.bakalım hayırlısıyla almanya ya gideceğiz.orda yeni bir hayat,yeni kültür,biraz korkuyorum açıkçası...
merabalar uykusuzlar arasındayım bende
sizinle tanıştığım için çok mutlu oldum..:)))
slm bende fransadayim alismak cok zor kimsen varmi Almanyada
Hoşgeldiniz =) Nickini bana show tv deki diziyi hatırlattı ... Bizimde uykumuz yok
almanya da iki tane halam,amcam var.annemin halaları var.kuzenlerim var.ama yine de ürkütüyor başka bir ülkeye gidecek olmak...
almanya da iki tane halam,amcam var.annemin halaları var.kuzenlerim var.ama yine de ürkütüyor başka bir ülkeye gidecek olmak...
evet guzel dızıydı hosbuldum ama rasgele alınan baıt bır nıck ıste=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?