uyumak istemiyorum:(((

yok hayatım iki ilacım var düzenli olarak alıyorum iki yıldır.Bitki çayı zaten çok içerim rezene, melisa ama faydası oluyor bende..

ahh o anlattığın benim :) şu an bile bayılıyorum uykudan ama gece 4e kadar oturuyorum
gerçi benim tek sorunum bu değil yani depresyon ya da farklı bir şey, henüz psikoloğa gitmedim

bende aynı durumdayım senle.gündüzleri kendimi sıkıyorum akşam erken uyumak için ama karanlık oldumu yine uyuyamıyorum.yada en fazla bi iki gün düzene girebiliyorum sonrası yine aynı.sanırım gecelerde daha çok huzur buluyorum yanlızlığımı unutuyorum.gündüzleri herkes hareketli dışarda ama benim gündüz yapıcak hiçbişeyim yok.gece olunca herkesin uyuduğunu biliyorum yanlızlığım gelmiyor aklıma.yinede isteyerek yapmıyorum bunu.bende düzenli olsun istiyorum herşey ama olmuyor.

Anladım
O zaman en güzeli oyun
İnternetten oyunlara sar

Ben sarardım da artık işyerinde engellendi açamıyorum bile
Ey gidi

ben de geceleri uyumak istemiyorum ya. geceler hemen geçsin gündüz olsun, uyumayayım ama dinç olayım istiyorum. neyse bişekilde uyuyorum geceleri. sabah kalkmak bilmiyorum. hep geç kalıyorum işe. ölü gibi geziyorum işte. ay çok kötü bişi ya. derman kalmıyo insanda. eve geliyorum 3 gibi. hemen uyumak istiyorummmm

Son düzenleme:
yok hayatım iki ilacım var düzenli olarak alıyorum iki yıldır.Bitki çayı zaten çok içerim rezene, melisa ama faydası oluyor bende..
Akşamları uyumadiginda, neler yapıyorsun? Biraz geniş anlatsana canım?
Canım arkadaş için düşündüğüm sorun, sende varmiş..
peki sen geceleri uyumadiginda ne yapıyorsun?
vucudunusa gercekden büyük bir eziyet ediyordunuz.
Gündüzleri neden yapacak hiç bir şeyin yok?

gece yaptığınız herşeyi gündüz yapın,
uyku saatinde uyurken kitap okumaya çalışın, büyük bir faydası olabilir,
yada filim izleyin, odanızda tv varsa.

birde hayat cok kısa kızlar, hayatınızı biraz renklenşdirmeye çalışın,
Yaşayın, ömrünüzün en guzel yılarını düşünerek ve acı çekerek yaşamayın!
şimdi biraz kış olduğu için, yapacak bir şeyde olmuyor, insanlar biraz daga kötü hisediyor kendilerini ama, yapacak bir şey bulun!
ve emin olun, insan kendisine herkezden cok zarar veren kendisidir!

evet canım zaten yazdığın yazıyı beğendim okur okumaz.genelde pc başında vakit geçiriyorum.ama benimki psikolojik biliyorum.gündüzleri yapacak hiçbişeyim yok çünki kimsem yok.gündüz pc başında kahve içerken hep uzakta olan yakınlarımı yada sevdiğim arkadaşlarımı düşünüyorum.şimdi orda olsam onlarla içerdim kahvemi falan diye.ama gece olunca herkesin uyuduğunu bildiğimden böle düşünceler gelmiyor aklıma.daha huzur doluyum geceleri.inan çok çabaladım yıllardır değiştiremedim bunu.kitapta okuyorum ki okumayı çok severim herşeyi denedim olmuyor.gündüz uyanık olmak beni boğuyor.

ahh o anlattığın benim :) şu an bile bayılıyorum uykudan ama gece 4e kadar oturuyorum
gerçi benim tek sorunum bu değil yani depresyon ya da farklı bir şey, henüz psikoloğa gitmedim

ah canım seni en iyi ben anlarım nasıl geleceğiz bunun üstesinden bilemiyorum((

işte içimizde derinlerde bir şey var buna sebep onu bulup üstesinden gelebilsek keşke

Anladım
O zaman en güzeli oyun
İnternetten oyunlara sar

Ben sarardım da artık işyerinde engellendi açamıyorum bile
Ey gidi

konstantrasyon sürem çok az canım çabuk sıkılıyorum oyundan .Zaten tek kişilik zeka oyunum var bir tane arada onu oynarım diğer zamamanda buraya uğrarım ....

kıyamam ben sana ya( ama sen en azından sebebini biliyorsun uykusuzluğunun.

kıyamam ben sana ya( ama sen en azından sebebini biliyorsun uykusuzluğunun.

canım başlarda bende bilmiyordum hatta çok rahatsız oluyordum bu durumumdan.daha sonraları düşüne düşüne sebebini buldum.mutlaka seninde bi sebebin vardır içlerde bi yerde.

