Uyumuyo of of

Mismiscan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2017
182
57
28
Arkadaşlar 4 aylık bebeğim koyduğum zanan uyurdu , emziğini alıp uyurdu çocuk şimdi sallasan zorla iki saat çabayla uyuyo. Sallamazsan yok yoruldm vallahi öfkemden beşiği duvara itekledim acayip sinirliyim şuan neden böyle oldu

Sirtina ve karnina masaj yapar gibi kasimayi deneyin .Karnı doymuyor olabilir sakin olun bebeğide etkiler stresiniz...

Bazen sebepsiz de oluyor dönem dönem. Bize de olmuştu. Cinnet günleriydi çok zordu, anlıyorum seni.
Ben bitki cayi vermiştim ama seninki daha çok küçük.
Sabir...

Benim sipa 18 aylık hala uyumuyor :) biliyorum çok sınır bozucu ama sakin ol. Ben gecede on kere uyandigimi, bazen hiç uyumadigimi bilirim. Eğer karninin tok olduğuna eminsen bebekler bazen huy değiştirebiliyor. Bizimki de altı aydan sonra uyku düzenini değiştirmişti. Yaşına girince daha da değişti. Bir sebep olmuyor cani öyle istiyor. Maalesef yapacak bir şey yok. Karanlık ve sessiz bir odada sabırla uyumasını beklemelisin.

Doktorunuzla danışarak papatya anason rezene ve ıhlamur çiçeği kaynatıp ikiçay kaşığı içirin uyur inş zor bi durum insanın sinirlerini alt üst ediyor.

Bazen sebepsiz de oluyor dönem dönem. Bize de olmuştu. Cinnet günleriydi çok zordu, anlıyorum seni.
Ben bitki cayi vermiştim ama seninki daha çok küçük.
Sabir...
Vallahi hemdw ne cinnet çocuğa bağırıp duruyorum hala susmadı

Bitki çayı vermeyin kesinlikle. Atak dönemlerine bakın netten atak haftasında olabilir büyümek bebeğiniz için kolay değil sakin olun

Çıldırıyorum binadakiler duymamıştır inşallah sesimi

İnanki sessiz karanlık nefes almıyorum nerdeyse ama yok arkadaş kurıdı boğazı ağlayığ ağlayıp su içiyor

Rezene cagi sakinlestirir rezene icin sutunuze gecsin bebisinizin shzina damlatin bi cay kasigi ablamin bebisine iyi geliyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…