• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uyum...

Summer-girl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2018
4.833
12.043
138
5-6 yillik bir arkadasim (40) var, ayni zamanda is arkadasim. Sektorlerimiz farkli ama birlikte calisiyoruz.

Tanistigimizda cok etkilenmistim bu adamdan. Cok hizli yasiyordu ve uyumlu degildik o zamanlar. Yasam tarzlarimiz cok farkliydi yani.

2 sene once yollarimiz yine kesisti. Ara ara bulusup kahve iciyoruz. Hayatlarimizin icine girdik iyice. Basim sikistiginda ailem disinda arayabilecegim tek insan su an. Bana da cok deger veriyor.

Son 2-3 bulusmada bir seyler ima etmeye basladi. Cok uyumlu oldugumuzu falan soyluyor. Hayat bakisimiz, yalnizligimiz falan hep ayni aslinda.

Eskiden eser yok, isinde gucunde bir adam simdilerde. Onumuzdeki hafta benimle raki icip biraz dertlesmek istedigini, birliktelik konusunu konusmak istedigini soyledi.

Ne yapacagimi bilmiyorum. Ne hissettigimi hic bilmiyorum. Kesinlikle hayir diyemiyorum ama garip bir korku var icimde. Yalnizliga oyle alismisim ki onu birakmak zor geliyor desem guler misiniz?

Denemeye deger mi sizce? Yolunda gitmezse bir arkadasimi kaybetmez miyim?

Bir de bu adam su an durulsa da zamaninda cok cok hizli yasadi. Ben (36) de hic cinsel birliktelik yasamadim su ana kadar. Tum bu detaylari biliyor ama uyum konusunda sorun yasar miyiz?

niye yaş olsun ki konu sahibinin hayat tarzını zaten biliyordur.herkes sevişiyor mu flört ederken ülkemiz de? :olamaz:
40 yaşına kadar hızlı yaşamış bir adamın bu saatten sonra el ele tutuşarak sevgililik yaşayacağını ummak saçma bence.

40 yaşına kadar hızlı yaşamış bir adamın bu saatten sonra el ele tutuşarak sevgililik yaşayacağını ummak saçma bence.
artık evlilik düşünüyorsa gayet de yaşıyorlar.o hızlı adamlar var ya sözde açık ilişki sevenler rahat kadın sevenler iş evliliğe gelince ya ilişkisi olmamış ya da çok az flört yaşamış kadın tercih ediyorlar maalesef.erkek dünyasının iki yüzlülüğü burda ortaya çıkıyor

Ne sadece aşk yetiyor ne dostluk. Sizde ikisi de var. Hayatta hep bana partner olabilecek( her anlamda) , destek olacak,yol gösterecek gerektiğinde tıkandığımda, arkadaşım olabilecek ama aynı zamanda da etkileneceğim, birbirimizin açıklarını kapatabileceğimiz, iyi vakit geçirebileceğim birini aradım. (ondan yalnızım)

Şans verin, lütfen verin. Hemen olumsuz düşünmeyin tek amacının cinsellik olduğunu düşünmüyorum. Belli ki yoklukta değil istese bulur başkasını.

Çok heyecanlandım :KK68::KK70:

Bence bu kadsar gerilmeyin

Biraz oluruna bırakın

İş cinselliğe gelince istemiyorsanız hayır deyin zira hayır dedikten sonra aradan zaman geçince evet diyebilirsiniz ama evet dedikten sonrasını değiştiremezsiniz

Haklisiniz ama isler yolunda gitmezse bir arkadasimdan olmus olacagim.

artık evlilik düşünüyorsa gayet de yaşıyorlar.o hızlı adamlar var ya sözde açık ilişki sevenler rahat kadın sevenler iş evliliğe gelince ya ilişkisi olmamış ya da çok az flört yaşamış kadın tercih ediyorlar maalesef.erkek dünyasının iki yüzlülüğü burda ortaya çıkıyor
Yani siz de bu iki yüzlü adamları göklere çıkarıp evleniyorsun öyle mi? Mantıklı olan bu yani.
Ayrıca ne demek rahat kadın?

Yani siz de bu iki yüzlü adamları göklere çıkarıp evleniyorsun öyle mi? Mantıklı olan bu yani.
Ayrıca ne demek rahat kadın?
konuyu saptırmayın rahat kadın normal olan kadın zaten kimseden icazet almasına gerek olmadan ister cinsellik yaşar ister yaşamaz olan kadın demek.adamları göklere mi çıkardım önce okuduğunuzu anlayın lütfen.maalesef erkeklerin çoğu böyleler ikiyüzlüler yazdım.gerçekler bunlar ülkemizde ister beğeninn ister beğenmeyinnn

Son düzenleme:
Back
X