- Konu Sahibi clementine_
-
bu arada kuzum ben şöyle bi şey okumuştum
saat 23:00 ile 03:00 arasında uyku çok kaliteliymiş, o 4 saatlik uyku 8 saat uyumaya bedelmiş. o saat dilimleri arasındaki uyumaya dikkat et. gün içinde daha dinç olmanı sağlar.
Komik gelebilir ama uyku saatini tek sayı tutmak gerekirmiş, o zaman uyku alınıyormuş
Böyle denediniz mi? 5 saat uyumayı mesela?
Ben doktorunuza vitamin hapı yazırmanızı öneririm. Ben ygsye hazırlanırken öyle yapardım akşam saatlerinde yutardım daha etkili olurdu. Kahveyede süt, süt tozu atmamaya çalışın bir süre sonra alışırsınız zaten sade kahveye.:)
-Türk kahvesini büyük fincana yap.
-Ilık duş al.
-Soğuk suyla yüzünü yıka.
-Kolayla nescafeyi karıştırıp iç.Bir büyük bardak kolaya bir tatlı kaşık nescafe...
-Nescafeyi sütsüz ve kremasız yap.Hatta az şeker ilaveli hatta şekersiz.
-Camı açıp 5 dakika yüzünü dışarda beklet.
çok değil, verimli çalışmak önemli... çok soru çözmek değil, farklı tiplerde soru çözmek önemli... eğer kendinden bu kadar harcarsan, biraz olsun kafa dinlemeye, mola vermeye vakit ayırmazsan, çok çalıştım neden olmadı diye bunalıma girebilirsin Allah korusun. Vaktini iyi değerlendir, her gününü ya da haftanı farklı bir konuya ayır, öyle çalış derim. hiçbir şey senin sağlığından ve mutluluğundan önemli değil, bunları kaybedersen zaten kazanamazsın... sevgiler...
Erdal demirkıran ın "Sadece aptallar 8 saat uyur" kitabını okuyabilirsin. Uyku suresıni kisaltma yollarini anlatiyor. Geçen sene bu zamanlar sen gibiydim, ben atandim, darisi isteyen herkesin başına...
ok baby..
bu arada nickini çok seviyorum senin..
Thank you baby
Buarada nasıl uyku sorunu halloldu mu
kolanya:)
evet ders çalışırken hele yazın buram buram limon kolonyası kokardım:)
eğer kokusunu seviosanız uykunuz geldiğini hisseizittiğinizde bileklerinizi ovun şöle iki elinize yüzünüze sürün zımba gibi oluosunuz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?