uykusuzlukkk

carpediem022

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2013
129
1
96
35
İstanbul
Merhaba hanimlar, benim su gunlerde basimdaki en buyuk sorun uykusuzluk. Ne kadar erken yataga yatarsam yatayim bir turlu uyku girmiyor gozume:/ Aslinda kafama taktigim problem yaptigim seylerde yok.. Ama gec saatlere kadar yastikla yatakla verdigim bu savas benim gunluk hayatimi da olumsuz etkiliyor. Bu konuda bana onerebileceginiz birseyler varsa sevirim :)

Her gun erkenden kalk, 6.30 gibi. Uykunu alsan da almasan da. Bir iki gun sonra 9'da uykunun gelecegine emin olabilirsin :51:

ya kızlar alın benden de o kadar, bebegim var sabahın köründe uyanıyor buna ragmen bu saatte uyanıgım. bide fettah can-mandalinalar'ı dinliyorum sürekli buna da bi çare lütfen:27:

mandalinalar tezgahta kokusu girse kanıma..beni uyandırsa seni kandırsa tamamdır aşıııııkkkkkkk olsaaakkkkkkkk,,tavsiye ederim bu saaatte harikaa... sevenler biliyorlar:):)

Zaten o saatlerde anca uyumus oluyorum:)) o saatte kalksam ölürüm ben ölürüm:))

Annemin dedigi "Aksam yatmaya bilmez, sabah kalkmaya" turundensin demek ki. Ben de oyleyim :9: Ama uykumu duzene sokmam gereken zamanlarda kendimi zorlarim, gerekirse hic uyumam, sirf uykum erken gelsin diye

kizlar valla ben 3 4 gibi zorla uyumaya calisiyom gunduz 12 11civarda uyaniyom ama hic uyumamis gibi capa yapmis gibi yorgun argin uyaniyom esimde masallah horul horul uyuyo ona nasil imreniyorum bi bilseniz aah ahh:)

Annemin dedigi "Aksam yatmaya bilmez, sabah kalkmaya" turundensin demek ki. Ben de oyleyim :9: Ama uykumu duzene sokmam gereken zamanlarda kendimi zorlarim, gerekirse hic uyumam, sirf uykum erken gelsin diye

Vallahi baya bi safsakladim bnde kendimi:) yil boyunca 6.30 kalk 22.30 yat olunca ufacik bi boslukta sapittim iyice:)

Back
X