Uyku sorunun ne mani olduğunu bilmen çok iyi, bu durumda belki cöze bilirsin.

Zaten bir cok uyku sorunlari, kafana takdigin bir şey yüzünden, yada alışkanlıklar yüzünden oda kk gibi:)) biligisiyar,filim, oyun vs.

O özlediğin sevdiklerinle bilgisayarda görüntülü konuşa bilirsin, mümkün değilmi?bôylce bir nefi rahatlamış olursun.

Aynı zamanda sigara iciyormusunuz bilmiyorum kızlar, uyku saatine dogru icmeyin, abur cubur yemeyin, kahfe
Kahfe icmeyin, biraz hareket yapın, yodo'miydi neydi? huzur verecek hareketler yapmayı deneyi , guzel huzur veren müzikler var, kokular vs:)

Bilgisayarın arkasında geçirmeyin karanlık o geceyi, tabiki uykunuz gelmez:)

Birde günlük yürüyüş yapın,
Birde bol bol konuşsun:)
Bu konuyu buraya açmanız bile size iyi gelmisdir:)

Diğer arkadaşların yorumlarını okumadım ama genelde insanlar bunu anlattığımda bilgisayara çok fazla vakit ayırıyorsun diyor. Ben 5-6 ay çektim bu problemi. Gece yapacak hiçbir işim olmasa bile boş boş oturuyordum çünkü yatsam da uyuyamıyordum.Ertesi gün sabah 8-9 bazen öğlene doğru anca uykum geliyordu.Bu yüzden bir dönem bütün derslerimden de kaldım hatta. Zor dönemler yaşamıştım onlara bağlıyorum sebebini.Yeni yeni 2-3 gibi uyumaya başladım.Ve işin tuhafı saat akşam 9muş gibi hissediyordum otururken ama bir bakıyordum sabahın 4ü olmuş.Şimdi daha erken uyumaya başlamış olmama rağmen hala sabah uyanmakta güçlük çekiyorum.Ve o dönem denemediğim şey kalmadı.Kendimi yormaya çalıştım, gece uyumadıysam ertesi gün de uyumamaya çalıştım ki akşama yorgun düşüp uyuyayım.Ama yok.. 3 gün uyumadığımı biliyorum. Zor bir durum umarım kısa sürede düzene girer tekrar.

bendeki hastalıpa yakalanmışsın...
kendimi denemek için 24 saat uyumadım ama ertesi gün yine gece 12 den sonra vampirella gibi dikiliyorum ayağa...
içime bişey kaçıyo sanki ev işlerini bile gündüz yapamıyorum gece yapıyorum...

ilk başta eşim gece evde olmadığı için böyle oldum diye düşünüyodum ama adam evde olduğu zaman uyuyor ben yine sabaha kadar ayakta...

Son düzenleme:
çözümün tek yolu psikoloğa görünmek...
bilgisayar kullanmak sorunun belirteci gibi bir şey de aslında, çünkü dert edilen şey bilinse de bilinmese de pcdeyken sorun unutuluyor, oyalanıyor insan.
buraya bu ara bu kadar sık girmemin sebebi de budur hatta belki..
çünkü göğsümde bir fil oturuyor. ben burada başka insanların dertlerini okuyarak, kimisine fikir verip yardımcı olarak kendimi rahatlatmaya çalışıyorum.
kendime yapamadığımı başkalarına yapmak belki iyi hissettiriyor beni kendime, bilemiyorum.

psikoloğa görünmek derken bu arada, tek seansla çözülecek bir sorun değil diye düşünüyorum.
sana ilacını nasıl bir muayene sonucu verdiler bilmiyorum canım ama sanki uzun süreli terapi ile çözülür gibi.
benim bir sorunum da bu çözümü biliyorum fakat bu konuda kılımı kıpırdatmıyorum
o fil oturup durdukça göğsümde ben daha da ağırlaşıyorum...

ilaçlarını düzenli kullanıyor musun canım sen peki?

aynı ben işte canım:))) gece o kadar enerjik oluyorum ki geçen gece oğluma dedim valla içime bi şey kaçtı sanki .Aynı sözü senden duymak çok ilginç geldi bana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…