Memleket değişikliğindendir.
Cok fazla kahve ve cay tuketiyor musunuz? Sinava calisirken farkinda olmadan fazla kacirmis olabilirsiniz. Bir de kafaya birseyler takip dusunuyorsaniz uykunuzu kacirirsiniz. Sonra da uyuyamadikca stresten hic uyuyamiyor insan. Gece alamadiginiz uykuyu gunduz mu aliyorsunuz? Eger oyleyse biraz dayanin ve uyumayin. Yataga girince telefonla ugrasmayin, yatmadan önce bir kase yogurt yiyin. Belki bunlar ise yarar
Başka değişiklikler var mı? Depresyon belirtileri yada aşırı heyecan, sebepsiz mutluluk gibi. Bipolar bozukluğun evrelerinde de uyuyamama problemi oluyor da. Böyle birşey olabilir mi?İnanın bu problemi yaşamaya başladığımdan beri kahve tüketmiyorum. Çay ise çok çok nadir. Yatmadan önce 2 bardak ayran içiyorum ama hiç etki etmiyor. Gün içinde de uyuyamıyorum zaten .
Haftalardır 3-4 saatlik uykuyla günlerimi geçiyorum.
Başka değişiklikler var mı? Depresyon belirtileri yada aşırı heyecan, sebepsiz mutluluk gibi. Bipolar bozukluğun evrelerinde de uyuyamama problemi oluyor da. Böyle birşey olabilir mi?
Aile hekimine danışabilirsiniz. Benzer bir problem yaşadım bir dönem, aile hekimimiz çok hafif bir uyku ilacı verdi. Yatmadan iki saat önce kullandım düzene girene kadar. Bir ay kadar sonra da bıraktım.
Bende Doğum yaptıktan sonra bu problemi yaşadım günlerde gecelerce uyuyamadım artık ayakta halisünasyonlar görmeye başlamıştım çok kötü bir durum.. şükür şu sıralar geçmeye başladı em azından bir gün uyumasam diğer gün uyumaya başladım. Benim sıkıntım uyku saatimi geçirmek eğer uyumam gereken saatte uyuyamıyorsam ne kadar uğraşırsam uğraşayım dalamıyorum bir türlü Allah yardımcınız olsun
Ilk evlendiğimde ben de bir ay uyuyamadım. Bir ay sonra babaevine döndüm. Bir hafta kaldım. Geri döndükten sonra öyle bir problemim kalmadı.
Inşallah iyi gelir.Kendi yatağınızın verdiği huzur diyorsunuzyakında gideceğiz umarım bana da iyi gelir..
İlaçtan sonra düzene girdi mi? Ne kadar doktor kontrolünde de olsa uyku ilaçlarından çok korkuyorum.
Inşallah iyi gelir.
Gerçekten öyle. Dönüşü yastığımı da almıştım.
Ama o değilse sorun bir kan tahlili yaptırın hipertiroid de aşırı uykusuzluk yapıyor.
Ben gün içinde yorulmamaya bağlıyorum.
Çalışıyorken/okuyorken en geç 2de uyurdum
Şimdi sabahlara kadar oturuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?