- 23 Temmuz 2012
- 4.653
- 11
- 158
- 34
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #1.381
İyi yaptın canım.
Yemeklerini yaptın geldin herhalde :)
Artık neye karalar bağladığımı bile bilmek istemiyorum,herşeyden habersiz olmak istiyorum . Bıktım ! Anladınız mı bıktım ! Yoruldum artık, şöyle kaçacağım iki üç günlük sessiz sakin bir yerlere ...
yok canım bugünkü menü eşime ait balık yapıcak bana
buyrun gelin hepberaber yiyelim
Sende meze falan hazırlasaydın kız :)
Sağol canım afiyet olsunn...
Biraz zamana bırak bazı şeyleri, düşünmemeye çalış.. Kısa bir zaman bile olsa mekan değiştirme imkanın varsa bir yerlere git, iyi gelecektir..
evet bende salata meze falan hazırlarım aşkitomla yeriz
tşkr edrim canım
nişanlılık nasıl gidiyor canım anlaşabiliyormusunuz ?
​İyi geleceğini biliyorum ama nereye kadar kaçabilirim ki sıkıntılarımdan .. Nereye kadar düşünmeden devam edebilirim ki..
arkadaşlar hangimizin hayatı dört dörtlük rabbim hepimizi farklı şekilde sınıyor..önemli olan ümitsizliğe kapılmadan dua etmek ...3 sene önce evlendim işten ayrıldım evlenirken ama kv bunalttı beni işten ayrıldığıma bin pişman oldum inanın psikolojik yardım bile aldım benim için herşey bitti dedim çocuğumda olmuyordu vajinismus hastasıydım inanın psikolofim okadar kötüydiki dua bile etmez olmuştum sonra bi anda dua okumaya kendimi toparlamaya başladım şuan 7 aylık hamileyim hamile kalmadan 1 ay öncede işe başlamıştım zaten...yani hayat tamda bitti dediğim yerde başladı önemli olan inanmak yılmadan dua etmek...
Kendini biraz dışarı atsan iyi olucak canım.
Değişik ortamalarda bulunmaya ihtiyacın var.
ya inanır mısın kitap okurken herşeyi unuturdum ama artık aklıma gelecek korkusundan sayfaları çevirmeye dahi korkar oldum .. Neyse =) Siz boşverin b eni sizin keyifler nasıl
Kah didişiyoruz kah gülüşüyoruz :)
Öyle geçiyor işte canım...
Ne mezesi yapçan kızz?
Ben evde çok oturunca böyle olurum.
Kişisel gelişim kitaplarına yönelmek bana güç veriyor.
Sana da tavsiye ederim canım.
Ben evdeyim canımm...
Proluk dışında kalan üyelerin hiç biri çevrim dışı takılamıyor ne yazık ki =) Dengeli uyusam ne olur ben dengesiz olduktan sonra.. =)
Kart çekiyorum sana ihtiyacın var;
Kartın kabuğunu kır diyor. Olduğun kişi ol hem dünyaya hem kendine karşı.
Artık kendin olma vakti geldi.
Kim ne derse desin ayakların yere sağlam basarak kendini güven ve sevgiyle ifade ettiğinde, karşındaki kişilerinde önünde saygıyla eğildiklerini görüceksin.
Ya emin ol ablacım yaşımın küçüklüğüne bakma sen,oturur bir kişisel gelişim kitabı yazarım.Emin ol o okumamdan daha çok rahatlatır beni
Pro üyelik olayını da anlamış değilim.. Böyle bir yerde de eşit olunması gerekmez mi? :) Olsun sen şimdi anlamıyorsun o dengeli uykunun faydasını, ileri ki zamanlarda fark edersin :)
canım bak sana bişey tavsiye edicem yaşımız yakın bende arada böle olurum.
ayetel kürsü ve diğer dualardan okumaya çalışırım çok ii gelir denesen :26:
Anlayacağız , nasıl şimdi herşeyi daha çok iyi anlıyorsam onuda gün gelicek anlayacağım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?