- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
iyi geceler paris hb saol :)
hb cnm çok şükür diyelim iyi olalım.sıkıldım yapcak bişiler arıyorum.siz nasılsınızz?
evlimisin nisanlimisin
3 aylık evliyim daha..:)) eşim düğünden 1 hafta sonra almanyaya döndü.ben de vize bekliyordum işte.çıktı 3 gün önce.bakalım gideceğim tarih belli değil şu an.eşim bir an önce yanına gitmemi bekliyor.
ayy ne guzel evliligin cicim aylarindasin cok bekletme enisteyi3 aylık evliyim daha..:)) eşim düğünden 1 hafta sonra almanyaya döndü.ben de vize bekliyordum işte.çıktı 3 gün önce.bakalım gideceğim tarih belli değil şu an.eşim bir an önce yanına gitmemi bekliyor.ALLAH gonlune gore versin
ayy ne guzel evliligin cicim aylarindasin cok bekletme enisteyiALLAH gonlune gore versin
evet sevgili gibiyiz :))) amin çok teşekkür ederim.inşallah hepimizin gönlüne göre olur...
evet sevgili gibiyiz :))) amin çok teşekkür ederim.inşallah hepimizin gönlüne göre olur...
maşallah
sizi tanıdığıma çok memnun oldum...ben müsadenizi istiyorum.iyi geceler.görüşmek üzere.margarikotin inşallah sıkıntın en kısa sürede geçer.sakın üzülme.kimseye de seni üzmesine izin verme.paris güzel anne adayı bebişe iyi bak.bütün bebişler çok tatlı oluyorlar.Allah sağlık versin...görş.
bende seni tanidigima memnun oldum yine gel iyi geceler
Len margi benim müşterileri kendi tükkanına mı çekiyorsun 3 gündür yoktuk hemen müşterileri çalmışsınn
Margi 9 dk dır neyi okuyorsun
sizi tanıdığıma çok memnun oldum...ben müsadenizi istiyorum.iyi geceler.görüşmek üzere.margarikotin inşallah sıkıntın en kısa sürede geçer.sakın üzülme.kimseye de seni üzmesine izin verme.paris güzel anne adayı bebişe iyi bak.bütün bebişler çok tatlı oluyorlar.Allah sağlık versin...görş.
Allah sevdiğini versin emi ! Telefondaydım yahu geldim yettim benimle konuşmadan duramıyorsun demi .. Bak sen şuna dakikalarımı sayıyor
Öyle olacak tabi bifo nederse o tamam mı margi.
Aganın pokinin üstüne pok yapılmaz bilmimisen
Kiiiiğğğiiizzz sevdiğimin doğumgünü bugun
Zıçamıyorum ki öyle bir sorunumuz yok . Pokunu yerim senin pislik şey
İçin kokmuştur senin beee
Ulen battaniyeye nasıl sarılmışım wc gidecem ama sırf bu yüzden gitmeye üşeniyom. Ya aynı şekilde sarılamazsam:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?