Uykusuz ve İşsizlerin Sohbet Topiği ; Buyrun İçeri

Hiç tanıdığınız olmamasından daha iyidir

öyle ama insan yine de çekiniyor...ben kolay alıştım bu güne kadar gittiğim yerelere;ama bu defa öyle hissetmiyorum...o korkutuyor beni işte.üniversiteyi samsun da okudum.ilk işim zonguldak'ta ama ilçe farklıydı.sonra denizli de işe girdim.gittiğim yerler kolay uyum sağladım.belki annemin arada gelmesinin etkisi vardır bunda.

Belkide ama siz sıkmayın canınızı .. Teknoloji o kadar çok geliştiki buradakilerlede bir şekilde görüşürsünüz .. Tabi yüz yüze görüşmenin yerini tutmaz ama olsun

sen alışabildin mi peki?almanya vizesi için dil sertifikası şartı arıyorlar ya ben öğrendim biraz.

alisiyorsun bi sekilde yada buna kendini mecbur hissediyorsun ama bazen cok oluyor en basidi annen baban evini bile goremiyorlar ALLAH nasip ederse yakinda dogum yapicam annem olsa yanimda ne guzel olurdu.....neyse canini skmiyim dili ogrenmen iyi olmus zorluk cekmessin rabbim yolunu acik etsin

Belkide ama siz sıkmayın canınızı .. Teknoloji o kadar çok geliştiki buradakilerlede bir şekilde görüşürsünüz .. Tabi yüz yüze görüşmenin yerini tutmaz ama olsun

evet teknoloji çok iyi...doğru söylüyorsun...yüzyüze görüşmek isteyen varsa ben zonguldak karapınardayım.buyursun gelsin...:)))

Yok yok iyi böyle ; farklı bakış açılarına dalıyorum seni takip edip

Sen iyisin değil mi , keyif durumların ?

Yok yok iyi böyle ; farklı bakış açılarına dalıyorum seni takip edip

Sen iyisin değil mi , keyif durumların ?

Büyük ve önemli bir sıkıntım var geçicek Allah'ın izniyle .. Keyfimi olabildiğince yüksek tutmaya çalışıyorum .. Yoksa fena hale gelirdim .. Duanı esirgeme herşey yolunda gitsin ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…