Valla ben korkudan ek gıdaya başlamadım kaşığa da öyle hevesli değil su veriyorum bazen kaşıkla onu da istemiyor o yüzden devam etmedim . Doktorumuz da 5.ayın sonu başla dedi biraz daha diren dedi .bende çok kötüydüm 3 aydır savaşıyorum artık kabullenince rahatladım bu çocuk böyle diyince kabullenince geçiyor

geçmiyor ama enazından sen alışıyorsun işte hala daha mesela 2 aylıkken içtiği mamayı içiyor 3-4 saatte 120 cc .dışsrıya bende çıkamıyorum aylardır rezillik çekiyorum vallahi bu son günlerde biraz çıktım ama bizimki ne bebek arabada duruyor ne normal arabada hepsinde bağırıyor o yüzden çıkmak daha bir işkence zaten yemek yok yatmak yok

dışarıda hiç yatıramıyorum bende valla bence bu karakterleri ile alakalı sanki ya sevmiyorlar mı dışarıyı anlamıyorum kızım hiç öyle değildi benek arabayla dolaşır dururdum beslenme sorunu da yoktı tabi ama enazından bebek arabada duruyordu gezebiliyorduk oğlum her anlamda zorluyor bizi bilmiyorum ek gıdada umarım zorlamaz . Bizim kaka mukuslu ve son bir aydır pişik oldu geçmedi hala hafif ama öyle yoğun değil. Doktorumuz gıda intöleransı var dedi bapırsağı sindiremiyor mamayı dedi ama önemli değil takmayın 6-9 ay arası geçer dedi bilmiyorum umarım şiddetlenmez de hafifleyerek geçer artık.gerçektne kabus gibi günler yaşadım okadar zor ki bebeğini besleyememek

ama işte reflü kesin var bizşmm kusmutor ama ağzına gelince boğazı yanıyor çocuk mama içmek istiyor birkaç yudum alıp bırakıyor belli bir ağrı oluyor yada karnını ağrıtıyor hangisi bilmiyorum ama inşallah artık düzelir de ek gıda bari yer güzelce