yok hayatım iki ilacım var düzenli olarak alıyorum iki yıldır.Bitki çayı zaten çok içerim rezene, melisa ama faydası oluyor bende..başıma gelmedi ben de yastığa 5 kala uyuyorum. evde performansım düşüyor uykusuzluktan.
bazı antidepresanlar farklı etki yapabiliyor bence... genelde vucudu hafifletir ama her bünyede test edilmediği için sonuçları farklı olabilir bence. yeni aldığın ilaç varsa bırakmayı dene ve rezene tavsiye ederim.
canım benim bir çarşımız var burada zaten esnaf oturur kapı önlerinde gelip geçene bakar aynı caddeden ikinciye geçerken suçlu hissedersin.Kaldı ki eşimin yemek saatleri çok düzensiz kızım okula gider eşim gelir eşim gider kızım gelir istesemde evden sıksık ayrılamam zaten benim evde amaca uygun bir şey bulmam lazım ama nasıl?ne?
Akşamları uyumadiginda, neler yapıyorsun? Biraz geniş anlatsana canım?yok hayatım iki ilacım var düzenli olarak alıyorum iki yıldır.Bitki çayı zaten çok içerim rezene, melisa ama faydası oluyor bende..
Canım arkadaş için düşündüğüm sorun, sende varmiş..bende aynı durumdayım senle.gündüzleri kendimi sıkıyorum akşam erken uyumak için ama karanlık oldumu yine uyuyamıyorum.yada en fazla bi iki gün düzene girebiliyorum sonrası yine aynı.sanırım gecelerde daha çok huzur buluyorum yanlızlığımı unutuyorum.gündüzleri herkes hareketli dışarda ama benim gündüz yapıcak hiçbişeyim yok.gece olunca herkesin uyuduğunu biliyorum yanlızlığım gelmiyor aklıma.yinede isteyerek yapmıyorum bunu.bende düzenli olsun istiyorum herşey ama olmuyor.
Akşamları uyumadiginda, neler yapıyorsun? Biraz geniş anlatsana canım?
Canım arkadaş için düşündüğüm sorun, sende varmiş..
peki sen geceleri uyumadiginda ne yapıyorsun?
vucudunusa gercekden büyük bir eziyet ediyordunuz.
Gündüzleri neden yapacak hiç bir şeyin yok?
gece yaptığınız herşeyi gündüz yapın,
uyku saatinde uyurken kitap okumaya çalışın, büyük bir faydası olabilir,
yada filim izleyin, odanızda tv varsa.
birde hayat cok kısa kızlar, hayatınızı biraz renklenşdirmeye çalışın,
Yaşayın, ömrünüzün en guzel yılarını düşünerek ve acı çekerek yaşamayın!
şimdi biraz kış olduğu için, yapacak bir şeyde olmuyor, insanlar biraz daga kötü hisediyor kendilerini ama, yapacak bir şey bulun!
ve emin olun, insan kendisine herkezden cok zarar veren kendisidir!
ahh o anlattığın benim :) şu an bile bayılıyorum uykudan ama gece 4e kadar oturuyorum
gerçi benim tek sorunum bu değil yani depresyon ya da farklı bir şey, henüz psikoloğa gitmedim
Bende aynı durumdayım ama ben geceleri oturmayı daha çok severim o yüzden.
bende aynı durumdayım senle.gündüzleri kendimi sıkıyorum akşam erken uyumak için ama karanlık oldumu yine uyuyamıyorum.yada en fazla bi iki gün düzene girebiliyorum sonrası yine aynı.sanırım gecelerde daha çok huzur buluyorum yanlızlığımı unutuyorum.gündüzleri herkes hareketli dışarda ama benim gündüz yapıcak hiçbişeyim yok.gece olunca herkesin uyuduğunu biliyorum yanlızlığım gelmiyor aklıma.yinede isteyerek yapmıyorum bunu.bende düzenli olsun istiyorum herşey ama olmuyor.
konstantrasyon sürem çok az canım çabuk sıkılıyorum oyundan .Zaten tek kişilik zeka oyunum var bir tane arada onu oynarım diğer zamamanda buraya uğrarım ....
Anladım
O zaman en güzeli oyun
İnternetten oyunlara sar
Ben sarardım da artık işyerinde engellendi açamıyorum bile
Ey gidi
Akşamları uyumadiginda, neler yapıyorsun? Biraz geniş anlatsana canım?
canım bak şimdi... Yastığımın yanında en az 2 kitap var ve her gece okuyorum sayfalar dolusu ama uyuyamadıkça kaşınmaya başlıyor her yerim.Bu kez kalkıyorum meyve yemekten tut temizlik yapmaya kadar aklına ne gelirse artık....Valla usandım ya.Kimse de anlamıyor annem bile( bu ne böyle gündüz külahlı gece silahlı diyor bana).
evet canım zaten yazdığın yazıyı beğendim okur okumaz.genelde pc başında vakit geçiriyorum.ama benimki psikolojik biliyorum.gündüzleri yapacak hiçbişeyim yok çünki kimsem yok.gündüz pc başında kahve içerken hep uzakta olan yakınlarımı yada sevdiğim arkadaşlarımı düşünüyorum.şimdi orda olsam onlarla içerdim kahvemi falan diye.ama gece olunca herkesin uyuduğunu bildiğimden böle düşünceler gelmiyor aklıma.daha huzur doluyum geceleri.inan çok çabaladım yıllardır değiştiremedim bunu.kitapta okuyorum ki okumayı çok severim herşeyi denedim olmuyor.gündüz uyanık olmak beni boğuyor.
kıyamam ben sana ya( ama sen en azından sebebini biliyorsun uykusuzluğunun.
Uyku sorunun ne mani olduğunu bilmen çok iyi, bu durumda belki cöze bilirsin.evet canım zaten yazdığın yazıyı beğendim okur okumaz.genelde pc başında vakit geçiriyorum.ama benimki psikolojik biliyorum.gündüzleri yapacak hiçbişeyim yok çünki kimsem yok.gündüz pc başında kahve içerken hep uzakta olan yakınlarımı yada sevdiğim arkadaşlarımı düşünüyorum.şimdi orda olsam onlarla içerdim kahvemi falan diye.ama gece olunca herkesin uyuduğunu bildiğimden böle düşünceler gelmiyor aklıma.daha huzur doluyum geceleri.inan çok çabaladım yıllardır değiştiremedim bunu.kitapta okuyorum ki okumayı çok severim herşeyi denedim olmuyor.gündüz uyanık olmak beni boğuyor.
bendeki hastalıpa yakalanmışsın...
kendimi denemek için 24 saat uyumadım ama ertesi gün yine gece 12 den sonra vampirella gibi dikiliyorum ayağa...
içime bişey kaçıyo sanki ev işlerini bile gündüz yapamıyorum gece yapıyorum...
ilk başta eşim gece evde olmadığı için böyle oldum diye düşünüyodum ama adam evde olduğu zaman uyuyor ben yine sabaha kadar ayakta...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?