- 1 Ekim 2011
- 6.339
- 4.851
- 373
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #1.321
​Ağzıma sağlık , bay ..Agzina saglikforum bastan asagi derdini anlatmaya cabalayan insanlarla doluyken ben forum kullanmayi bilmedigimi soylemisken yazdiklarin cok anlamli eyvallah
Margi iyi ki öğretmen değilsin len sen atarına kurban olduğumm
Yaşı küçük ama benden önce nişanlanmışsınnn heeeeeeeee heeeeeeeeeeee haaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Benim asıl küçük olan
Biz zkeyfimize bakalım ablam boşver
öğrtmen dedin de repoş aklıma geldi napıyor acaba
​Arabanın tekerini patlatırım haa !
bencede sence..
Allah derdi olanlara yardım etsin KK üyelerinin acaba ilahi bir gücü olduğunumu sanıyor insanlar?
tıbbın bulamadığı bebeği bizimkilerin te burdan anlayacak olmalarını beklemek.. neyse..
kızlar bişii diyeyim mi? az önce az daha anneme bibergazı sıkıyordum
bencede sence..
Allah derdi olanlara yardım etsin KK üyelerinin acaba ilahi bir gücü olduğunumu sanıyor insanlar?
tıbbın bulamadığı bebeği bizimkilerin te burdan anlayacak olmalarını beklemek.. neyse..
Cebimde taşıdığım müsülden haberin var mı senin pis şişkooooooo.
bencede sence..
Nan az önceki mesajlarda duba olduğunu dile getiren sen miydin ben miydim çapaklı şişko
:)))))))
Aklıma geldi, biber gazının yeni çıktığı dönemler yani piyasada bulupta alınabildiği dönemler de benim oda arkadaşım biber gazı almış. Yurttan bi arkadaşı vardı sen bunlar asansöre binmişler bu demiş biber gazı aldım öbürü demiş hadi ya nasl bişey
İki süzme sıkmışlar asansörün içinde 3 kat öyle inmişler bunlar içerden bi çıktı onlar gazdan bizde gülmekten öldük
yahu anlaştık dedik ki geceleri sakın ışık açmadan mutfağa girmeyin..
tıkırtı duydum aldım gazı elime bi baktım ışık yok
ama dizlerim titriyor böyle..
sessizce yaklaştım tam suratını odakladım ki pespembe pijamalarının üzerindeki pullar parıldıyor bir de gözleri fal taşı gibi..
"annecim sıkma!" demesiyle "hay annenin!" demem bir oldu uuhhh.. ne korktum yaa
Bana müsade.. Uyumayacak olanlara hayırlı sabahlar ..
Bana müsade.. Uyumayacak olanlara hayırlı sabahlar ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?