- 6 Aralık 2017
- 6.463
- 6.579
- 198
- Konu Sahibi Kurumus-Maskara
Ilk başlarda söylüyordu artık herkes alıştı gülüp geçiyorlarAyyy deme kız! Yazık bu adamlara yahayır biri görse karım dövdü dese alacağı tepkileri düşünemiyorum
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ilk başlarda söylüyordu artık herkes alıştı gülüp geçiyorlarAyyy deme kız! Yazık bu adamlara yahayır biri görse karım dövdü dese alacağı tepkileri düşünemiyorum
![]()
Sağol canım sende dikkat et alerji de zor hele uyuyamamak daha zor sabah olmuyo dön dur insan delircekEvet evet düşünün artık ne kadar derin uyumuşumki benimde su son 4-5 gündür ailemin kedisi yüzünden burnum tıkalı (alerjim var kedilere) nefes alamıyorum,sürekli hapşırma halindeyim ki sormayin sık sikta uyanıyorum ağzımla nefes aldığım için agzim bogazim kup kuru oluyor. Sana da geçmiş olsun
Tabi sagligi olumsuz etkiler yanlis.Babam yıllardır huyudur hep sabahlara kadar oturur tv izler,evde ne kıyametler koptu bu yüzden annemle de adam takmiyor![]()
Ay çok güldüm bizde ırsi sanırım ablam da var bende var kuzenlerde var kuzenimin biri tuvalete diye dışarı çıkmış gitmişti zor tuttu dayım ablam bir gece kalkıp aldık aldık diye bağırdı ben ne aldık abla dedim çamaşır makinası dedi abla varya makina dedim aa almadık mı fırın mı aldık dedi ben gülmeye başlayınca bağırıp trip atıp uyumuştu teyzemin kızı kalkıp oturma odasında oturup benimle konuşurmuş güya bende de var geceleri konuşma eşim konuştururmuş bekarken anneme battaniyemi uzatıp al bunu hastalara bak demişim hastanede staj yapıyordum o dönem kötü etkilenmiştim psikolojik olarakKardeşimden yediğim yumruğu hatırladım. Uyurgezer hanımefendi evden kaçmaya çalıştı ve daha 7 yaşındaydı. Durdurmaya çalışan masum abla olarak yumruğu yedim. O gün uyurgezerlerin çok güçlü olduğunu anladımKardeşim şimdi 19 yaşında hala geceleri bağırarak konuşur ve arada rüyasındaki insanları dövdüğünü sanıp yatağını döver. Aynı odayı paylaşmak zorunda kalmak çok zor
Üstelik üniversitede yurtta kaldığım dönemde her sene oda arkadaşlarım değişirdi ve içlerinde mutlaka bir uyurgezer ya da uyurdayakçı olurdu.
Artık etrafımda uyurgezer bi manyak olmadan uyumak nedir unuttum. Geceleri uyandırılıp “bu ışıklar ne ışığı bildin mi, sence didinin anlamı nedir, panolardan baktın mı günlerden neymiş” sorularına maruz kalmasam uykumu alamayacağım gibi geliyor artık
Yani sizin durumunuzu çok fazla insan yaşıyor. Siz endişelenmeyin, eşiniz endişelensin![]()
Ay eşiniz sizi boğmak gibi mi eli boğazınızda?
bu cok iyiymis ya :)))Ya ben de son bir haftadir adamcagizi uyandirip “sen kimsin ya, allah allah” deyip uyuyormusumtam bir haftadir her gece diyor ama zerre kadar hatirlamiyorum.. sebebi her gece 2 ye kadar ders calisip o kafayla yatiyorum herhalde ondan diye dusunuyorum.. cok buyuk ihtimalle siz de ya cok yorgunsunuz ya da kafaniz cok dolu bir seye tepki veriyorsunuz..
Bazen bende yaparım vurmam tabi ama konuşurum . Eşimde eşyaların yerini değiştirir bazen güleriz. Fonların apartlarını storların elçeklerini falan sökmüşlüğü vardır. O anda rüya kabus bişey görüyosunuzdur onun hararetiyle oluyodur.Merhaba kızlar.
Basliktanda anlaşıldığı gibi,yaklaşık 2 yıldır evliyim,bazen uyanınca uykudan eşim gece neden o hareketi yaptin der,yada neden bana vurdun ve geri uyudun der ama sorun şu ki asla ama asla hatırlamıyorum bunları! En son sabah 4 gibi uyandım eşim lavaboya gitti geri geldiğinde,niye bana vurup özür diledin dedi??? Ben yo yapmadım dedim oda çok üstüme gelmedi geri uyuduk. Eşim doğru söylüyor çünkü bekarkende bazen oluyordu bunlar hatta bir keresinde kardeşim bir parça gözleme vermiş ben uyurken uyandırıp,yemiş ve geri uyumuşumama asla hatırlamıyorum. Allah aşkına bu yaşadıklarım normal mi? Hiç başına gelen var mi?
Haahhaha iyimisnorolojiyle bir gorusun belki sebebi vardir
bende bir ara yeni ise girmistim ogrenirken cok zorlanmistim geceleri annemle yatardim kalkip kadini hanim efendi diye durtup o is yerine ait musteri kartinin olup olmadigini sorup bilgisayarla calisiyomus gibi yapiyordum yapiyormusum yani
bilinc altinizda ne yatiyor acaba cok merak ettim suan :)))