uykusuzluk:( yardım edin kızlar aglamaktan usandım

Prakten ic tabi once doktoruna danis..Prakten sanirim soguk alginligi ilaci ama yan etkisi uyku,icinde deliksiz guzel bir uyku cekiyorsun..Sahsen denenmistir:80:

canım bir ara bende uyku problemi yaşamıştım arkadaşım bana melisa otu diye bir bitki var onu önerdi aktarlarda zaten sorduğunda uyku problemi içinmi diye direk öneriyolar ıhlamur gibi kaynatıp içiliyo onu kullandım gerçekten mışıl mışıl uyudum.Gerçi bünyeye göre değişebilirde ama bi dene istersen kokusu falanda çok güzel içmesi zor bi çayda değil tavsiye ederim

tatlım bizde poşet cayı var işe yararmı? ben onu içmemiştim onu deniyeyim bazıları diyor o poşet çaylarının etkisi yok die bir blgınız varmı

kızlar bu arada bugun arkdşlarımada sordum eczaneden alayımmı diye bir arkdşmda böyleymiş o almak istemiş vermemişler ya doktor ya pskolog verecek reçeteli ancak öyle veriyorlarmış.onda antidepresan varmış ama dediki dünyadan kopuosun sanki içince dedi elini kaldrcak halın olmuo korktum biraz yav doktora giderimde öyle bişey verir diye birde internette cogu bagımlılık yapıyor bazıları uyuşturucu gibi denmiş:26: bu arada dua da hep okuyorum kızlar internetten uykuszluk için dua var onu yazdım bır kenara okuyacam bakalım inş uyurum

Son düzenleme:
banada bekarken olmuştu çok kötü ya uyumak istiyon uyuyamıyom pasiflora hiç br şey etki etmedi bence sen yok desende en ufak taktığın birşey uykuna engel ola bilir kesinlikle bu gece uyucammı die düşünme bende akşam olsun istemezdm umarım kısa zamanda düzelir bu durumun canım

canım cok düşünüyorum inanırmısın hep böle uyuyamıcam gene bide yataga girince kaskatı oluyorum ama kendımı rahatlatamıyorum yok olmyor.cok saol canım amin

bende uykusuzluğun ne demek oldugunu çok iyi biliyorum ya
ben artık pes ettim, kalıcı bir çözümü yok, fibromiyaljim de var uyuyamadıgımda agrıdan ölüyorum..

biliyorum çok zararlı ama final haftam bu hafta, sabahları 3 5 bardak çay içiyorum akşamda uyuyabilmek için benical, tylol hot tarzı grip ilaçları

bu hafta bitsin yapmayacağım bi daha söz

işe yarar tek tavsiyem, yataga girmeden önce hiç bişey düşünmeyeceğime söz vermek uyuyacagım demek böyle yapınca rahat olunca uykuya dalmam bir kaç dakika sürmüyor

Hiçbir zaman 1 saatten önce uykuya dalamam. Bazıları yastığa başını koydu mu uyuyuveriyor. Çok imreniyorum. Benim hep uyku problemim olduğu için yedekte hep uyku ilacı tutarım. Geçen gün gece 3 e kadar uyuyamayınca 1 tane içtim. O bile fayda etmedi.

Canım pasiflora alabilirsin, bağımlılık yapmıyor. Tamamen bitkisel zaten. Reçetesiz. Ertesi gün de zinde oluyorsun gayet.

canım cok saol en yakın zamanda eczaneye gidip temin ettirecegim umarım bulurum benical uykumu yapıyor yahu hemen gidip içeyim:)

Son düzenleme:
ben 2 yıldır uyku problemi çekiyorum
yaşım 17.
günde ortalama 5.5-6 saat uyuyorum son iki yıldır hele son iki haftadır ortalama 4 saat uyuyorum maçlarım var bu hafta yorgunum ona rağmen uyuyamıyorum. babamla bu yüzden çok tartışıyoruz
ben nörologa gitmeyi düşünüyorum.
bu konuda bilgisi olanlara soruyorum nörologa mı,psikologa mı gitmeliyim ?

canım cok saol en yakın zamanda eczaneye gidip temin ettirecegim umarım bulurum benical uykumu yapıyor yahu hemen gidip içeyim:)

heh tüm sınavlardan kal sonra

içme canım uyku yapıyo ama tüm gün sersem geziyosun yani, kullancaksanda sınavlardan sonra kullan derim. gerçi ne gerek varki karaciğerini yorasın içme bence hiç.

