- 1 Ekim 2011
- 6.339
- 4.851
- 373
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #1.341
Bana müsade.. Uyumayacak olanlara hayırlı sabahlar ..
nereye çiçeeem? uykun mu geldi?
Bende yatağıma doğru derin bi aşkla sokuluyorum.
Haydi hayırlı sabahlar bol kazançlar :))
Hava alacağım biraz balkona falan çıkacağım güzel yağmur yağıyor.. Daraldım biraz , sonra film izlerim Abla telefondan devam ederim .. Öpüldünüz ve ayrıca geçmiş olsun dikkat edin
peki tatlım görüşürüz..
Görüşürüz ardemirim görüşürüz bifo ,hoşçakalın ..
anlasilan benimle gorusmek istemiyorsun...
pariscim çok sıkıntılı bir gün geçirdi gözünden kaçmıştır yoksa sohbetinden haz almasa belli eder bizim kız..
baksana apar topar gitti zaten daraldı o gene birden bire.. sen onun kusuruna bakma sakın da alınma tamam mı
Allah rahatlık versin hadi.. yeğenimize de kendine de iyi bak! Allaha emanet!
anlasilan benimle gorusmek istemiyorsun...
pariscim çok sıkıntılı bir gün geçirdi gözünden kaçmıştır yoksa sohbetinden haz almasa belli eder bizim kız..
baksana apar topar gitti zaten daraldı o gene birden bire.. sen onun kusuruna bakma sakın da alınma tamam mı
Allah rahatlık versin hadi.. yeğenimize de kendine de iyi bak! Allaha emanet!
mrb. kızlar nasılsınız ?
merhaba =) Hoşgeldin .. Bu saatlerde buralarda kimse olmaz,yine her zaman ki gibi burada tek başımayım ve gelenleri karşılıyorum .. İyi , idare eder fena değil .. Sen nasılsın sardunya =)
evet pek sesiz k.k
iyim bende çok şükür ya napim işlerimi bitirdim ders çalıştım acik buraya damladım
merhaba =) Hoşgeldin .. Bu saatlerde buralarda kimse olmaz,yine her zaman ki gibi burada tek başımayım ve gelenleri karşılıyorum .. İyi , idare eder fena değil .. Sen nasılsın sardunya =)
Bende hayatın güzel bir sınavından çıktım az önce.. =) Açıköğretim okuyoruz herhalde..
Normaldir bu saatte kimse olmaması, takip ettiğim kadarıyla sabahçı bir çoğunuz :) Bu arada merhaba :)
Normaldir bu saatte kimse olmaması, takip ettiğim kadarıyla sabahçı bir çoğunuz :) Bu arada merhaba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?