Tesekkur ederim hippotalamus
. Bende kimyonun sut yaptigini bilmiyordum. Toz kimyonu demleyip suzup iciyorum bebege de iciriyorum.. gercekten ise yariyor. Nurse harvey gaz ilacini da kullaniyorum. Zaten cogu gaz ilacinin iceriginde kimyon ve dere otu var. @sedaasuu 40 cikana kadar sadece 1 cay kasigi veriyordum ama simdi 3.4 kasik veeiyorum gunde..
Simdilik sadece siz icin 1 su bardagi sicak suya 1 tatli kasigi kimyon atin cok az seker ve günde 2 bardak icin bebeginiz daha kücük 40 günlük olunca verirsin onada bir cay bardaginin yarisi sicak su bi tatli kasiginin ucu kimyon kat ilik ilik kasikla icir rezene cayi icerken icine 1 tatli kasigi kimyon kat harika süt yapiyo ve gaz cikartiyo allah yardimcin olsun kolik olmasinda aman
Tesekkur ederim hippotalamus
. Bende kimyonun sut yaptigini bilmiyordum. Toz kimyonu demleyip suzup iciyorum bebege de iciriyorum.. gercekten ise yariyor. Nurse harvey gaz ilacini da kullaniyorum. Zaten cogu gaz ilacinin iceriginde kimyon ve dere otu var. @sedaasuu 40 cikana kadar sadece 1 cay kasigi veriyordum ama simdi 3.4 kasik veeiyorum gunde..