• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uyurken beslenen bebeği uyanıkken beslemeye alıştırabilen var mı?

Seni çok iyi anlıyorum neler çektim saatlerce aç kaldı iki gün de toplam içtiği 200 cc yi geçmemişti bir ara doktorda aynen sizin ki gibi diyordu çok zor Allah yardımcınız olsun İnşalalh geçici olacak
İnşallah hepimizin geçer ya bizimde öyle günler oldu günde 200-300 cc içiremediğim oldu ama inşallah daha iyi olacak yabrularımız

Kilo alımı nasıldı peki benim kilo alımı da çok yavaş doğum kilosu 3170 gram 4.ay kontrolümde 5200dü
Bizim kilo alımı iyi olduğu için çok da umursamıyorlar açıkçası doktorlar zamanla geçer yer felan diyorlar da işte birkaç forumda okuduğumda böyle çok kişiye böyle geçer kilosu iyi sıkıntı yok demişler ama zamanla daha kötü olan ek gıdada asla yemeyen bebekler olmuş bilmiyorum inşallah bizlerin ki öyle olmaz hiçbir bebek yaşamasın

Merhaba sevgili anneler benim oğlum beslenme reddi bar 2 buçuk aydır ne meme ne mama içmiyor sütüm kalmadı zaten mama ile gidiyoruz ama asla gözü açık içmiyor sadece uykuda içiyor reflümüz var ilaç tedavisi başladık bir buçuk aydır kullanıyoruz eskisi gibi ağlama krizleri kalmadı şükür ama yime mama içmiyor gözü açıkken.artık huy edindi gibi ben bunu nasıl döndürebilirim ya yaşayan aşabilen var mı bu durumu? Ek gıdaya geçirecek doktorumuz ama kaşığı da sevmiyor su veriyorum bazen onu da itiyor yani böyle uyanıkken beslenmeyi bilmiyor bence o yüzden alışması lazım ama hiç ağzına koymuyor bile biberonu 7-8 saat aç kaldığı da oldu (kendim aç bırakmadım uykuda bile içmediği dönemler oldu) yok yani maalesef aşamadık

Bunu ben de başaramadım oğlumda. Sadece uykuda emzirebildim uzun süre. 7 aylıkken işe başladım o ara bir düşkünlük oldu. Bir de sütüm bittiğinde 18 aylık civarı istemeye başladı muhtemelen vermeyince noluyor dedi :)

Bunu ben de başaramadım oğlumda. Sadece uykuda emzirebildim uzun süre. 7 aylıkken işe başladım o ara bir düşkünlük oldu. Bir de sütüm bittiğinde 18 aylık civarı istemeye başladı muhtemelen vermeyince noluyor dedi :)
Ay inşallah bizim de geçer buara sık sık gün içinde uyanık teklif editörüm 10-20cc bile olsa alışıyor sanki yavaş yavaş ama umarım düzelir ya bu nasıl birşey gerçektne yaşamayan da bilemez

Ay inşallah bizim de geçer buara sık sık gün içinde uyanık teklif editörüm 10-20cc bile olsa alışıyor sanki yavaş yavaş ama umarım düzelir ya bu nasıl birşey gerçektne yaşamayan da bilemez
Bende gün içinde teklif ediyorum sürekli ama 30 içiyor daha içmek istemiyor gerçekten eziyet oldu bana bu süreç hiç mi karınlaeı acıkmıyor gerçekten anlamıyorum

Kilo alımı nasıldı peki benim kilo alımı da çok yavaş doğum kilosu 3170 gram 4.ay kontrolümde 5200dü
Kilosu ilk üç ay sıkıntısız içtiğ işçin hep öndeydi. Ama mama reddinden sonra uykuda besledim 6. Aya kadar sabit kalmadı artıyordu yine.ama son üç aydır 700 gram almış sabit nerdeyse çünkü boyda uzuyor sağlıklı olsunlarda 🙏🏼

Kilosu ilk üç ay sıkıntısız içtiğ işçin hep öndeydi. Ama mama reddinden sonra uykuda besledim 6. Aya kadar sabit kalmadı artıyordu yine.ama son üç aydır 700 gram almış sabit nerdeyse çünkü boyda uzuyor sağlıklı olsunlarda 🙏🏼
İşte insan beslenmezlerse sağlıklı olmazlae diye korkuyor,ben zaten kilosuna çok takılmıyorum keşke içse de kilo almasa,ve kimse sizi anlamıyor çok üzücü

Back
X