- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
doktora sorup almayı düşünüyorm tekrar gidicem ztn doktora. Mucizd bi şey olsa da oh desekheramora gaz ilacı olarak bio gaia al muhakkak. Bizimki 2 aylık olana kadar çektik sonra burdaki tavsiyeler ve eczacı bi arkadaşın ısrarla tavsiyesi üzerine aldık. Baya rahatladı. Haa gazı oluyor ama masajla hareket yaptırarak bacağını altını açar gibi ittirip çekerek hallediyoruz. Günde bikaç kaşıkta kimyon demliyorum içiriyorum kalanı kendim içiyorum.
Anne rahat olmak Zorunda yoksa ilerde bebeğe sabrı kalmıyorAbartiyor muyum gercekten? 3-4 dk emip birakiyor.. zaten minik dogdu gozumde daha kuculuyor sanki
kilo alımı normal gözüküyor.Hayirli aksamlar arkadaslar. Kizim 2 aylik. Simdiye kadar hep gaz sancilari ile ugrastik.(kolik) iki aydir ne gece ne gunduz uykusu olmadi kizimin. Yemesi bastan problem zaten. Sutum cok az..
Son 3 gundur bi baska oldu kizim. Uzun uyuyor. Uyandiginda 3-4 dk emiyor sonra 3-4 saat uyuyor.. zaten sutum oyle bol olmadi tasmadi hjc bir zaman. ne yapsam daha fazla iciremiyorum. Cok derin uykuya daliyor. Zorla agzini acip memeyi koysam bile emmiyor. Ugrasiyorum biraz kulagiyla yuzuyle ayagiyla bana misin demiyor. Daha fazla zorlamak istemiyorum. Dun gece uyandirdim diye saatlerce agladimemeyi de tutmadi zaten...
Ne yapacagimi bilmiyorum. Uyumasi guzel ama ac uyuyot diye cok uzuluyorum.
Doktor randevumuza da daha cok var. 2,5 kilo dogdu bebegim. Bes gun once 4,100 olmustu kilosu. 65 gunluk bebegim..
Ne yapmaliyim kizlar icim rahat degil..
Çocuğum yok ama olursa uyuyan bebegin ağzına zorla mememi vermem.
Bunun annelikle bir alakası yok.
Çocuğun boğulma ihtimalini kes.
Karnı aç olan her halükarda emer. Çocuklar yetiskinler gibi değil.
Kilo alsın diye çocuğa zorla emdirilmez.
Doktor inatla zinco verdi bize. İşe yaramıyor başka bişi verseniz dedim. Hepsi aynı o da işe yaramaz dedi. Bence zinco ile anlaşması falan var. Eczacı olan arkadaş hemen bio gaia dedi. İlk bikaç gün işe yaramadı gibiydi. 4.gün bi baktım kendi kendine gaz çıkarıyor.doktora sorup almayı düşünüyorm tekrar gidicem ztn doktora. Mucizd bi şey olsa da oh desek
nurse harveys diye bi şurup tavsiye ettiler bize deDoktor inatla zinco verdi bize. İşe yaramıyor başka bişi verseniz dedim. Hepsi aynı o da işe yaramaz dedi. Bence zinco ile anlaşması falan var. Eczacı olan arkadaş hemen bio gaia dedi. İlk bikaç gün işe yaramadı gibiydi. 4.gün bi baktım kendi kendine gaz çıkarıyor.
Bence iyi kilosu yani 65 günde 2 kilo almis massallah sen sütüm yok dersen kesilir psikolojik birazdaHayirli aksamlar arkadaslar. Kizim 2 aylik. Simdiye kadar hep gaz sancilari ile ugrastik.(kolik) iki aydir ne gece ne gunduz uykusu olmadi kizimin. Yemesi bastan problem zaten. Sutum cok az..
Son 3 gundur bi baska oldu kizim. Uzun uyuyor. Uyandiginda 3-4 dk emiyor sonra 3-4 saat uyuyor.. zaten sutum oyle bol olmadi tasmadi hjc bir zaman. ne yapsam daha fazla iciremiyorum. Cok derin uykuya daliyor. Zorla agzini acip memeyi koysam bile emmiyor. Ugrasiyorum biraz kulagiyla yuzuyle ayagiyla bana misin demiyor. Daha fazla zorlamak istemiyorum. Dun gece uyandirdim diye saatlerce agladimemeyi de tutmadi zaten...
Doktor randevumuza da daha cok var. 2,5 kilo dogdu bebegim. Bes gun once 4,100 olmustu kilosu. 65 gunluk bebegim..
