- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
çocugun dengesini bozdum zaten bu bağlamda margim
sürekli dsmart yayın yapan kafelere götürüyorum
o eve gelirken dvd alıp geliyor ben ntvsporu seyrediyorum
off aşk off modunda sürekli yazık..
hoşgeldin su..
çocugun dengesini bozdum zaten bu bağlamda margim
sürekli dsmart yayın yapan kafelere götürüyorum
o eve gelirken dvd alıp geliyor ben ntvsporu seyrediyorum
off aşk off modunda sürekli yazık..
hoşgeldin su..
Bildiğin gibi yaa,değişen bir şey yok.Tek kişilik odamdayım sabahtan akşama kadar,hiç dışarı çıkmıyorum.Kitap okuyorum,ders çalışıyorum,boş vakit kaldıkça da buraya geliyorum işte. Haftaya da sevdicek gelecek gibi ama bakalım.
Sende ne var ne yok ?
Havalar soğuk bende evdeyim oturuyorum öyle , ardemirimle konuşuyorum bütün gün .. O olmasa ben naparım .. Kavuşuyorsunuz demek ,ayrı yerlerdeydiniz herhalde..
Havalar soğuk bende evdeyim oturuyorum öyle , ardemirimle konuşuyorum bütün gün .. O olmasa ben naparım .. Kavuşuyorsunuz demek ,ayrı yerlerdeydiniz herhalde..
Biz varız.. =) Nasılsın Paris ardemir abla birazdan gelir elektrikler gitti de.. Valla yaklaşık bir saattir ardemir ablayla o kadar güzel dakikalar geçirdik ki gülmekten yanaklarım ağrıdı artıkkimse yokmu
Bakalım kesin değil ama gelecek gibi canım.Kaçmış gibi bulundum gündüzleyin ama molam bitmişti,derse geçtim.
Biz varız.. =) Nasılsın Paris ardemir abla birazdan gelir elektrikler gitti de.. Valla yaklaşık bir saattir ardemir ablayla o kadar güzel dakikalar geçirdik ki gülmekten yanaklarım ağrıdı artık
hayırlı geceler.............:))
oh ne guzel bende dun geceyi hastanede gecirdim bugun ALLAHA SUKUR EVIMDEYIM EV GIBISI YOK sen nasilsin neye guldunuz bu kadar
hoşbuldum canım...nasılsınız?
Sohbet kakara kikiri =) Uzun zamandır böyle çok gülmemiştim.. Hayırdır geçmiş olsun , ufaklık iyi mi bir sorun mu var yoksa ?
geçmiş olsun,neden hastanedeydiniz
ALLAH hep guldursun canimsaolasin tansiyonum yukselmis oglusum iyi ALLAHA sukur
İyi diyelim iyi olalım , uykumuz yok geldik buralara yine.. =) İkidir gözüme çarpıyordun ne zaman yazacak diye düşünüyordum ve yazdın sonunda.. Neler yapıyorsun bakalım kendinden bahset biraz bizlere.. =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?