Yatarak emzirmeyi denediniz mi? Ben kizimi yataga yatirip emziriyordum uyuyunca memeyi cekiyordum agzindan
Bazi cocuklqr uyku sevmiyor maalesef , benim iki cocugum da oyle
Canim daha cok kucuk ve ne gozleri dogru durust goruyor ne kulaklari tam duyuyor. Bulundugu sicak ortamdan da ayrildi. Onn dunyada en buyuk siginagi ve guvende hissedecegi sana olan bag meme. Bir sure idare et. Gececek. Hep boyle kalmayacak.
Ayni yatakta yatmayin siz , baska bir yatakta bu sekilde uyutup siz baska yataga gecin , sizin de dinlenmeniz lazimEvet öyle güzel uyudu ama üzerine yatarım tehlikeli olur diye korkuyorum.
Ayni yatakta yatmayin siz , baska bir yatakta bu sekilde uyutup siz baska yataga gecin , sizin de dinlenmeniz lazim
Yok ya her yenidogan ayni degil. Ben de esim de uyumamisiz pek cocukken ve sonuc bizim veled de uyumuyor. Zor bir durum yasayan bilir. Yatarak emzirmeyi denemediysen dene canim en azindan sen de uzanmis olursun.Evet çok doğru ama yenidoğan çok uyur demişlerdi bunun uykuyla alakası yok.
Allah yardimcin olsun o bebise de sana da . Valla boyle seyler okuyunca ve de duyunca korkmuyor degilim. Arkadasin dedigi gibi yatarak emzir canim belki rahat edersin. Yeni evine alismakta zorlaniyor belki de
Bi telsiz alin mutlaka , kulaginiz onda olsun ama o uyudugu zaman mutlaka siz de dinleninAnladım iyi fikir deneyeceğim. Tesekkurler.
Bi telsiz alin mutlaka , kulaginiz onda olsun ama o uyudugu zaman mutlaka siz de dinlenin
Benim oglum 2 yasina kadar nerdeyse hic uyumadi diyebilirim , neler neler denedim , o yanimda uyudugunda kendi nefesimi bile degistirirdim , uyuyomus gibi yavas yavas nefes alirdim benim de uyudugumu sansin diye, uykusuz bebek cok zor dilerim sizinki alisir uyumaya
Kundaklamayı deneyin, denemediyseniz. O yaşta çoğu bebek sıkı kundakta uyumayı sever.
Cook zor oldugunu biliyorum. Benim bebegimde iki aylik ilk ay boyle olur ikinci ay duzene girer merak etme.O hala senin karninda oldugunu zannediyor safece senin kokunla huzur buluyor cok sıkıntılı bir surec ama gecicek bebisine saglik huzur diliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?