Son düzenleme:

Spor, ev işi, yoğun fiziksel hareketler yaptığım zaman ben de oluyorum öyle; vücut yoruluyor özellikle beyin gün içinde çalışmadıysa, yatağa yatıyorsun her yerin ağrıyor ama zihin cin gibi :) mümkün değil uyuyamıyorum öyle zamanlarda. Ama sende bu durum epeydir varmış. İkisi arasından seçmek gerekirse senin için nörolog daha iyi olur. Ama direkt uyku bozukluğu uzmanı olan hekimler de var.

Ben Uykuya Dalamadığım Vakit Bol Bol Selavat Çekerim
Birde Uyku Duası Var Bunu Okumanı Tavsiye Ederim
Okunuşu: "Bismike Allahumme emutu ve ehya."
Anlamı: "Senin adını anarak ölür ve dirilirim (uyur ve uyanırım) Allahım!"

canim benim cok iyi anliyorum seni..
normaldede zor uyuyan birisisin öyle tahmin ediyorum kendimden biliyorum
ama simdi sinavlarin var beynin yoruluyor arti kafaya takiyorsun uykunu sinavlari falan ondan uyuyamiyorsun
daha gectigimiz 2 haftada ben öyleydim gözlerim yaniyo beynim zonkluyo ama uyku yok dalamiyorum inan agliyodum gece oturup ama
sinvlarim bitti tak hersey yoluna girdi
stres yapiyorsun bence
ama gececek canim

kızlar dün benical içtim melisa çayı içtim poşet çay grdm yataga 11 de kıtap aldım elıme ama kıtap inanlmaz sıkıcydı dahada bunalttı beni dedm kendim uyumaya çalışayım 1 saat yatakta döndüm snra gene aglamaya başladım uyuyamıcam diye kendimi zorladıgımı farkettm kalktm yataktan tv izledim izlerken 1 saat uyumuşum snra uyanınca yatagma gectim ara ara uyanarak toplam 4-5 saat uydum çok derin ve kaliteli bir uyku degildi ama genede şükür dedim ertesi gece 1 saat uyumuştum
inşallah geçer bu durum eskisi gibi derin bebek gibi uyumak istiyorumm bide çok dua ettım kızlar uyku duası sanki gögsumden yuk kalkmış gibi oldu
chess merak etme tatlım ben alarmı duyunca fırlıyorum yataktan sınavlarımda çok erken olmuyor
zeynep_tuana canım inşallah geçecek çogu arkdşımında benim gibi oldgunu farkettm gece gunduz tepe taklak oluyor ama onlar gunduz guzel uyuduklarını söyluyorlar ben gunduz uyuyamıorum uykusuz oluyorum dogal olarak..
koyu mavi tatlım bnce nörologa git ilk bi baksınlar beynine sonra pskologa gidersin
Deren canım saol not ettim

cevabın için teşekkürler

greenebru doğru diyosun önce beyne bakmaları lazım da ben nörolaga gitmekten korkuyorum ya :18:

Spor felan yapiyormusunuz?
Bir de kendinizi frenlemeden yürüyü$ yapabilirsiniz bi tempo da.. sonra ilik bir du$ alip sonra arkada$larin önerdigi çay veya hapi alip yatmaya çali$in üzerinizde fazla enerji de olabilir sizi uyutmayan.

Odanizi havalandiriyormusunuz? Fazla sicak olmasin yatak odasi biraz serin olsun.
Bir de ceptelefonu, tv, vs... radyasyon yayan herhangi bir elektronik alet olmasin... O da i$e yariyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…