Uykusuz ve İşsizlerin Sohbet Topiği ; Buyrun İçeri

Biraz zamana bırak bazı şeyleri, düşünmemeye çalış.. Kısa bir zaman bile olsa mekan değiştirme imkanın varsa bir yerlere git, iyi gelecektir..

arkadaşlar hangimizin hayatı dört dörtlük rabbim hepimizi farklı şekilde sınıyor..önemli olan ümitsizliğe kapılmadan dua etmek ...3 sene önce evlendim işten ayrıldım evlenirken ama kv bunalttı beni işten ayrıldığıma bin pişman oldum inanın psikolojik yardım bile aldım benim için herşey bitti dedim çocuğumda olmuyordu vajinismus hastasıydım inanın psikolofim okadar kötüydiki dua bile etmez olmuştum sonra bi anda dua okumaya kendimi toparlamaya başladım şuan 7 aylık hamileyim hamile kalmadan 1 ay öncede işe başlamıştım zaten...yani hayat tamda bitti dediğim yerde başladı önemli olan inanmak yılmadan dua etmek...

Biraz zamana bırak bazı şeyleri, düşünmemeye çalış.. Kısa bir zaman bile olsa mekan değiştirme imkanın varsa bir yerlere git, iyi gelecektir..

​İyi geleceğini biliyorum ama nereye kadar kaçabilirim ki sıkıntılarımdan .. Nereye kadar düşünmeden devam edebilirim ki..

Aynen öyle =) Sevindim adınızı herşeyin yoluna girmesi güzel ..

Kendini biraz dışarı atsan iyi olucak canım.
Değişik ortamalarda bulunmaya ihtiyacın var.

ya inanır mısın kitap okurken herşeyi unuturdum ama artık aklıma gelecek korkusundan sayfaları çevirmeye dahi korkar oldum .. Neyse =) Siz boşverin b eni sizin keyifler nasıl

ya inanır mısın kitap okurken herşeyi unuturdum ama artık aklıma gelecek korkusundan sayfaları çevirmeye dahi korkar oldum .. Neyse =) Siz boşverin b eni sizin keyifler nasıl

Ben evde çok oturunca böyle olurum.
Kişisel gelişim kitaplarına yönelmek bana güç veriyor.
Sana da tavsiye ederim canım.
Ben evdeyim canımm...

Son düzenleme:
Ben evde çok oturunca böyle olurum.
Kişisel gelişim kitaplarına yönelmek bana güç veriyor.
Sana da tavsiye ederim canım.
Ben evdeyim canımm...

Ya emin ol ablacım yaşımın küçüklüğüne bakma sen,oturur bir kişisel gelişim kitabı yazarım.Emin ol o okumamdan daha çok rahatlatır beni

Proluk dışında kalan üyelerin hiç biri çevrim dışı takılamıyor ne yazık ki =) Dengeli uyusam ne olur ben dengesiz olduktan sonra.. =)

Pro üyelik olayını da anlamış değilim.. Böyle bir yerde de eşit olunması gerekmez mi? :) Olsun sen şimdi anlamıyorsun o dengeli uykunun faydasını, ileri ki zamanlarda fark edersin :)

Birşeyler için çabalamanın vakti geldide geçiyor bile.. =) Meleklerine sağlık .. Gelsinler de uçursunlar beni

Ya emin ol ablacım yaşımın küçüklüğüne bakma sen,oturur bir kişisel gelişim kitabı yazarım.Emin ol o okumamdan daha çok rahatlatır beni

canım bak sana bişey tavsiye edicem yaşımız yakın bende arada böle olurum.
ayetel kürsü ve diğer dualardan okumaya çalışırım çok ii gelir denesen :26:

Pro üyelik olayını da anlamış değilim.. Böyle bir yerde de eşit olunması gerekmez mi? :) Olsun sen şimdi anlamıyorsun o dengeli uykunun faydasını, ileri ki zamanlarda fark edersin :)

Anlayacağız , nasıl şimdi herşeyi daha çok iyi anlıyorsam onuda gün gelicek anlayacağım .

Anlayacağız , nasıl şimdi herşeyi daha çok iyi anlıyorsam onuda gün gelicek anlayacağım .

Bu arada bir kitap tavsiye etmek istiyorum sana.. Okuyunca içinden çok şeyler çıkarabileceğini düşünüyorum.. Mustafa Ulusoy'un " Aynalar Koridorunda Aşk " ve " Giderken Bana Bir şeyler Söyle " kitapları.. İki kitap peş peşedir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…