- 14 Ağustos 2011
- 28.817
- 4.553
- 448
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #1.361
Merhaba hoşgeldiniz =) Sayılır , şuan herkes uyuyormuş gibi geliyor dimi size ? Hepimiz sabahlayıp erken kalkanlardanız .. Az uyku iyidir..
Ne sınavı bu kızz?
Merhaba hoşgeldiniz =) Sayılır , şuan herkes uyuyormuş gibi geliyor dimi size ? Hepimiz sabahlayıp erken kalkanlardanız .. Az uyku iyidir..
Hoş buldum :) Arka planda muhtemelen çevrimdışı takılanlar vardır :) Az uykuda sorun yokta, dengeli uyku=sağlık demek :)
Öfkeni kontrol etme ve sabretme sınavı ablacım , geçerli bir not alabilecekmiyim diye düşünüyorum kara kara.. =)
Öfkeni kontrol etme ve sabretme sınavı ablacım , geçerli bir not alabilecekmiyim diye düşünüyorum kara kara.. =)
Bende o sınavlara çok giriyorum canım :)
Şuan da ortalama bir nottayım.
mrb. tuğçe nasılsın
margarito bacım nie profil resmini değişip duruyon başım döndü..
Bu sıralar bende bu sınav içerisindeyim, nasıl bir halde olduğunu tahmin edebiliyorum.. Sabretmek; kurtuluşa, başarıya sebep olan güzel huydur.. Hakkında hayırlısı olur İnşaALLAH..
Can sıkıntısından değişikliklere gidiyorum esracım , karar kılamadım değiştirmeye devam edeceğim .. Başını döndürsün güzelliğim .. =)
mrb. tuğçe nasılsın
margarito bacım nie profil resmini değişip duruyon başım döndü..
İiyiyim Esracım sen nasılsın?
hayırdır canım kim canını sıktı diverde toplaşağ gösterek gününü
iyim bende canım napim, gece size eşlik edemedim,gündüz takılayım dedim bari
Desenize bu sınavda yalnız değilsin .. =) Halimize bin şükür bizden kötü durumda olanlarda var,var da işte . İnsan yinede sıkıntıya gelemiyor..
Hayat desem ? Baş edebilir misin onunla ? O kadar büyük bir gücü var ki insanoğlundan.. Yerin dibine girmemek için uğraşıyorum ..
Evet yalnız değilsin :) Bazılarımızın bu dünyadaki imtihanı da bu şekilde.. Rabbim kuluna kaldıramayacağı yük vermez.. Bu şekilde düşünüp her halimize şükretmeliyiz .. İnşaALLAH bu sınavların altından başarı ile kalkarız :)
Ayy kızz ne olduu böyle karalar bağladın?
Artık neye karalar bağladığımı bile bilmek istemiyorum,herşeyden habersiz olmak istiyorum . Bıktım ! Anladınız mı bıktım ! Yoruldum artık, şöyle kaçacağım iki üç günlük sessiz sakin bir yerlere ...
Hayat desem ? Baş edebilir misin onunla ? O kadar büyük bir gücü var ki insanoğlundan.. Yerin dibine girmemek için uğraşıyorum ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?