uyumak istemiyorum:(((

mine39

zayıf,mutlu vehuzurlu:)))
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2012
350
0
46
52
Çanakkale
slm arkadaşlar.......Uzun zamandır gündüzleri hep uykum var ve uyumak istiyorum.Gece olunca canavar kesiliyorum sabahlar olmasın istiyorum.Ama gün ışığı gözüme girer girmez tüm gün uyku modundayım.Tahliller ,kontroller her şey normal ama bilinçaltında bir sorun var belli ....Aynı sorunu yaşayan var mı aranızda... Kimbilir belkide birbirimize yardımcı oluruz ne dersiniz?

muhtemelen çok fazla uğraşın yok? geçmişte canını yakan biri var? şuan hayatında biri yok?
arkadas çevrende herşeyini anlatabilceğinn bir sırdaşın yok?

Geceleri herkez uyuyor, sessiz.
gündüzleri ise herşey hareketli..

biraz bunalimda olabilirsin..?

canım gündüz uyumamak için diren, kendine iş uydur, gerekirse çık dışarda yürü, gezmeye git.
akşamda uyuyamazsan uyku şurubu iç, belki düzene girer.
doktor psikolojik destek alman gerekli dediyse bence vakit kaybetmeden başlamalısın.geçmiş olsun.

düzenli olarak kullandığım antidepresanlarım var canım buna rağmen geceleri uyumak gelmiyor içimden gündüz uyusamda uyumasamda farketmiyor((

haklısın canım kesinlikle bunalım doktorumun teshiside psikolojik ... işin kötüsü nbunalımda olmamı gerektirecek bir durumum yok şu anda(((
Huzuru gecelerde bulmaya çalışıyorsundur, gündüzleri kendin için vakit bulamadığından, bilinçsiz şekilde bunu gece kendine ayırıyor olabilirsin.

yerinde olsaydım, uzun bir süre gündüzleri uyumamaya çalıştırdım, zaten sonra vücudun dayanmaz ve aksam tekrar kendini böylece uyumaya alıştırmış olursun. Birde alışkanlık haline geliyor bu

Gündüzleride bir düzene sok, kendin icinde iyi bir şey yapmış olursan kendini tadımın etmiş olursun, böylece bunu gece yapmamış olursun...

Son düzenleyen: Moderatör:

inan bana hayatım hepsini yapıyorum az önce tüm işlerimi bitirdim uyumamak için kalktım fön çektim saçıma makyaj yaptım ki ben bunları evde yapan biri değilim.A ma aklım hep yastıkta((

Türk kahvesi uykuyu kesiyor bende. Türk kahvesi içmeyi dene :)

Bende ayni anlattigin gibiydim.. Evdekilerede Einstein bile 10 saat den fazla uyuyormus diye kendimi savunuyordum :) simdi spora basladim Fitness yapiyorum düzenli olarak cok iyi geliyor insana güc veriyor, halsizlik kalmadi ve öglen pek uyumuyorum artik yalnizca spora gitmedigimde biraz uyuyorum ama gecede uyuyabiliyorum artik.. Spor vücutta herseyi düzene sokuyor denemelisin :)

Türk kahvesi uykuyu kesiyor bende. Türk kahvesi içmeyi dene :)

ah tatlım bilsen ben ne iflah olmaz bir türk kahvesi tiryakisiyim:))Büyük fincan ile içerim sade kahveyi hemde günde yaklaşık bir sürahi kadar neredeyse yok yok hiç bir şey gündüz uyku isteğimi unutturmuyor bana(

çok isterdim ama bulunduğum ilçede malesef öyle bir imkanım yok işte evde kendim yapmayı denedim bir süre ama alışkanlık haline getiremedim.

Çıkıp gez evde durma
Uzanamadıkça uyumazsın herhalde
Akşama da pilin bitmiş bi şekilde eve gelirsne mışıl mışıl uyursun

Birkaç gün tekrarla, sonra uyku düzenin oturur zaten

Çıkıp gez evde durma
Uzanamadıkça uyumazsın herhalde
Akşama da pilin bitmiş bi şekilde eve gelirsne mışıl mışıl uyursun

Birkaç gün tekrarla, sonra uyku düzenin oturur zaten

canım benim bir çarşımız var burada zaten esnaf oturur kapı önlerinde gelip geçene bakar aynı caddeden ikinciye geçerken suçlu hissedersin.Kaldı ki eşimin yemek saatleri çok düzensiz kızım okula gider eşim gelir eşim gider kızım gelir istesemde evden sıksık ayrılamam zaten benim evde amaca uygun bir şey bulmam lazım ama nasıl?ne?

benim kardeşimde böyleydi sabaha kadar oturup gündüz uyurdu
işe girince uykusu düzene girdi vaktinde yatıp vaktinde kalkıyor

benim kardeşimde böyleydi sabaha kadar oturup gündüz uyurdu
işe girince uykusu düzene girdi vaktinde yatıp vaktinde kalkıyor

eşim izin vermiyorki çalısayım aslında herşey daha güzel olacak o zaman biliyorum.Bu erkekler ne zaman at gözlükleri olmadan bakacaklar dünyaya ömrümüz yetecek mi acaba bunu görmeye(((

başıma gelmedi ben de yastığa 5 kala uyuyorum. evde performansım düşüyor uykusuzluktan.
bazı antidepresanlar farklı etki yapabiliyor bence... genelde vucudu hafifletir ama her bünyede test edilmediği için sonuçları farklı olabilir bence. yeni aldığın ilaç varsa bırakmayı dene ve rezene tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…