Uykusuz ve İşsizlerin Sohbet Topiği ; Buyrun İçeri

İçin kokmuştur senin beee

Ulen battaniyeye nasıl sarılmışım wc gidecem ama sırf bu yüzden gitmeye üşeniyom. Ya aynı şekilde sarılamazsam:26:

Yok güzelim fazla zıçmaktan şimdi zıçamıyorum ...
Altına işe emi aftır.. su dolu bardakları alıp geliyorum .. hababam takdiğini uygulayacağım

gittim geldim valla beklesemde kaçış yok sonuçta :)))

MArgi sevdiğimin yanındayım zaten şekerim unutmam mümkün değil.

12 oldu mu kutlama başlasınnn

Antartika'da mı yaşıyorsunuz kızlar
gidin tuvalete çimlenin yaa, böyle olmaz ki
bıraz üşürsünüz olur biter

gittim geldim valla beklesemde kaçış yok sonuçta :)))

MArgi sevdiğimin yanındayım zaten şekerim unutmam mümkün değil.

12 oldu mu kutlama başlasınnn

Bifom birdahakinde wc geldiğinde tutma olur mu ? Git .. Her türlü sarılırsın gelince.. Ben de diyorum bu kız niye geç cevap verdi.. Meğerse işemeye gitmiş.. Rahatlamışsındır .. Ne güzel kuzum,kutlamalar başladı mı ? Hediye falan aldın mı ? Neler yaptığını yaz şurayada merak edenler olur.. Hani ablamız ne hediye almış ne yapmış bizde yapalım diyenlere örnek olursun. İdolümüzsün bro...

Antartika'da mı yaşıyorsunuz kızlar
gidin tuvalete çimlenin yaa, böyle olmaz ki
bıraz üşürsünüz olur biter

valla surrender hava öyle bir soguk ki burda inan Az öncede yaklaşık 1 saat elektrikler kesildi kombi de off tabi..
kuzey kutbundaki eskimolar gibi kat kat giyindim yani sıkmıyorum kendimi wc için desem yalan olur

Yörü git lan. Bende okuyorum yazdıklarını birşey yazmışsındır diye.

valla surrender hava öyle bir soguk ki burda inan Az öncede yaklaşık 1 saat elektrikler kesildi kombi de off tabi..
kuzey kutbundaki eskimolar gibi kat kat giyindim yani sıkmıyorum kendimi wc için desem yalan olur

bende gıcık oluyorum
tuvaletin soğuk olmasına..ama elden ne gelir
bir şekilde enerjiyi atmak gerek içimizden

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…