Uykusuz ve İşsizlerin Sohbet Topiği ; Buyrun İçeri

çocugun dengesini bozdum zaten bu bağlamda margim
sürekli dsmart yayın yapan kafelere götürüyorum
o eve gelirken dvd alıp geliyor ben ntvsporu seyrediyorum
off aşk off modunda sürekli yazık..

hoşgeldin su..

Bizimkiyle salonda oturulmuyor .. Salona geçtiğimiz vakit alır eline kumandayı direk açar lig tv ntvspor'u vs.. Allah'tan futbolu seviyorum ve anlıyorum.. Futbolu ve maçları takip etmekten sıkılmıyorum sayesinde .. Zaten bizim tv 'de izlediğimiz tek şey haber.. Dizileri filmleri netten takip ediyoruz .. Akşam 8 de başlayacak diziyi gidipte içerde izlemiyoruz ya o akşamı dışarda oluyoruz ya da işlerimiz oluyor.. Bir diziyi gününde izlediğimizi bilmem ben

Havalar soğuk bende evdeyim oturuyorum öyle , ardemirimle konuşuyorum bütün gün .. O olmasa ben naparım .. Kavuşuyorsunuz demek ,ayrı yerlerdeydiniz herhalde..

Son düzenleyen: Moderatör:
Biz varız.. =) Nasılsın Paris ardemir abla birazdan gelir elektrikler gitti de.. Valla yaklaşık bir saattir ardemir ablayla o kadar güzel dakikalar geçirdik ki gülmekten yanaklarım ağrıdı artık

oh ne guzel bende dun geceyi hastanede gecirdim bugun ALLAHA SUKUR EVIMDEYIM EV GIBISI YOK sen nasilsin neye guldunuz bu kadar

İyi diyelim iyi olalım , uykumuz yok geldik buralara yine.. =) İkidir gözüme çarpıyordun ne zaman yazacak diye düşünüyordum ve yazdın sonunda.. Neler yapıyorsun bakalım kendinden bahset biraz bizlere.. =)

kemdimden bahsedeyim...zonguldaktayım.3 aylık evliyim.eşim almanyada.düğünden 1 hafta sonra gitti almanyaya.ben de ailemin yanında vizenin çıkmasını beliyordum.3 gün önce çıktı vize.denizli de çalışıyordum evlenmeden önce.kardeşim de orda okuyor diye...samsun da fizik bölümünde okudum.bakalım hayırlısıyla almanya ya gideceğiz.orda yeni bir hayat,yeni kültür,biraz korkuyorum açıkçası...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…