Uyumayan evlat

Zaten artık ikünci kez utumuyor canım. Ma yine de geceleri oturuyoruz.bu işte başka bir iş var ama hayırlısı
Yani hasta falan degilse kararli olmalisin. Bir kere uyamadi diye odadan cikartinca bu sefer nasil olsa cikaracak diye aglama isini uzatabiliyorlar.
Bir de oyle pat diye goturuyorsan odaya onu da yapma. Yavas yavas uyku vakti geldigini bilsin. Sakin aktiviteler banyo kitap okuma isiklari loslastirma gibi. Duzeni oldu mu itiraz etmiyorlar sonrasinda.

Dün gece tam 3 te uyudu şimdi de hala uyuyor. Uyandırmak için herşeyi yaptım tık yok. Hasta değil çok şükür iyileşti ama bu durum birden bire ortaya çıktı.zaten odamız loş ışık. Oynata oynata götürüyorum yatmaya ama beşiğine yattı mı bir kıyamettir kopuyor. Ben hiçbirşey anlamadım bu durumdan.çocuk başka bir halr girdi resmen.inşallah düzelir

Bana kalırsa 2. Yaptırdığın Öğlen uykusunu kaldırsan çok rahat edersin. Onun yerine 12-13lerde yatır. Akşama kadar illaki yorulacak ve kendiliğinden gece uykusu isteyecek. Aksama kadar onu oyalayacak bi kaç aktivite bul ki huysuzluk yapmaya fırsatı kalmasın Sonra güzel bi banyo ve mis gibi uykuya geçis. 1 hafta boyunca bunu yapmaya çalış, yoluna girer Allah'ın izniyle. Yoksa cidden çok harap olursun.

Benim oglumda dün gece 3 te uyudu önceki gece 2 de uyudu. Uyutmaya çalışıp inatlastikca ikimizde sinirleniyoruz bende biraktim oyun filan oynadı napalim olur böyle şeyler çocuklar bebekler şımarıyorlar biraz da rahat bırakmak gerekiyor bence benim oğlumda 14.aylık olacak insallah

Aynen canım. Ben dün gece kendi haline bıraktım bir önceki gece uyutmaya çalıştıkça o da uyumadıkça benim sinirler tavan yaptı baktım olacak iş değil.bir yoluna koymam lazım ama hayırlısı artık

Denemekte fayda var canım haklısın fazla harap oluyorum hemde

Bunun hastalıktan çok büyümeyle ilgili olduğunun düşünüyorum.Bebeklikte başlayan bir sorunun sonradan geçeceği yanılgısına kapılmayın,aksine büyüdükçe sorunlar da beraberinde büyür çözüm zorlukları da.Sorduğunuz soru için detaylı bilgi gerekli.Kaç aylık?Daha önceki uyku düzeni nasıldı?Günlük uyku düzeni ve yemek düzeni?aktiviteler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…