- Konu Sahibi cayvekahve
-
aşık mısın, araştırmalara göre en az aşıklar uyurmuş, beyindeki kimyasal bi durum, şaka değil ha ciddiyim
canım bir ara bende uyku problemi yaşamıştım arkadaşım bana melisa otu diye bir bitki var onu önerdi aktarlarda zaten sorduğunda uyku problemi içinmi diye direk öneriyolar ıhlamur gibi kaynatıp içiliyo onu kullandım gerçekten mışıl mışıl uyudum.Gerçi bünyeye göre değişebilirde ama bi dene istersen kokusu falanda çok güzel içmesi zor bi çayda değil tavsiye ederim
kızlar bu arada bugun arkdşlarımada sordum eczaneden alayımmı diye bir arkdşmda böyleymiş o almak istemiş vermemişler ya doktor ya pskolog verecek reçeteli ancak öyle veriyorlarmış.onda antidepresan varmış ama dediki dünyadan kopuosun sanki içince dedi elini kaldrcak halın olmuo korktum biraz yav doktora giderimde öyle bişey verir diye birde internette cogu bagımlılık yapıyor bazıları uyuşturucu gibi denmiş:26: bu arada dua da hep okuyorum kızlar internetten uykuszluk için dua var onu yazdım bır kenara okuyacam bakalım inş uyurum
canım cok saol en yakın zamanda eczaneye gidip temin ettirecegim umarım bulurumbenical uykumu yapıyor yahu hemen gidip içeyim:)
ben 2 yıldır uyku problemi çekiyorum
yaşım 17.
günde ortalama 5.5-6 saat uyuyorum son iki yıldır hele son iki haftadır ortalama 4 saat uyuyorum maçlarım var bu hafta yorgunum ona rağmen uyuyamıyorum.babamla bu yüzden çok tartışıyoruz
ben nörologa gitmeyi düşünüyorum.
bu konuda bilgisi olanlara soruyorum nörologa mı,psikologa mı gitmeliyim ?
Spor, ev işi, yoğun fiziksel hareketler yaptığım zaman ben de oluyorum öyle; vücut yoruluyor özellikle beyin gün içinde çalışmadıysa, yatağa yatıyorsun her yerin ağrıyor ama zihin cin gibi :) mümkün değil uyuyamıyorum öyle zamanlarda. Ama sende bu durum epeydir varmış. İkisi arasından seçmek gerekirse senin için nörolog daha iyi olur. Ama direkt uyku bozukluğu uzmanı olan hekimler de var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?