evet canım kullanıyorum iki yıldır hiç aralıksız.İzmirde 9 eylülde bir hocanın gözetimindeyim 2,3 aylık periyotlarla kontrole gidiyorum.Pc bağlıyor haklısın ama ben pc bağladığı için uyumuyor değilim uyumadığım için pcdeyim tam tersine. Yoksa gündüz daha çok müsaitim gündüz tercih etmem gerekir pcde olmayı uyumaya.çözümün tek yolu psikoloğa görünmek...
bilgisayar kullanmak sorunun belirteci gibi bir şey de aslında, çünkü dert edilen şey bilinse de bilinmese de pcdeyken sorun unutuluyor, oyalanıyor insan.
buraya bu ara bu kadar sık girmemin sebebi de budur hatta belki..
çünkü göğsümde bir fil oturuyor. ben burada başka insanların dertlerini okuyarak, kimisine fikir verip yardımcı olarak kendimi rahatlatmaya çalışıyorum.
kendime yapamadığımı başkalarına yapmak belki iyi hissettiriyor beni kendime, bilemiyorum.
psikoloğa görünmek derken bu arada, tek seansla çözülecek bir sorun değil diye düşünüyorum.
sana ilacını nasıl bir muayene sonucu verdiler bilmiyorum canım ama sanki uzun süreli terapi ile çözülür gibi.
benim bir sorunum da bu çözümü biliyorum fakat bu konuda kılımı kıpırdatmıyorum
o fil oturup durdukça göğsümde ben daha da ağırlaşıyorum...
ilaçlarını düzenli kullanıyor musun canım sen peki?
anladım canım.. bilemedim nasıl çözelim.. bir de doktorundan memnunsan doktorunun adını özelden alabilir miyim ben de izmirde yaşıyorum da
uyku saatinizi kısıtlayın.mesela ben 12 saat uyusam bütün gün şapşal gibi oluyorum ama 9 saat uyusam çok dinç hissediyorum belli bi saati geçince hiç iyi gelmiyo uyku
aynı ben işte canım:))) gece o kadar enerjik oluyorum ki geçen gece oğluma dedim valla içime bi şey kaçtı sanki .Aynı sözü senden duymak çok ilginç geldi bana..
anladım canım.. bilemedim nasıl çözelim.. bir de doktorundan memnunsan doktorunun adını özelden alabilir miyim ben de izmirde yaşıyorum da
aynen öyle valla ne olcak bu halimiz bilmiyorum...
oysa ne çok istiyorum sabah kalkıp mis gibi kahvaltımı yapmayı kadın programlarını falan izleyerek kahvemi yudumlamayı
olmuyor olmuyor bebeğim olsa düzene girer belki diyorum ama bebek doğunca daha zor oluyomuş gece uyumak...
bebek olsa yorgunluktan sızarsın belki:)yoksa ne eş ne çocuk ne iş düzeni sağlamıyor .Kimbilir belki daha çok bozulma sebebi hattaaynen öyle valla ne olcak bu halimiz bilmiyorum...
oysa ne çok istiyorum sabah kalkıp mis gibi kahvaltımı yapmayı kadın programlarını falan izleyerek kahvemi yudumlamayı
olmuyor olmuyor bebeğim olsa düzene girer belki diyorum ama bebek doğunca daha zor oluyomuş gece uyumak...
ay bu uykusuzluk çeken üçüncü izmirli bende izmirde oturuyorum :)
sürekli aynı hisler içindeyim.Allahım bende bigün her normal insan gibi kalkıp kahvemi içerken bi müge anlıyı falan izliyebilecekmiyim diye soruyorum kendime.gerçi sabah programlarınıda hiç sevmem ama :) belkide bebeğimizin olmamasıda etken olabilir tamam uykular ozamanda düzensiz olacak ama en azından sorumluluklarımız olacağı için ayarlayabiliriz ozaman kendimizi.
Gerekli butun tahlilerin yapildimi tiroit ve b12 eger yapilmadiysa bunlarida yaptir. Uyku duzeni icin akapunktur tedavisi cok iyi diyorlar uykuyu duzene sokuyormus
gündüzleri istediğin kadar yat, fakat gündüz uykusu gece uykusu kadar hiç güzel olmaz. :)
bu yüzden sen geceleri uyuyamadığından dolayı, gündüzleri gözlerin gidiyor. bu yüzden, kendine gündüzleri bir meşgale bul.
mesela çocuklar okulamı gidiyor bilmiyorum ama, herkesi yolcu ettikten sonra, kalk evini temizle, sonra duş al inan bana duş iyi gelecektir.
sonra giyin süslen, şöyle bir hava almaya çık. bir kaç marketten eksiklerini tamamla. evine gel, televizyonu kesinlikle açma.
tv hem insanı koltuğa bağlıyor, hemde bütün işler kalır. uykun zaten tv baka baka sabah programlarına geliyor. bu yüzden camını aç, temiz hava girsin.
birşeylerle uğraş ki, gündüz uyuma!!! bu yüzden geceleri uyuyamıyorsun. dua okuyup öyle uyumaya çalış!
sürekli aynı hisler içindeyim.Allahım bende bigün her normal insan gibi kalkıp kahvemi içerken bi müge anlıyı falan izliyebilecekmiyim diye soruyorum kendime.gerçi sabah programlarınıda hiç sevmem ama :) belkide bebeğimizin olmamasıda etken olabilir tamam uykular ozamanda düzensiz olacak ama en azından sorumluluklarımız olacağı için ayarlayabiliriz ozaman kendimizi.
bebek olsa yorgunluktan sızarsın belki:)yoksa ne eş ne çocuk ne iş düzeni sağlamıyor .Kimbilir belki daha çok bozulma sebebi hatta(
bilmiyorum herkes uykuya hasret kalacağımı bulduğum yerde sızacağımı söylüyor bende istiyorum o uykudan
psikiyatriye gittim 2 tane ağır ilaç verdi bitane ilaç verdi bunu iç uymak istediğin 1 saat önce ocakta yemek falan unutma sakın hemen uyuyakalacaksın çünkü dedi...,
nemi oldu ben bu ilacı kullandım uykusuzluğum 36 saati gördü
bir komşun kullanıyor bu ilacı 12 saatten önce uyanamıyormuş ve kafasını koyduğu yerde uyuyakalıyormuş...
ben bendeki anormelliği çözersem sizlere yazacağım çaresini canlarım
5 kilo fazlam var ne kilo alıyorum nede verebiliyorum metabolizma sıfır nasıl veriyimki...
müge anlıyı izlemeyi seviyorum ben en çokda onu izlemeyi istiyorum kahve eşiliğinde
kışın neysede yazın daha çok koyuyo insana akşama kadar yatmak vücudumuz güneş ışığı almıyo yaa ötesi varmı erken yaşlancaz bu gidişle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?