Uykusuz ve İşsizlerin Sohbet Topiği ; Buyrun İçeri

Öfkeni kontrol etme ve sabretme sınavı ablacım , geçerli bir not alabilecekmiyim diye düşünüyorum kara kara.. =)

Bu sıralar bende bu sınav içerisindeyim, nasıl bir halde olduğunu tahmin edebiliyorum.. Sabretmek; kurtuluşa, başarıya sebep olan güzel huydur.. Hakkında hayırlısı olur İnşaALLAH..

Bu sıralar bende bu sınav içerisindeyim, nasıl bir halde olduğunu tahmin edebiliyorum.. Sabretmek; kurtuluşa, başarıya sebep olan güzel huydur.. Hakkında hayırlısı olur İnşaALLAH..

Desenize bu sınavda yalnız değilsin .. =) Halimize bin şükür bizden kötü durumda olanlarda var,var da işte . İnsan yinede sıkıntıya gelemiyor..

Desenize bu sınavda yalnız değilsin .. =) Halimize bin şükür bizden kötü durumda olanlarda var,var da işte . İnsan yinede sıkıntıya gelemiyor..

Evet yalnız değilsin :) Bazılarımızın bu dünyadaki imtihanı da bu şekilde.. Rabbim kuluna kaldıramayacağı yük vermez.. Bu şekilde düşünüp her halimize şükretmeliyiz .. İnşaALLAH bu sınavların altından başarı ile kalkarız :)

Ayy kızz ne olduu böyle karalar bağladın?

Artık neye karalar bağladığımı bile bilmek istemiyorum,herşeyden habersiz olmak istiyorum . Bıktım ! Anladınız mı bıktım ! Yoruldum artık, şöyle kaçacağım iki üç günlük sessiz sakin bir yerlere ...

Kart çekiyorum sana ihtiyacın var;
Kartın kabuğunu kır diyor. Olduğun kişi ol hem dünyaya hem kendine karşı.
Artık kendin olma vakti geldi.
Kim ne derse desin ayakların yere sağlam basarak kendini güven ve sevgiyle ifade ettiğinde, karşındaki kişilerinde önünde saygıyla eğildiklerini görüceksin.

Hayat desem ? Baş edebilir misin onunla ? O kadar büyük bir gücü var ki insanoğlundan.. Yerin dibine girmemek için uğraşıyorum ..

canım o dert herkesde var ona takılırsan yaşadığın hayattan zevk alamazsın.
oyüzden boşverip hayatın tadını çıkar.
bide topik sahabesisin senin bize pozitif enerji saçman lazım
tabi uyumazsan sabaha kadar böle olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…