Uyusamda hiç uyanmasam hepsi hayal olsa

Revanchee

#serçe#
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2011
269
271
103
O kadar yorgunumki ağlayamıyorum bile karanlık odada sessizce yutuyorum hıçkırıklarımı böyle yaşlar yüreğime akıyo sanki boyle yalancı olunmaz yada bu kadar adi olunmaz acım belki başkasına küçük ama bana o kadar büyükki sadece sevmiyorsanız umut verin insanlara sonra ne varsa alın o umutu ellerinden

Evet lanet olsun ama düşünsenize ya 3 ay boyunca gece gündüz konuştunuz söyleyin ya bu kalp tasmi

Yani o kadar aldatılmiş ve kalbim parcalanmiş hissediyorm ben herhalde en enayi insanım bu dünyada yada Vijdan yok oldu Ada'mla 3ay gece gündüz konuştum nette tanışmıştım ve bugün bana nişanlandığını söyledi 1 ay sonra evleniyomuş

zor canim ama atlatirsin insallah ne ayrilik acilari atlatanlar var 3 ayla yirtmisin yine 7 8 yilini heba edenler var bi de soyle dusun adi pisligin tekiymis ve en onemlisi yalanciymis boyle bor insanla nereye kadar surdurmek isterdin kii

nette tanışmalardagüvenilir insanla olmak çok düşük bir ihtimal... Gece gündüz sizle konuşurken aynı anda başkasıylada konuşabilmiş demekki..Gerçek hayatıyla ilgili hiç bilgi vermemiş size...

Nişanlısına ulaşma şansın yokmu bi şekilde

Evet lanet olsun ama düşünsenize ya 3 ay boyunca gece gündüz konuştunuz söyleyin ya bu kalp tasmi
9 ay oldu hala konuşuyoruz başka bişey yok
dün bende bi hayal kırıklığı yaşamıştım, yanlış anlamışım diye
ama iki gündür açıklamaları düzeltti biraz.
zor bir durum gerçekten, ama dürüst olmayan biriyle olmadığınız için üzülmeyin bence

Ya bide düşünsene çok seviyormuş adi aşıkmış aşktan bahsediyor benimle konuşurken ona yazıyo rezil

hayırlısı bu ne
sukret daha gecte anlayabılırdın bu yuzden sanlısınnnn

Daha ne kadar olacaktıki bide bana gel nikah şahidim ol diyo adi(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…