Amin inşaAllah Can'ım ama çok zorBaşka gerçek olcak rüyalar görürsünüz inşallah..
florasita .!.:O kadar yorgunumki ağlayamıyorum bile karedenlervarda sessizce yutuyorum hıçcanım ama alarımı böyle yaşlar yüreğime akıyo sanki boyle yalancı olukadarsurdurada bu kadar adi olunmaz acım belki başkasına küçük ama bana o kadar büyükki sadece sevmiyorsanız umut verin insanlara sonra ne varsa alın o umutu ellerinden
nette tanışmalardagüvenilir insanla olmak çok düşük bir ihtimal... Gece gündüz sizle konuşurken aynı anda başkasıylada konuşabilmiş demekki..Gerçek hayatıyla ilgili hiç bilgi vermemiş size...Yani o kadar aldatılmiş ve kalbim parcalanmiş hissediyorm ben herhalde en enayi insanım bu dünyada yada Vijdan yok oldu Ada'mla 3ay gece gündüz konuştum nette tanışmıştım ve bugün bana nişanlandığını söyledi 1 ay sonra evleniyomuş
Nişanlısına ulaşma şansın yokmu bi şekildeYani o kadar aldatılmiş ve kalbim parcalanmiş hissediyorm ben herhalde en enayi insanım bu dünyada yada Vijdan yok oldu Ada'mla 3ay gece gündüz konuştum nette tanışmıştım ve bugün bana nişanlandığını söyledi 1 ay sonra evleniyomuş
9 ay oldu hala konuşuyoruz başka bişey yokEvet lanet olsun ama düşünsenize ya 3 ay boyunca gece gündüz konuştunuz söyleyin ya bu kalp tasmi
hayırlısı bu neO kadar yorgunumki ağlayamıyorum bile karanlık odada sessizce yutuyorum hıçkırıklarımı böyle yaşlar yüreğime akıyo sanki boyle yalancı olunmaz yada bu kadar adi olunmaz acım belki başkasına küçük ama bana o kadar büyükki sadece sevmiyorsanız umut verin insanlara sonra ne varsa alın o umutu ellerinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?