- 9 Aralık 2012
- 1.973
- 326
- 113
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
Bi iki kere öyle can sıkıntısından bakmıştım o diziye fakat beğenmedim . Müzikal tarzdaydı . Pek izlenmediğinden kaldırıldı gitti .. Tutsaydı şuan hala devam ediyor olurdu .. Belli rasgele alındığından ..
Hiç tanıdığınız olmamasından daha iyidir
...........................
evet ızlemedım hıc zaten fregmanını ızlemıstım o kadar
iyi en azindan akrabalarin varmis benim hic kimsem yok zamanla alisirsin ama dil cok onemli ben geleli 1.5 yil oldu hala bisey ogrenemedim
Sizde bir alemsiniz yahuuuuu iç izlemedim diyorsunuz bir fradmandan diziye genel yorumda bulundunuz ilahi mucks
öyle ama insan yine de çekiniyor...ben kolay alıştım bu güne kadar gittiğim yerelere;ama bu defa öyle hissetmiyorum...o korkutuyor beni işte.üniversiteyi samsun da okudum.ilk işim zonguldak'ta ama ilçe farklıydı.sonra denizli de işe girdim.gittiğim yerler kolay uyum sağladım.belki annemin arada gelmesinin etkisi vardır bunda.
muzıkal agırlıklı oldugu bellıydı fregmanlar bunun ıcın var:=)
sen alışabildin mi peki?almanya vizesi için dil sertifikası şartı arıyorlar ya ben öğrendim biraz.
Noluyoruz ? Birşey mi ima etmek istiyorsun Abla ? Hayırdır.. Noktalar falan filan..
Belkide ama siz sıkmayın canınızı .. Teknoloji o kadar çok geliştiki buradakilerlede bir şekilde görüşürsünüz .. Tabi yüz yüze görüşmenin yerini tutmaz ama olsun
Konunuzu bölmeden selam verdim kuzum
Eyvallah
İyi ve uykuluyum.Bu senin topiğe ters bir durum ama
alacakaranlık şavak vakti'ni izleidniz mi?ben bugün izleyebildim.bayıldım filme.her şeyiyle kusursuz geldi bana...gerçekten çok güzeldi.
Yok yok iyi böyle ; farklı bakış açılarına dalıyorum seni takip edip
Sen iyisin değil mi , keyif durumların ?
Hayır izlemedim pek tarzım değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?