- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
uykulu işliler veee eşliler :111: :111: :111: ayyyy
İfadenin tatlığına bakar mısın gözlerim kaşınıp duruyor makyaj olmamasına rağmen uf..
ovuşturma daha çok..
kirpiklerini dökersin
​Aynen öyle yaptım çektim elimi .. Ablacım bana müsade benim başım ağrıyor birazdık çıkayım .. Tv falan bakarım..
Kaldı bir gün.. Hadi bakalım hayırlısı .. Kimsecikler yoh mu hanımlar hu huuuuuuuuuu
sabır hadi bakalım..
Aynen böğürtlenim biraz daha sabır şunun şurasında birşeycik kalmadı.. Nasılsın ablacım , keyfisiz gördüm seni :44:
yok kuzucuk kanarya gelecekte sabahtan beri onu bekliyorum
Kanarya geleceği için süsleniyorsundur ve bu yüzden de beni ihmal ediyorsun hıh ! Küstüm .. Dışarı mı çıkacaksınız ablacım ?
kuşumm nasıl ihmal ederim seni?
süslenmek şöyle dursun hala pijamayla oturuyorum henüz..
arkadaşlarımıza söz vermiştik ama ses yok daha beyzadeden?
Bir söz aklıma geldi. Bugun en çok satanlar listesinde yine insanlar vardı diye.. Sanırım böyleydi yanlış hatırlamıyorsam.. Desenize kaldınız başbaşa.. Hava soğuksa mısır patlatıp evde güzel bir film izleyin ablacım , eğer güneş varsa da çıkan gezin derim ..eni bu soğukta dışarı çıkarırsa kanarya abi'ye kükrerim ablamı hasta ettin diye.. Gerçi kendisine hasta etmiş gibi görünüyor , size aşık ile maşuk sizi ..
Hayırlı olsun topiğin.Bir işsiz olarak ben de buradayım.
yerim seni..
söylediklerini biir biirr söyleyeceğim abine.. eminim seni en az benim kadar sevecek
Hoşgeldin su .. =) 10 dakika engelinden dolayı yazamıyorum buradan cevap vereyim. Unutmadım canım , seni görür görmez haber verdim .. Bu topicte çalışan iki kişi var , topiğin adı işsizler olmasına rağmen işlilerde aramıza katılıyor
yerim seni..
söylediklerini biir biirr söyleyeceğim abine.. eminim seni en az benim kadar sevecek
Uykusuz olmadığımdan orayı katmadım cümleye.Tavuk gibi yatarım erkenden.
Söyle söyle.. Evlendiğimizde gs kupalarından tut,ne varsa alacağım sana.. Abla gs fb bjk maçlarınız artık Allah nasip ederse birlikte izleriz.. Herkes farklı takım tutuyor böyle çift görülmemiştir dünyada
Ah keşke bizde senin gibi yapabilsek su , sabahlıyoruz .. Dün gece erken ayrıldım ama bugun erken ayrılmam .. Uyku tutmaz . Nasılsın görüşmeyeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?