4 saate kdr yolu var zaten 4 saatten fazla uyumuyorlar uyku da bi besin. Okuduğm kitaplardan ve okulda öğrendiklerimden biliyorm. 4 saati aşmaması lazım. Tabi benim bebeğim hiç uyumuyo o ayrı :)Zaten bebek uzun uykudan uyandırılıp emzirilmezse,açlık kan şekeri duser ve ozaman sarılık olur.çoğu bayan yanlış biliyor. Uzun uyuyan bebekleri, sık sık uyanmasa da ilk 4 ay uykusunda bile emzirmek gerekir.doktorlar hep bunu söyler.bogulmaz korkmayın. Aslında bebekte aç oluyor uyanamıyor sadece.uykusunda oda bilinçli emiyor,tadını alıyor. Doktorlar hep şunu soyler;burada bebeği 3 4 saat emzirmemek yada gece sabaha kadar emzirmemek bebek için tehlikeli.açlık şekeri düşer ve ozaman sarılık olur işte. Nasılsa sarılık değil emzirmeyelim mantığı saçma yani.gecede iki saatte bir en az 15 dk emzirmelisin.yeni doğan olup olmaması farketmez. Uyanamayan bir bebek aç kalır. Risk herzaman vardir.bu risk bebeğin kilosu düzene girince ortadan kalkar ve ozaman gerek yok. Yani kendini toparlayana kadar.ağlamak en en geç belirtidir.acıkınca hemen ağlamalarıni beklemeyin.doğum kilosunu biraz geçtiği zaman rahatlarsiniz.
Benim doktorum kölnde bana bosuna veriyorsun gaz ilacini hic bir ise yaramiyo annenin psikolojisini düzeltmeye yario tek dedi hic kullanmadim kimyon ictim ve bebegime icirdim süper faydali ve masajHayirli aksamlar arkadaslar. Kizim 2 aylik. Simdiye kadar hep gaz sancilari ile ugrastik.(kolik) iki aydir ne gece ne gunduz uykusu olmadi kizimin. Yemesi bastan problem zaten. Sutum cok az..
Kimyonu nasıl ictiniz ve icirdiniz? Benm de 20 günlük bebeğim iki gün olduj gaz sancısı çekiyoruzBenim doktorum kölnde bana bosuna veriyorsun gaz ilacini hic bir ise yaramiyo annenin psikolojisini düzeltmeye yario tek dedi hic kullanmadim kimyon ictim ve bebegime icirdim süper faydali ve masaj
Uzayan sarılık durumu varsa ilerki zamanlarda da görülebiliyormuş.ama bana enfeksiyonu düşündürttü eğer emmek istemiyorsa çişli bez sayısı çok az ise idrar yolu enfeksiyonu olabilir..enfeksiyon olan bebekler de uzun uyuyor emmemek için.Bebek sarılık olmasın? Gerçi iki aylıkmış çoktan çıkması gerektirdi ortaya
Tane kimyon al. Bir cezveye 1 tatlı kaşığı kimyon bir şeker at kaynar su ekle karıştır. Kimyonlar dibe çökünce süz. 3_5 kaşık bebeğe. . Eline damlat sıcaklığı ayarla. Kalanı da kendin iç. Hem sütte yapıyor. Günde 1 kez..Kimyonu nasıl ictiniz ve icirdiniz? Benm de 20 günlük bebeğim iki gün olduj gaz sancısı çekiyoruz
Deniyim kimyonun süt yaptığını biliyordum ama gaz çıkarttığını duymamıştım.tesekkur ediyorumTane kimyon al. Bir cezveye 1 tatlı kaşığı kimyon bir şeker at kaynar su ekle karıştır. Kimyonlar dibe çökünce süz. 3_5 kaşık bebeğe. . Eline damlat sıcaklığı ayarla. Kalanı da kendin iç. Hem sütte yapıyor. Günde 1 kez..
Bize uyuyan bebek denk gelmemiş ondan cnm.bazı bebekler 8 saate kadar uyuyabiliyorlar.yeni doğan tabi.ve dikkat edilmesi gerekiyor.günlük 18 saat uyuyup bu arabada en az 8 kez beslenmeleri gerekiyor birde.formülü siz kurun artık.4 saate kdr yolu var zaten 4 saatten fazla uyumuyorlar uyku da bi besin. Okuduğm kitaplardan ve okulda öğrendiklerimden biliyorm. 4 saati aşmaması lazım. Tabi benim bebeğim hiç uyumuyo o ayrı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?