Uyumaz uyumaz.. uyuyunca da uyanmaz kizim !!

Yasam111

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2015
999
1.027
83
37
Hayirli aksamlar arkadaslar. Kizim 2 aylik. Simdiye kadar hep gaz sancilari ile ugrastik.(kolik) iki aydir ne gece ne gunduz uykusu olmadi kizimin. Yemesi bastan problem zaten. Sutum cok az..
Son 3 gundur bi baska oldu kizim. Uzun uyuyor. Uyandiginda 3-4 dk emiyor sonra 3-4 saat uyuyor.. zaten sutum oyle bol olmadi tasmadi hjc bir zaman. ne yapsam daha fazla iciremiyorum. Cok derin uykuya daliyor. Zorla agzini acip memeyi koysam bile emmiyor. Ugrasiyorum biraz kulagiyla yuzuyle ayagiyla bana misin demiyor. Daha fazla zorlamak istemiyorum. Dun gece uyandirdim diye saatlerce agladi memeyi de tutmadi zaten...
Ne yapacagimi bilmiyorum. Uyumasi guzel ama ac uyuyot diye cok uzuluyorum.
Doktor randevumuza da daha cok var. 2,5 kilo dogdu bebegim. Bes gun once 4,100 olmustu kilosu. 65 gunluk bebegim..
Ne yapmaliyim kizlar icim rahat degil..

Bende çocuk büyüttüm yalnız ama bu kadar abartmadım....biraz sakin birazcık

AYnısını yaşadım tedirgin olma bu bir süreç sen yine uyandır 2-3. Saatte bir içerse içer bırak uyusun acıkınca zaten ortalık inler:)
Bu arada göğüslerin sertse süt var demektir 2-3 dk emip yumuşacık oluyosa o karnını doyuruyordur süt bitince göğüsler aşırı yumuşak oluyor ..

Birde göğüsler arası mutlaka gazını çıkar omzunda gazlı Bebek süt içemez..
bizimki de kolik sanırım akşam üstü 5. De başlıyor gece 11 e kadar çığlık+ ağlama ve kusma ile uğraşıyoruz

Kız whatspp değil burası

Yani hiç istemesemde uyumadan önce kaşıkla mama içir bari tok kalır..

Allah yardimcin olsun. Son zamanlarda gazi azaldi.
Benim giguslerim hep yumusak. Kolay kolay setlesmiyor. Hatta arkadasim goguslerin poset gibi demisti.. doktor sutun yeterli demisti.. o zaman en az iki saate bir emziriyordum..
Bakalim duzelir insallahh...

Zatwn
Agzina doksem.yutmaz.. o derece derin daliyor. Uzulsem.mi sevinsem mi bilemiyorum..
zaten uyutmadan içir karnı iyice doysun için rahat olur. 2 ay için kilosu çok az.. mama vermen lazım.. Sağlık ocağından söylemediler mi.. süt yapıcı çaylar var onları da bir dene..

Zatwn

zaten uyutmadan içir karnı iyice doysun için rahat olur. 2 ay için kilosu çok az..
Arada biberon veriyorum ama alisir diye korkuyorum. Once beslersem bu sefer meme tutmayabilir.. Bebgin 2,5 kilo dogdu zaten.. doktor gelisimi yeterli dedi. Ama boyle giderse kilo kaybeder diye korkuyorum.

Siz çocuğu doyurmak için uykusunda meme mi vermeye çalışıyorsunuz.
Ne garip insansiniz.

Zatwn

zaten uyutmadan içir karnı iyice doysun için rahat olur. 2 ay için kilosu çok az.. mama vermen lazım.. Sağlık ocağından söylemediler mi.. süt yapıcı çaylar var onları da bir dene..
E bebekten siparis verdim. Bugun yarin gelir. Insallah ise yarar..

Sizin cocugunuz var mi? Geecekten tecrubeli annelerden akil almaya ihtiyacim var .

Çocuğum yok ama olursa uyuyan bebegin ağzına zorla mememi vermem.

Bunun annelikle bir alakası yok.

Çocuğun boğulma ihtimalini kes.

Karnı aç olan her halükarda emer. Çocuklar yetiskinler gibi değil.

Kilo alsın diye çocuğa zorla emdirilmez.

Göğüslerin yumuşaklığına takilma. Benin de yumuşaktı oglumda ama her ay 1 kg alırdı. Illa sert olacak diye bir sey yok.

Doktor randevuna daha varsa saglik ocagina götür kilosuna baksınlar. Sana en iyi sonucu bebeğinin kilosu verir göğüslerinin sertliği degil

sarilik yok degil mi?
genelde sarilik olan bebekler cok uyur...
bende oglumu dovuyordum resmen uyandirmak icin..saatlerce ugrastigimi bilirim...
doktorum ayaginin altina parmagiyla bir iki defa biraz kuvvetlice vurdugu zaman uyaniyordu..
cok zor zamanlar geciriyorsunuz kolik bir bebegim vardi aklimi yitirmek uzereydim..
3 aylik olunca birden bire kesildi gaz sancisida uykusuzlukta. .
umarim sizinde oyle olur..Allah yardimciniz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…