- Konu Sahibi Mutlu_sonn
-
Benim küçük öyleydi tam gecenin körü derler ya 2-3 gibi başlar susmaz , sanki etinden et kopuyor , dişti ozman. Şuanda yine aynı sürekli uykusundan uyanıyor susturamıyorum bu seferde burun tıkalı üşütmüş.Öle mi diyorsun canım? Bende diş mi acaba dedim ama güzdüz birşey yok geceleri coşuyor
Allah şifalar versin canım.biz bu akşam da nöbetçiyiz maalesef.uyumuyor uyumuyor kafayı yemek üzereyimBenim küçük öyleydi tam gecenin körü derler ya 2-3 gibi başlar susmaz , sanki etinden et kopuyor , dişti ozman. Şuanda yine aynı sürekli uykusundan uyanıyor susturamıyorum bu seferde burun tıkalı üşütmüş.
Aynı benim oğlan işte. Dün gece sürekli ağladı ama bu akşam da yatırınca ağlıyor oynayıp duruyor bu saat olmuş. Bende onunla oturuyorum bakalım saat kaçı görücez bu geceAynı dertten bende muzdaribim bu hafta, gece mama yedikten sonra coşuyor çocuk,oynarsak konuşursak vs sorun yok ama uyutmak için yatır sıkıyorsa ,kıyametler kopuyor , diş falan olduğunu sanmıyorum erken gaz da değil o kısmı atlattık daha 4 aylık , bir çözümü olan varsa ben de nasiplenebilirim
İnşallah dönemseldir ve geçer canım..zor bir dönem gerçekten ve uykusuzluk çok zorBENİM oğlum da nerdeyse 1,5 yaşında ve evet Geçen hafta biz de böyle bi dengesizlik yaşadık. Saat başı uyanan bi bebek oldu. Ancak ben hiç birlikte yataktan çıkıp başka odaya götürmedim. En fazla loş ışıkta altını falan aldım sakinleşene kadar . Bi kaç gündur iyiyiz yine. Dönemsel olduğunu düşünüyorum. Sabret geçecektir inşallah. Yanlız değilsin yani.
Allah sana da kolaylık versin canımBenimki de uyumiyorrr
Valla ben bu gece odaya geldim yorulup bayılmasını bekliyorum. Eşim de sabah erkenden kaldır diyor. Valla erken kalkınca da uykusunu alamıyor pürüzlük yapıyor. Ne yapacapım bende şaşırdımAyrıca denemediğim hiç bişey de kalmadı olmayınca olmuyor
Çiğlık kıyamet çarşafta sallayarak uyuttum galiba ben yada ağlamaktan yoruldu sesi kesildi ,korkuyorum şimdi yatağına almaya uyanacak diyeAynı benim oğlan işte. Dün gece sürekli ağladı ama bu akşam da yatırınca ağlıyor oynayıp duruyor bu saat olmuş. Bende onunla oturuyorum bakalım saat kaçı görücez bu gece
Ben de sallayarak asla uyutmam diye ortalar da gezdim hep ama ne demişler denize düşen yılana sarılırİki gecedir bende öle uyutuyorum ona da alışacak diye korkuyor insan. ama bu gece eşim çok yorgun ve uyudu o yğzden tek başıma iyice uykusunun gelmesini bekliyorum. Size iyi geceler o zaman zafer sizin
İki gecedir bende öle uyutuyorum ona da alışacak diye korkuyor insan. ama bu gece eşim çok yorgun ve uyudu o yğzden tek başıma iyice uykusunun gelmesini bekliyorum. Size iyi geceler o zaman zafer sizin
Benimki de uyku moduna girdi az kaldı galibaBen de sallayarak asla uyutmam diye ortalar da gezdim hep ama ne demişler denize düşen yılana sarılırsize de bol sabır evladınıza da tatlı uykular diliyorum
Normalde benim oğlan sabah 9 da uyanır 11 gibi uykusu gelir sonra birde 3 gibi yatırırım 5:30 gibi kalkar gece de 10:30 gibi uyurdu.ama şimdi uyku düzenimiz kalmadı ya da ben beceremedim bu düzeni.şimdi gece geç uyuduğundan geç ksklıyor ve gündüz bir kere uyuyor o da kavga kıyamet. Ve gece yine ısrarla uyumak istemiyor. Aslınfa bir kaç güne kadar böle değildi ama bu durum nekadar sürer bilmiyorum.Canım oğlen uyku düzeniniz nasıl bilmiyorum ama sana kendi düzenimden fikir vereyim: Biz genelde sabah 8-9 gibi ayaktayız. Öğle 12-13:00 arası öğle uykumuzu yapıyoruz en fazla 1 buçuk saat kadar. Gününe göre değişiyor, bazen yarım saat uyuyup uyandigi oluyor. Ona göre de akşam 7-8 gibi de iyice uykusu gelmiş oluyor ve gece uykumuza geçiyoruz hiç sorun yaşamadan. Acaba ögle uykusunu geç falan mı yaptırıyorsun da bu aralar uyumayı redediyor ya da uykusu gelmiyor?
UyuduuuuuDarısı benim başımabide benimki uyusaydi
Benimki hayatta 7:30 da gece uykusuna yatmaz. O saatte uyusa iki saat uyur kalkar sonra yine gece nöbetiCanım oğlen uyku düzeniniz nasıl bilmiyorum ama sana kendi düzenimden fikir vereyim: Biz genelde sabah 8-9 gibi ayaktayız. Öğle 12-13:00 arası öğle uykumuzu yapıyoruz en fazla 1 buçuk saat kadar. Gününe göre değişiyor, bazen yarım saat uyuyup uyandigi oluyor. Ona göre de akşam 7-8 gibi de iyice uykusu gelmiş oluyor ve gece uykumuza geçiyoruz hiç sorun yaşamadan. Acaba ögle uykusunu geç falan mı yaptırıyorsun da bu aralar uyumayı redediyor ya da uykusu gelmiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?