bir ara bendede bu sorun vardı. kafamın çok yoğun ve dolu olduğu dönem böyle bir süreç yaşadım. Ne zaman ki bu sorunları bir kenara ittim. o zaman herşey yoluna girdi :) sabah çok geç kalkmamaya çalışın 3-4 gün zorlayın kedinizi. geceleri hiç bir şey düşünmeden ve uğraşmadan tv ye felan bakın. bir süre sonra uyku düzeniniz rayına oturacaktır. hele ki canınızı sıkan olaylar var ise çözümleyebilirsiniz, bebek gibi uyursunuz :)
Hem bunalım sebebini bulamıyorsunuz, sorunum da yok ki demişsiniz, hem de düzenli antidepresen kullandığınızı yazmışsınız.
Bu nasıl oluyor. !! Antidepresanı sorununuzun ne olduğunu bilmeden mi kullanıyorsunuz?
tabi ki hayır tatlım.Baş ağrısı kliniğinde nöroloji anabilimdalı uzmanı bir profesör bana bu ilaçları veren. Sebep ve teşhis ise migren.şu an için şükür sorunum yok.Ama elbette 41 yılın yaşanmışlığı var hayatımda. Her geçen iz bırakıyor elbette.Sorunum yok derken bunu kastettim.
bir ara bendede bu sorun vardı. kafamın çok yoğun ve dolu olduğu dönem böyle bir süreç yaşadım. Ne zaman ki bu sorunları bir kenara ittim. o zaman herşey yoluna girdi :) sabah çok geç kalkmamaya çalışın 3-4 gün zorlayın kedinizi. geceleri hiç bir şey düşünmeden ve uğraşmadan tv ye felan bakın. bir süre sonra uyku düzeniniz rayına oturacaktır. hele ki canınızı sıkan olaylar var ise çözümleyebilirsiniz, bebek gibi uyursunuz :)
sabah 7.30 da kalkıyorum çünki kızım okula gidiyor.İki gündür gündüz uyumuyorum.Buna rağmen gece uykum en fazla 5 saat çoğu zaman.ya yok istiyorum ama valla hava kararınca bi şey kaçıyo sanki içime uyku falan hak getire(hiperaktifleşiyorum gece olunca.
hiç uyumadan sabahı ettiğim bazı günler izliyorum kız müge anlıyı ilginç bi program :) ya evet bende yazın çok üzülüyorum bu duruma millet cıvıl cıvıl dolaşırken ben uyuyorum akşama kadar ne güneş ne bişey.erken yaşlanmakta istemiyorum ama.
ah tatlım o ilaçlarla olsaydı ooooo yani:)benim biri 150 biri 25 mg ona rağmen böyleyim ben:))metabolizmana gelince asla veremiyorum bu ara ama günde 1.5 kilo almışlığım çoktur yani
evet gece yemek yemek çok tehlikeli bide insanın canı gece neden çikolata cips kola isterki yaa
bi ara yoluna sokmuştum 2 gün
sonra yine devam daha yeni uyandım başım nasıl ağrıyor,sersem gibiyim kendimi bıraksam uyuyacağım hala utanmadan
bugün gündüz saat 11 de uyudum düşün artık eskiden yine 6 7 gibi uykum gelirdi.iyice çığrımdan çıkıyorum yavaş yavaş ya napıcam bilmiyorum.yatağa yatsamda deliler gibi dönüyorum saatlerce uyuyamıyorum.uyku gözlüğü takıyorum karanlık olsun diye ama nafile.
bugün gündüz saat 11 de uyudum düşün artık eskiden yine 6 7 gibi uykum gelirdi.iyice çığrımdan çıkıyorum yavaş yavaş ya napıcam bilmiyorum.yatağa yatsamda deliler gibi dönüyorum saatlerce uyuyamıyorum.uyku gözlüğü takıyorum karanlık olsun diye ama nafile.
evet gece yemek yemek çok tehlikeli bide insanın canı gece neden çikolata cips kola isterki yaa
bi ara yoluna sokmuştum 2 gün
sonra yine devam daha yeni uyandım başım nasıl ağrıyor,sersem gibiyim kendimi bıraksam uyuyacağım hala utanmadan
son 1 ayda 6 kilo alınca yine kafama taktım kiloları.Gece yemek ihtiyacı duyunca yarım kase yoğurda tarçın, zencefil, zerdeçal karıştırıp yiyorum dene canım istersen.