uyumak istemiyorum:(((

evet canım kullanıyorum iki yıldır hiç aralıksız.İzmirde 9 eylülde bir hocanın gözetimindeyim 2,3 aylık periyotlarla kontrole gidiyorum.Pc bağlıyor haklısın ama ben pc bağladığı için uyumuyor değilim uyumadığım için pcdeyim tam tersine. Yoksa gündüz daha çok müsaitim gündüz tercih etmem gerekir pcde olmayı uyumaya.

Son düzenleme:
anladım canım.. bilemedim nasıl çözelim.. bir de doktorundan memnunsan doktorunun adını özelden alabilir miyim ben de izmirde yaşıyorum da

uyku saatinizi kısıtlayın.mesela ben 12 saat uyusam bütün gün şapşal gibi oluyorum ama 9 saat uyusam çok dinç hissediyorum belli bi saati geçince hiç iyi gelmiyo uyku

uyku saatinizi kısıtlayın.mesela ben 12 saat uyusam bütün gün şapşal gibi oluyorum ama 9 saat uyusam çok dinç hissediyorum belli bi saati geçince hiç iyi gelmiyo uyku

aynen hayatım işte o çok zor.gece yattığımla sabah kalkışımın arası 5 saat falan oluyor az geliyor.Tekrar yatarsam bu kezde çok geliyor.Yani anlayacağın ben her iki durumda da şapşal gibiyim:))

aynı ben işte canım:))) gece o kadar enerjik oluyorum ki geçen gece oğluma dedim valla içime bi şey kaçtı sanki .Aynı sözü senden duymak çok ilginç geldi bana..

aynen öyle valla ne olcak bu halimiz bilmiyorum...
oysa ne çok istiyorum sabah kalkıp mis gibi kahvaltımı yapmayı kadın programlarını falan izleyerek kahvemi yudumlamayı
olmuyor olmuyor bebeğim olsa düzene girer belki diyorum ama bebek doğunca daha zor oluyomuş gece uyumak...

sürekli aynı hisler içindeyim.Allahım bende bigün her normal insan gibi kalkıp kahvemi içerken bi müge anlıyı falan izliyebilecekmiyim diye soruyorum kendime.gerçi sabah programlarınıda hiç sevmem ama :) belkide bebeğimizin olmamasıda etken olabilir tamam uykular ozamanda düzensiz olacak ama en azından sorumluluklarımız olacağı için ayarlayabiliriz ozaman kendimizi.

bebek olsa yorgunluktan sızarsın belki:)yoksa ne eş ne çocuk ne iş düzeni sağlamıyor .Kimbilir belki daha çok bozulma sebebi hatta(

ah ah... Allah o günleri de göstersin tabi size ama sorumluluklarınızıda yaparsınız uykusuzluğuda çekersiniz 21ve 8 yaşında iki çocuk annesiyim ben.Hatta tatlı cadımın doğumgünü bu gün:))

Gerekli butun tahlilerin yapildimi tiroit ve b12 eger yapilmadiysa bunlarida yaptir. Uyku duzeni icin akapunktur tedavisi cok iyi diyorlar uykuyu duzene sokuyormus

gündüzleri istediğin kadar yat, fakat gündüz uykusu gece uykusu kadar hiç güzel olmaz. :)
bu yüzden sen geceleri uyuyamadığından dolayı, gündüzleri gözlerin gidiyor. bu yüzden, kendine gündüzleri bir meşgale bul.
mesela çocuklar okulamı gidiyor bilmiyorum ama, herkesi yolcu ettikten sonra, kalk evini temizle, sonra duş al inan bana duş iyi gelecektir.
sonra giyin süslen, şöyle bir hava almaya çık. bir kaç marketten eksiklerini tamamla. evine gel, televizyonu kesinlikle açma.
tv hem insanı koltuğa bağlıyor, hemde bütün işler kalır. uykun zaten tv baka baka sabah programlarına geliyor. bu yüzden camını aç, temiz hava girsin.
birşeylerle uğraş ki, gündüz uyuma!!! bu yüzden geceleri uyuyamıyorsun. dua okuyup öyle uyumaya çalış!

gündüz dün uyumadım mesela ama gece yine uyanıktım değişmiyor sonuç yani(

müge anlıyı izlemeyi seviyorum ben en çokda onu izlemeyi istiyorum kahve eşiliğinde

kışın neysede yazın daha çok koyuyo insana akşama kadar yatmak vücudumuz güneş ışığı almıyo yaa ötesi varmı erken yaşlancaz bu gidişle

bebek olsa yorgunluktan sızarsın belki:)yoksa ne eş ne çocuk ne iş düzeni sağlamıyor .Kimbilir belki daha çok bozulma sebebi hatta(

bilmiyorum herkes uykuya hasret kalacağımı bulduğum yerde sızacağımı söylüyor bende istiyorum o uykudan
psikiyatriye gittim 2 tane ağır ilaç verdi bitane ilaç verdi bunu iç uymak istediğin 1 saat önce ocakta yemek falan unutma sakın hemen uyuyakalacaksın çünkü dedi...,
nemi oldu ben bu ilacı kullandım uykusuzluğum 36 saati gördü
bir komşun kullanıyor bu ilacı 12 saatten önce uyanamıyormuş ve kafasını koyduğu yerde uyuyakalıyormuş...
ben bendeki anormelliği çözersem sizlere yazacağım çaresini canlarım
5 kilo fazlam var ne kilo alıyorum nede verebiliyorum metabolizma sıfır nasıl veriyimki...

ah tatlım o ilaçlarla olsaydı ooooo yani:)benim biri 150 biri 25 mg ona rağmen böyleyim ben:))metabolizmana gelince asla veremiyorum bu ara ama günde 1.5 kilo almışlığım çoktur yani

hiç uyumadan sabahı ettiğim bazı günler izliyorum kız müge anlıyı ilginç bi program :) ya evet bende yazın çok üzülüyorum bu duruma millet cıvıl cıvıl dolaşırken ben uyuyorum akşama kadar ne güneş ne bişey.erken yaşlanmakta istemiyorum ama.

Hem bunalım sebebini bulamıyorsunuz, sorunum da yok ki demişsiniz, hem de düzenli antidepresen kullandığınızı yazmışsınız.
Bu nasıl oluyor. !! Antidepresanı sorununuzun ne olduğunu bilmeden mi kullanıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…