Kız whatspp değil burasıBirde göğüsler arası mutlaka gazını çıkar omzunda gazlı Bebek süt içemez..
bizimki de kolik sanırım akşam üstü 5. De başlıyor gece 11 e kadar çığlık+ ağlama ve kusma ile uğraşıyoruz
Allah yardimcin olsun. Son zamanlarda gazi azaldi.Birde göğüsler arası mutlaka gazını çıkar omzunda gazlı Bebek süt içemez..
bizimki de kolik sanırım akşam üstü 5. De başlıyor gece 11 e kadar çığlık+ ağlama ve kusma ile uğraşıyoruz
Annelerin whatsapp grubu mu var?Kız whatspp değil burası
Yorum yokAnnelerin whatsapp grubu mu var?
Agzina doksem.yutmaz.. o derece derin daliyor. Uzulsem.mi sevinsem mi bilemiyorum..Yani hiç istemesemde uyumadan önce kaşıkla mama içir bari tok kalır..
zaten uyutmadan içir karnı iyice doysun için rahat olur. 2 ay için kilosu çok az.. mama vermen lazım.. Sağlık ocağından söylemediler mi.. süt yapıcı çaylar var onları da bir dene..Agzina doksem.yutmaz.. o derece derin daliyor. Uzulsem.mi sevinsem mi bilemiyorum..
Abartiyor muyum gercekten? 3-4 dk emip birakiyor.. zaten minik dogdu gozumde daha kuculuyor sankiBende çocuk büyüttüm yalnız ama bu kadar abartmadım....biraz sakin birazcık
Arada biberon veriyorum ama alisir diye korkuyorum. Once beslersem bu sefer meme tutmayabilir.. Bebgin 2,5 kilo dogdu zaten.. doktor gelisimi yeterli dedi. Ama boyle giderse kilo kaybeder diye korkuyorum.Zatwn
zaten uyutmadan içir karnı iyice doysun için rahat olur. 2 ay için kilosu çok az..
E bebekten siparis verdim. Bugun yarin gelir. Insallah ise yarar..Zatwn
zaten uyutmadan içir karnı iyice doysun için rahat olur. 2 ay için kilosu çok az.. mama vermen lazım.. Sağlık ocağından söylemediler mi.. süt yapıcı çaylar var onları da bir dene..
Sizin cocugunuz var mi? Geecekten tecrubeli annelerden akil almaya ihtiyacim var .Siz çocuğu doyurmak için uykusunda meme mi vermeye çalışıyorsunuz.
Ne garip insansiniz.
Sizin cocugunuz var mi? Geecekten tecrubeli annelerden akil almaya ihtiyacim var .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?